Pradas høst-vinter-kolleksjon for 2019/2020 ble presentert for bare noen få timer siden. Den ble vist i Milano i går, 21. februar. Bildene fra det flotte moteshowet spredte seg som lyn over hele verden. Eksperter vil sikkert diskutere dette mye i løpet av de neste ukene og månedene. Vi har også nok tid til å la oss inspirere av det til neste høst. I denne samlingen opplever vi en veldig provoserende konfrontasjon med klassisk musikk. Forresten, vi opplever også noe lignende i mange av de andre luksussamlingene denne sesongen!

Vi gleder oss til den kommende høsten med sine militærgrønne blikk

militære utseende motetrender

Prada – Høst / Vinter 2019/2020 – Glad selv i dystre farger

Bare ved å bryte reglene for klassisk musikk på en utrolig stilig måte, viser du at du virkelig er kjent med det. Vi har så mye svart og grått at det truer med å bli kjedelig. Men det gjør det ikke!

Fordi med de originale snittene, den kreative bruken av størrelsene og de overraskende aksentene, slipper du endelig den dystre stemningen. Som om Prada ønsket å fortelle oss med denne samlingen “Velkommen til den svake høststemningen – du kan være glad og leken selv denne sesongen”. For de kunstneriske aksentene ble man åpenbart inspirert av blant annet filmindustrien og kunsten.

“Klassisk” svart drakt – kuttene og størrelsene var veldig kreative!

motetrender løper opp svart dress

Modellopptredener under Prada Show i Milano

Presentasjonen av den nye Prada -kolleksjonen vakte også medieoppmerksomhet gjennom modellenes interessante fremtoninger. Klærne fra det luksuriøse motemerket ble laget av bl.a. Cara Delevingne og Gigi Hadid. Cara Delevingne hadde sine vakre øyenbryn forsvunnet for dette showet. Hun dekket det bare til, men det så ut som om hun ville ha barbert det helt. Dette er en ganske modig provokasjon for hennes skjønnhet og har faktisk en flott slutteffekt! Gigi Hadid og andre modeller gjorde det samme spesielt for denne hendelsen.

Flere modeller gikk på pallen med skjulte øyenbryn som så ut som om de var blitt barbert av

Genser og en rock mote trender fargerike aksenter

 Høst / vinter antrekk fra Prada kombinerer kontrasterende stemninger

motetrender science fiction -film

Du kunne føle høstens magi i moteshowet Prada

motetrender mange skinner på catwalken

Samlingen viste blant annet variasjonen i grønne farger

flotte grønne klær motetrender

Prada provoserte den tradisjonelle oppfatningen av skjønnhet med den nåværende høst / vinter -kolleksjonen

Prada -Ankomster og første rad: Milan Fashion Week høst / vinter 2019/20