Cargo bukser er ikke bare praktiske med sine mange lommer, men også stilige. Som bevis har vi flaunted syv forskjellige typer bukser nedenfor. Rull ned og finn nyttig informasjon om den nåværende motetrenden.

7 forskjellige typer lastebukser

Typer lastebukser Bruk av lastebukser

I et nøtteskall om historien til lastebukser

Alle kan bruke lastebukser i disse dager, og stort sett alle har brukt en på et tidspunkt. Men opprinnelig ble de bare brukt av soldater. Imidlertid var disse buksene designet for soldater i de britiske væpnede styrkene. De dype, lett tilgjengelige lommene på buksebena ble brukt til å lagre ekstra ammunisjon, sårforband og andre gjenstander til slagmarken.

Dette kan virke som en dyster start for lastebukser, men denne stilen har nå blitt en standard innen klær for både menn og kvinner.

Opprinnelig var denne modellen praktiske militære bukser

Typer lastebukser historie militærmote

Hva er lastebukser?

Denne typen bukser er preget av lastelommer. Dette er store lommer på buksenes lår. De er plassert på ytre lår, over knærne. Lastelommer kan vanligvis utvides, dvs. H. de blir større etter hvert som flere gjenstander blir satt i dem og har klaffelukninger. Klaffene kan festes med borrelåsfester, knapper eller til og med magneter sydd i stoffet.

Det er mange forskjellige typer lastebukser som gir en vri til denne motetrenden

Typer lastebukser menn bukser militær stil

De store lastelommene er sjelden de eneste lommene i lastebuksemodellene. Vanligvis har disse minst seks lommer. Dette inkluderer standard baklommer og frontlommer foran som finnes i mange buksemodeller. Standard lastebukser er designet for å være litt løse for komfort. Tradisjonelle lastebukser er sydd i khaki eller kamuflasjefarger, en hyllest til deres militære røtter. Imidlertid har disse buksene utviklet seg og endret seg mye de siste tiårene.

Lasteposer er dypt forankret i hverdagen

Typer lastebukser motetrender bukser

Hvem bruker lastebukser?

Siden de er ideelle for stuing, brukes lastebukser fremdeles i dag som uniformsbukse og brukes av mange fagfolk som trenger ting for å være raskt tilgjengelig. Lastebukser brukes også fortsatt av militært personell og politifolk. De brukes av første respondenter og mange andre fagfolk. De er populære blant bygningsarbeidere, rørleggere, elektrikere og andre som jobber med hendene.

Så alle kan bruke lastebukser. Dette utseendet er populært og praktisk, enten du jobber eller bare har en kald dag. Tross alt har alle noe å bære i lommene.

Bukser med lastelommer er ikke lenger bare egnet for arbeidsbukse

Ting verdt å vite om lastebukser Hvilke typer lastebukser vet du

Typer lastebukser

Bukser som har lastelommer er lastebukser. Imidlertid er det mange forskjellige design og forskjellige typer dem.

Redningsbukse er bukse med lastelommer som er spesielt designet for førstehjelpere. Disse buksene er vanligvis laget av en blanding av polyester og bomullsstoffer som lager et slitesterkt materiale som er lett å vaske i maskin. Ofte er disse buksene forsterket i områder med mye stress som knærne. Redningsbukse er utstyrt med mange lommer. De store lommene er ofte delt for å lette oppbevaring av medisinsk utstyr. Redningsvesenets lastebukser er ofte laget i mørkeblå, grå og svarte toner, de vanlige ensartede fargene.

Redningsbukse med lastelommer

Typer lastebukser ambulanse serviceuniform

Taktiske lastebukser brukes av SWAT-teammedlemmer og politifolk. Disse er spesielt slitesterke og utstyrt med skjulte lommer. Taktiske bukser er vanligvis forsterket og sydd med dobbeltsøm for å gjøre dem slitesterke. Disse er ofte laget i grått, svart, grønt, khaki og blått.

