Når du snakker om stoffer som aldri går av moten, er det trygt å si at denim definitivt er en av dem! Stoffet er så mangfoldig og egnet for både varme og kalde årstider. Jeans er et yndet klesplagg for mange mennesker rundt om i verden! Disse og andre denimplagg er sterkt påvirket av mote. I dag, la oss ta en titt på noen av jeanstrendene 2019 for denne høst / vintersesongen. Møt favorittklærne dine og hold deg oppdatert på mote!

jeans trender 2019 høst mote trendy jeans

Nåværende jeanstrender 2019 for den litt kjøligere sesongen

Generelt kan jeanstrendene beskrives som følger: Klassiske snitt med et snev av nostalgi fra 70- og 90-tallet, men mer iøynefallende enn noen gang. Her viser vi noen av de trendy jeansmodellene og korte tips til deg om hvordan du kombinerer denimplagg. Men også med Alba Moda du kan finne de nyeste jeans og andre moderne klær og tilbehør.

Slit jeans: Alt avhenger av sporet! Formen på jeansen spiller neppe en rolle her, det viktigste er at jeansene har en spalte i benendene. Uansett om det er på forsiden eller på siden, er det åpenbart en smakssak. Slissen passer spesielt godt på rette ben og bjellebunner. Disse jeansene er perfekt for kvinner med lange ben! Slitsjeansene kan kombineres fantastisk med ankelstøvler eller sko med høye hæler.

jeans trender 2019 Ultra Cuff Jeans kvinner

Ultra Cuff Jeans: Den oppslåtte kanten har vært en trend siden sommeren, og den fortsetter til høsten. Alle typer jeans kan dukke opp ved å rulle dem sammen. Selv de moderne, brede Sløv jeans, som er en etterfølger til kjærestemodellen, kan snus og se enda bedre ut. Ultra Cuff Jeans er mer egnet for et sporty utseende, for eksempel kombinert med kule tykke joggesko. Men selvsikre og eventyrlystne kvinner bærer dem elegant med høye hæler (pumps).

Redone Jeans: Rett kutt og benlengde når like over ankelen, dette er Redone Jeans. "RE / Ferdig" er faktisk merkevaren som fokuserer på å gi gamle tekstiler nye design. Så ikke bare lever bærekraftig, men bruk den også. Jeansene, som strekker seg over ankelen, ser flotte ut, passer for alle figurer og kan kombineres godt med alt.

kvinner trender jeans trender 2019 moderne kvinner jeans

Trendy jeans trendfarger 2019

Kom deg ut av den klassiske blå jeansfargen! Det blir fargerikt høsten og vinteren 2019. Du kan endelig bruke den komfortable jeansformen i din favorittfarge. De brune og grå tonene er spesielt oppdaterte. Dere som ikke liker det så fargerikt kan falle tilbake på den mørke trendvarianten – mørk og rå denim. De to siste vil se enda mer moderne og effektive ut ved å snu beinendene utover.

Kombiner de trendy jeansene med en like oppdatert dameveske for sesongen. Bare vis at du har en sans for mote og gå rundt i byen med en sans for mote!

redone jeans trender 2019 dame mote jeans

kvinner mote 2019 jeans trender 2019     hvite jeans kvinner jeans trender 2019