Som hvert år var høydepunktene i Grammy Awards 2019 ikke bare prisene, men fremfor alt liveopptredenene, som utgjorde en del av programmet. Vi kan også beskrive nyhetene fra stjerner som nektet å være en del av seremonien som en stor overraskelse.

Camila Cabello og Ricky Martin sammen på Gammy Awards

grammy awards latino stil

Hvem var IKKE på Grammy Awards??

Det har vært en rekke kjendiser som boikottet Grammy Awards -seremonien i 2019. Disse inkluderte Ariana Grande, som ble fornærmet av en uttalelse fra Grammy -produsentene. Hun var blant de nominerte. Kendrick Lamar var også fraværende fra seremonien.

 Likevel var Grammy Awards -seremonien i 2019 en virkelig suksess. Fraværende fra Grammy Awards var Childish Gambino, som vant prisen Song and Record of the year. Han tjente denne prisen for sangen “This is America”. Så la oss ta en titt på de positive høydepunktene som har kommet opp underveis. Kacey Musgraves var en av vinnerne som heller ikke klarte det. Hun fikk den største prisen for årets album.

Jennifer Lopez – Motown Records Tribute

grammy awards jennifer lopez på scenen

Seremonien

Showet ble åpnet av Camila Cabello sammen med Ricky Martin. Janelle Monae var også der med en moonwalk -dans mens hun sang “Make me feel”. Post Malone og Red Hot Chili Peppers var også en del av seremonien. Det var ganske bra, selv om de hadde problemer med å jobbe sammen. Utseendet til Jennifer Lopez var også en hyllest til 60 -årsjubileet for Motown Records. Mye countrymusikk var også der, inkludert en ti minutters forestilling av Dolly Parton. Dianna Ross feiret sin 75 -årsdag ved seremonien, selv om det faktisk var seks uker tidligere. Hun sang “De beste årene i mitt liv”. Det var også en hyllest fra Yolanda Adams, Fantasia og Andra Day til Aretha Franklin. Brandy Carlile hadde en flott prestasjon, det samme gjorde Lady Gaga. Hun presenterte “Shallow” fra “A Star is Born” – filmen som ga henne en Oscar.

Dua Lipa gråt da han mottok prisen

grammy awards dua lipa award

Vinnerne som var der

Takk og lov var det mange flotte skuespillere som deltok på seremonien. En stor stor overraskelse var Dua Lipa, som ble kåret til beste nye skuespiller. Hun vant mot RnB -sangeren H.E.R. Hun hadde også en flott opptreden med en spektakulær gjennomsiktig gitar. Men hun dro ikke tomhendt hjem fordi hun vant prisen for det beste RnB-albumet. Tricke temaer rundt Grammy -seremonien var diskriminering og spesielt likestilling. Positive nyheter i denne forbindelse er absolutt det faktum at Cardi B vant prisen for beste rapalbum. Hun gjorde også et flott inntrykk ved seremonien – hun er den første kvinnen – soloartist i historien til Grammy Awards som ble hedret.

Cardi B – den første kvinnelige soloskuespillerinnen som vant en rapalbumpris

61. årlige Grammy Awards - Show, Los Angeles, USA - 10. februar 2019

Åpningen

Det virker sikkert overraskende ved første øyekast at vi snakker om åpningen av Grammy Awards -seremonien på slutten. Men dette var showets høydepunkt. En gruppe flotte kvinner inkluderer blant andre Michelle Obama, Jada Pinkett Smith, Jennifer Lopez og Lady Gaga. Et flott show til tross for de mange dramatiske øyeblikkene!

HENNE. hadde en flott forestilling med en gjennomsiktig gitar

61. årlige GRAMMY Awards - Inside

Dolly Parton og andre countryaktører var der

grammy awards great dolly parton

Åpningen var dedikert til sterke kvinner

kvinner ved åpningen av grammy -prisene