Den siste uken har fans over hele verden kunnet se det glamorøse Emmy Awards -programmet på TV og andre kanaler. De få kan være der personlig, men noen ganger er disse hendelsene desto mer spektakulære på grunn av skjermen. Uansett har disse innvirkning på livene våre på mange forskjellige måter. Det er vanligvis der vi ser våre Lebling -stjerner som har deltatt i noen av de mest populære produksjonene de siste årene. Selve seremonien er en unik opplevelse. Vi opplever også mye glamour innen mote og ser varme aktuelle og kommende trender. Mange av dem kan brukes på en eller annen måte i hverdagen vår. Som alltid betrakter vi derfor slike hendelser som et slags moteshow. Se hva den 71. utgaven av Emmy Awards hadde å tilby oss i den forbindelse.

Lilla, røde og rosa dominerte Emmy Awards

rosa kjole ide motetrender kvinner

Lilla teppe i stedet for et rødt

Utseendet til stjernene var veldig fargerikt, men kanskje det bare virket slik for oss … Fordi den første overraskelsen kom fra fargen på teppet selv! I år var den egentlig ikke rød, men lilla. Sjansen er stor for at det å vite om det ikke påvirket Hollywood -stjernene for mye i hva de skulle ha på seg.

Men de flotte antrekkene under den 71. utgaven av Emmy Awards kom virkelig til sin rett takket være den lilla fargen! Totalt sett kan vi si at det dristige iøynefallende utseendet dominerte. Damene har også ofte stolt på stoffer som er vanskelige å falle, selv om det under slike hendelser med det skarpe kunstige lyset i frontlyktene er veldig varmt og hver lille ting kan sees av alle.

Ideer til mønstre og vekt på skulderen

Ideer mønstre motetrender kvinner

Lilla, rosa og rødt gjelder også klærne

Hollywood -kjendiser visste sannsynligvis ikke at teppet ville være lilla. Arrangørene kan imidlertid ha forsket på utseendet til alle kjendisene på forhånd. Fordi de veldig ofte valgte lilla farge, akkurat som teppet. Brandon Maxwell la ut noen fantastiske bilder med en så nydelig kjole. Badgley Mischka var kledd på samme måte, og det var ganske mange andre fremtredende kvinner i disse nyansene. Catherine Zeta-Jones hadde også et spesielt romantisk utseende i fargen rosa. Vi har også sett rosa i de mest varierte nyansene i andre stjerner.

Klassisk utseende kan kombineres med stort tilbehør

Mote trender kvinner - vakker hvit kjole

Tilbehør og smykker får stadig større betydning

Mange moteeksperter anbefaler nøytralt utseende for den kommende sesongen, som er kombinert med veldig iøynefallende tilbehør. På New York Fashion Week så vi ekstravagante og overdimensjonerte øredobber og, spesielt overraskende for mange, fantastiske hårtilbehør på motepallen! På det røde (faktisk lilla!) Teppet under Emmy Awards dominerte de spesielt store dekorative elementene på klesplaggene. For eksempel var kjendisene veldig kreative og sjenerøse med kuttet i ermene. Vi hadde sett en virkelig visning av kunstferdige ideer i denne forbindelse! To spesielt flotte antrekk av denne typen var av Zoe Kazan og Dascha Polanco. Det var fremdeles vanlig praksis på Emmy Awards å kombinere enkle snitt og skinnende tekstiler. Dette er en annen praktisk trend i hverdagen.

