De etterlatte fra det allerede lenge død Michael Jackson ikke ha det lett. Skandalen mot barnemishandling har gjenopptatt de siste ukene gjennom HBO. Paris Jackson sies å ha tatt det vekk. Hva har skjedd med henne de siste dagene??

Paris Jackson liker å bytte mellom forskjellige utseende

elegant frisyre paris jackson

Ryktene om et selvmordsforsøk

De siste ukene skal det ha blitt ringt til nødetatene som kom fra området der Paris Jackson bor. Det har til og med blitt hevdet at hun forsøkte å ta sitt eget liv. Michael Jacksons 20 år gamle datter avviser disse ryktene, men hva skjer egentlig med henne?

Det er sikkert at hun ringte etter hjelp. Men faktisk ble hun sett sammen med kjæresten sin i en gatekjøkken bare noen timer senere. Så hun ser ikke ut til å gjøre det så ille som du kanskje tror. Modellen og sangeren nektet å svare på nysgjerrige spørsmål fra journalister. Kilder hevder hun hadde en ulykke hjemme, men nå sies det å være bra.

Paris – den 20 år gamle datteren til Michael Jackson

paris jackson og michael jackson

HBO -dokumentar om Michael Jackson

Jackson -familien fikk øye på etter den nye HBO -dokumentaren om Michael Jackson. Det snakker noen av de nå voksne barna som sies å ha misbrukt den berømte sangeren. Tittelen Leaving Neverland kan nå sees overalt på Internett. Datteren Paris Jackson sa at det ikke var noe mer som kunne legges til enn det som var blitt sagt.

Mange tatoveringer former utseendet til P. Jackson

Premiere på Amazon Studios og STX Films

Paris Jackson får tilsynelatende mye støtte fra sin nåværende kjæreste – Gabriel Glenn

paris jackson og hennes venn

Paris blir sammenlignet med Madonna av mange

madonna og paris jackson

Vi opplever P. Jackson i forskjellige utseende

paris jackson foran en reklame blackout