Taktiske bukser og arbeidsbukser er ofte utstyrt med lastelommer

Typer lastebukser Taktiske lastebukser

Turbukse for turer er værbestandig og gir god lagringsplass. De er robuste og vannavvisende. Turbukse er beregnet på utendørs fans av alle slag. Disse buksene er perfekte for fiske, camping og alle typer utendørs aktiviteter. Du kan ofte finne turlastbukser i kamuflasjemønster og andre naturlige jordfarger, for eksempel brun og khaki.

Vandre komfortabelt og trygt – klær spiller en viktig rolle i dette

Typer lastebukser Vandringslastbukser

Slim fit cargo bukser er en av de nyere typene cargo bukser der ute. Denne designen skiller seg fra de tradisjonelle lastebuksene ved at den er formpassende i stedet for løs. Ellers er de slanke passformsbuksene som alle andre typer lastebukser, med god plass i lommene og laget av slitesterkt stoff.

På sporet av dagens motetrender

Cargo bukser for kvinner av høy kvalitet

Cargo joggerbukser er designet som sportsklær. Disse buksene er vanligvis laget av mykt, pustende stoff med snøring eller elastiske mansjetter. De har fortsatt benlommene, men i motsetning til de tradisjonelle lastebuksdesignene, er de sydd av lett stoff.

Komfortable sportsbukser i svart

Typer lastebukser buksetrender

Bukser av høy kvalitet med lastelommer er alle raseri nå. Disse er for øyeblikket sydd av en rekke materialer, fra silke til skinn, og kommer i rette ben, bjellebunn og tynne stiler. High-end motedesignere har tilbudt sine egne dyre versjoner av lastebukser som bæres av kjendiser fra hele verden.

Cargo står også for eleganse!

Typer lastebukser kvinners motetrender

Denim cargo bukser er en annen relativt ny utvikling når det kommer til cargo bukser. Denne buksemodellen har nå gjort spranget til denim og har blitt en legitim blå jeansbukse. Denimbukser i Cargo -stil har de klassiske store benlommene og vanligvis flere andre lommer overalt for å understreke lastdesignet.

Cargo -stil jeans

Typer lastebukser kvinner mote denim bukser

Å bære bukser med flere lastelommer er alt raseri

Cargo bukser er veldig tilpasningsdyktige og designet kan sys av ethvert stoff. Taktiske bukser og campingbukser er ofte sydd av ripstop -materiale i bomull. Dette stoffet er designet for ikke å rive. Stoffet er vevd på en slik måte at tårer bokstavelig talt ikke kan vises. Derav navnet ripstop.

Cargo -stil bukser kan brukes hele året. Noen modeller er tyngre og mer isolerende for kaldere temperaturer, mens andre er lette og pustende. Cargo bukser kan brukes med nesten alt, men det er vanlig å kombinere disse buksene med casual skjorter som t-skjorter og casual sko som støvler og joggesko.

Hva slags lastebukser liker du å bruke?

Typer lastebukser jeans lastelommer

Du trenger ikke lenger en slagmark for å bruke lastebukser. Disse buksene har gjort det til alle aspekter av mote. De kan brukes som solide utendørs klær, som en del av en arbeidsuniform, som et tilfeldig stilvalg eller til og med som noe helt dyrt og høy kvalitet.

Cargo-stil bukser kan brukes av alle, til og med kjendiser, og de kan se bra ut på hvem som helst. Finn den type lastebukser du liker best, og begynn å putte ting i disse super nyttige lommene. Tross alt handler lastebukser om å lagre ting.

Du har sannsynligvis minst ett par bukser med lastelommer i skapet, eller?

Typer lastebukser kvinner bukser beige Typer lastebukser militære bukser inspirasjon herremote Typer Cargo Pants Rescue Service Pants Trends Typer lastebukser kvinner svarte bukser Lastebukser bruker trender 2021 lastebukser Cargo bukser street style mote Ting verdt å vite om lastebukser Typer lastebukser sportsbukser