Enda flere ideer for trendy offisielle utseende fra Emmy Awards -showet i 2019

Mote trender kvinner menn kjendis nyheter

Kombinasjon av svart og hvitt

Som jeg sa før, vil nøytralt utseende bli populært i de kommende sesongene. Dette gjelder spesielt for vanlige mennesker. Men de kan også forekomme under forskjellige hendelser. Under den 71. utgaven av Emmy Awards har vi mange ideer som kombinerte fargene svart og hvitt. Fremgangsmåtene var spesielt kreative, for eksempel i form av et sjakkbrett eller kunstnerisk kombinert tilbehør. Trenden var populær blant både kvinner og menn. Gwyneth Paltrow hadde en fantastisk kjole fra Valentino, som hadde kremhvite og sensuelle svarte elementer. Samtidig er denne kjolen også et bevis på at vintage -trenden vil forbli aktuell i de kommende månedene. Gwyneth Paltrows kjole var et tilbakeblikk til 60 -tallet i forrige århundre.

Her er en aktuell idé med bukser til damene

kerry

Vinterens blomsterprint

La oss nå ta en titt på blomsterkjolene som kjendisene brukte på Emmy Awards! Slike offisielle utseende ville være fabelaktige ideer for den kommende jule- og nyttårsfeiringen. Kanskje for et vinterbryllup også. De var spesielt feminine ikke bare på grunn av valg av mønstre. Det gjelder også: Retrokuttene understreket skuespillernes og de andre kjendisenes figur ved seremonien. Det var ofte en klassisk vekt på midjen i mange av kjolene, pluss havfruekuttet. I alle blomstermodellene, i tillegg til de feminine linjene, er det lagt vekt på skulderen. Virkelig feminin og klassisk! Rett og slett bedårende. Bruken av moderne stoffer, som faller forsiktig rundt kroppen og utstråler komfort, fikk disse kjolene til å se moderne ut til tross for de dominerende klassiske funksjonene.

Gwyneth Paltrow var en av de mange som dukket opp i svart -hvitt 

Gwyneth Paltrow flott kjole i svart og hvitt

Slik hadde stjernene buksene sine

Alexandra Voltier og Kerry Washington hadde “buksene på” og det gjør selvfølgelig en stor forskjell med tanke på de mange klærne. Buksene er forresten også en anledning til å skrive litt mer om mennene under Emmy Awards. Fordi, som alltid, blir de sterkt neglisjert under slike forestillinger. Til tross for holdningsendringene i samfunnet, i løpet av kjendisarrangementer, som det er vanlig i tradisjonen, ser det ut til at herrene overlater glamourscenen til damene. Følgende trender er vanlige med disse: Enten utfyller de et ensfarget utseende, så de går med en topp, eller så skaper de en kontrast i sammenheng med den klassiske fargepaletten. Ett eksempel er de svart -hvite antrekkene som vi nettopp nevnte. Uansett bør du velge modeller som hjelper deg å øke din egen følelse av komfort og se trygg ut!

For kvinner er det spesielt viktig at midjen er godt og elegant understreket. Dette er en stor trend i år! For menn dominerte de figurklemmende og glamorøse modellene.

Store ermer og tilbehør er spesielt moderne

Mote trender kvinner flott kjole idé

Risiko i forskjellige former

Vi opplever en spennende vinter når det gjelder mote! Trendene vi så på Emmy Awards og andre hendelser ser ut til å love oss det. Du kan ta en risiko, for eksempel ved å velge iøynefallende fargekombinasjoner og mønstre. Du kan selvsagt også begrense dette ved å velge et klassisk snitt med litt mer glans for tilbehøret eller selve stoffet. Uansett, uansett temperament, har du nok spillerom til å skille deg ut som en personlighet.

 Eksempel på glans på klassiske klær – også veldig trendy 

Mote trender kvinner svart kjole

Vi vil ofte se klassiske modeller i metallic i de kommende kalde årstidene

Sølvkjole motetrender kvinner

Sophie Turner var en lyserosa farge nesten som på huden hennes

Flott farge på rosa motetrender kvinner

Catherine Zeta-Jones var også i rosa 

Catherine Zita Jones Emmy Awards

Ideer for nøytrale og lyse antrekk 

Mote trender kvinner - garish nyanser

Mote trender kvinner kjendis nyheter antrekk

Noen flere damekjoler i flotte farger

forskjellige klær motetrender damer

Mønster passer mote trender kvinner