Nyttårsaften 2020/21 vil være veldig forskjellig fra fjorårets feiring. I stedet for å gå inn i byen, vil mange av oss forberede oss på en kveld på sofaen. Og i stedet for å ringe i 2021 med dusinvis av venner, vil gjestelisten vår være begrenset til menneskene som bor i husstanden vår. Men hva kan du gjøre på nyttårsaften? Bare fordi nyttårsaften 2021 er annerledes, betyr det ikke at det ikke kan være så festlig, høytidelig og meningsfullt som det har vært i flere år. Derfor har vi 6 smarte tips klare for deg om hva du kan gjøre på nyttårsaften …

Hva kan du gjøre på nyttårsaften?

Hva kan du gjøre på nyttårsaften Feir nyttårsaften 2021 helt sikkert

Hva kan du gjøre på nyttårsaften?

I år er ferien viktigere enn noen gang. De siste månedene har vært utfordrende for mange av oss, og nyttårsaften er den perfekte dagen å starte på nytt. Ingen kommer til å savne 2020 når det er over – og forhåpentligvis gir det nye året bedre dager. Hvis du er mer enn klar til å innlede det nye året på en ansvarlig måte, kan du feire starten på 2021 på en trygg måte.

Nyttår er rett rundt hjørnet

Hva kan du gjøre på nyttårsaften Nyttårsaften 2021 Silverster Party

Start festen din sent eller avslutt den tidlig

Med mindre du er så heldig å bo et varmt sted året rundt, kan det være vanskelig å ha en trygg nyttårsfeiring utendørs. Du kan ha en tidlig middag og utendørs fest, og deretter sende alle gjestene hjem for å innlede det nye året separat. Eller du kan få gjestene til å ankomme en eller to timer før midnatt for å telle ned sammen, om enn kort, til 2021. Eller vurdere å starte festen praktisk talt og deretter få alle sammen ute en kort stund senere den kvelden.

Det er aldri for tidlig eller for sent for champagne

Hva kan du gjøre på nyttårsaften Nyttårsaften 2021 Party Sekt

Til fordel!

Hva kan du gjøre på nyttårsaften Nyttårsaften 2021 musserende vin

Lys opp festlokalet

Hvis du er vant til å ringe nyttår på en glamorøs fest, kan du legge til en ekstra glitring i feiringsrommet. Høyteknologiske lys kan programmeres til å endre farger i synkronisering med musikken for å skape en klubblignende atmosfære. Del ut glødende halskjeder, festlig dekorerte glass, glitrende tiaraer og hatter for å krydre festen.

Feir utendørs

Hva kan du gjøre på nyttårsaften nyttårsaften 2021 nyttår

La fortiden ligge igjen

Det er sannsynligvis mange ting du vil si farvel til. Så ta deg tid til å bli kvitt den negative energien i hjemmet ditt. I Kina, før nyttår, renser folk hjemmene sine for å feie uflaks og være klare til å hilse på det gode. Når du sitter foran peisen, kan du skrive ned alt du vil slippe og bare kaste det i ilden.

Server mange heldige matvarer

Lange nudler symboliserer et langt og velstående liv i Kina og Japan, og svartøyde erter (dampet med svineknokler og kål) gir lykke til i sørstatene. Mat som ser ut som mynter eller penger, eller har en gylden nyanse – som mandariner, dumplings, kål, maisbrød, linser og greener – sies å gi deg velstand i det nye året. Vi tyskere spiser tradisjonelt søte marsipangriser for en lovende start på det nye året. Og ved midnatt kan du følge den spanske tradisjonen – legg 12 druer i munnen, en for hvert slag av klokken, for en ny start på det nye året.

Å spise kan gi deg lykke

Hva du skal gjøre på nyttårsaften Nyttårsaften

Bli litt vill

Når du fester utendørs, trenger du ikke bekymre deg så mye om rotet. Så pakk ut konfetti og streamers og lyse sparklers for å ringe på nyåret enda mer festlig. Hvis du liker tanken på å lage litt støy for å drive bort ulykken, sett av fyrverkeri og bare la det gå.

Fyr løs!

Hva kan du gjøre på nyttårsaften

Hold ditt nyttårskyss trygt

Nyttårskysset er en tradisjon som har vært i høy tid, men spill det trygt og bare kyss menneskene i din egen husstand.

Vi ønsker deg et godt nytt år av hele vårt hjerte! “

Godt nytt år 2021!

Hva kan du gjøre utendørs på nyttårsaften?