Leter du etter klassisk eleganse eller et uformelt sporty utseende med optimal brukskomfort? Ikke noe problem: joggesko er tilbake! Ikke at akkurat disse sportsskoene noen gang har gått av moten. I år opplever de definitivt sitt siste, velfortjente comeback, både på den internasjonale motescenen og i hverdagen vår.

Joggesko eller joggesko?

Hva er forskjellen? Hvorfor er begge begrepene forvirret igjen og igjen i daglig bruk? Sendingen "Snike" kommer fra sportssko -familien, men har for lengst brutt seg løs fra den. Med den myke, fleksible sålen i skinn eller gummi muliggjør de kule skoene lydløs gåtur som minner mer om en katt. For første gang ble joggeskoene verdenskjente takket være Hollywood -stjerner som James Dean på 50 -tallet. Siden den gang har disse bemerkelsesverdige fritidsskoene opplevd nye hype – som denne på hip -hop -scenen på 80 -tallet.

Det er ikke tilfeldig at joggesko har høy tunge. Selve brannen kan nesten alltid sees der. Og dette er av største betydning for de fleste sneakerelskere, fordi merkenavn er et must -ha her. Og ikke bare på grunn av produktets høye kvalitet, men fremfor alt når det gjelder å tilhøre et bestemt miljø eller en scene.

rosa-sports-sko-casual-lifestyle-semsket skinn-joggesko-nike

En annen viktig forskjell: du kan ikke komme inn på de gode nattklubbene med grove joggesko og lyse jeans. Helt annerledes med joggeskoene! Med en trendy, elegant variant og elegante jeans i mørk vask, inkludert selvfølgelig passende yttertøy, vil du definitivt kunne nyte klubbfesten veldig godt.

Hva bør du passe på når du kjøper joggesko??

I tillegg til den trendy designen, er noen få andre aspekter også grunnleggende når du skal velge joggesko av høy kvalitet. Et sunt skoklima, optimal demping og en behagelig passform er rett og slett uunnværlig her, og det er best å ikke inngå kompromisser. Derfor, z. B. sålene være sklisikre, slitesterke, punkteringssikre og vanntette. De såkalte “sandwich-sålene”, som denne fra Nikes Air Max, består av flere lag og skårer med førsteklasses støtbeskyttelse og perfekt demping når du går eller løper.

Materialene i seg selv er ikke mindre viktige, når det gjelder luftsirkulasjon spiller de en avgjørende rolle. Så er z. B. plast anbefales egentlig ikke som overmateriale, fordi det ikke kan puste optimalt og den utskilte fotsvetten blir neppe transportert til utsiden. Gode ​​skoprodusenter tilbyr derfor ekstra innleggssåler for trenere og joggesko som har en antibakteriell effekt og kan rengjøres i vaskemaskinen.

joggesko-trender-2017-sport-sko-uformell-mote

Generelt er det best å bruke spesielle, lave kuttstrømper av bomull eller bambus i joggesko og joggesko, selv om sommeren, som er pent gjemt i skoen og ikke kan sees. I tillegg er det tilrådelig å bruke fotdeodorant regelmessig og la joggeskoene tørke grundig etter treningen på et luftig sted med sålene fjernet.

Ekstra tips: Aldri tørk joggeskoene eller joggeskoene direkte på varmeren. I dette tilfellet er det en risiko for at skoene dine blir porøse relativt raskt på grunn av ekstrem direkte varme og ikke lenger vil kunne garantere deg førsteklasses brukskomfort.

Når det gjelder skinn, er kvaliteten på materialet og utførelsen ikke mindre viktig, selv om valget mellom glatt skinn og semsket skinn mer er en smakssak. Lerret er også ganske populært og trendy i det siste. Selv om stoffet er rivefast og behagelig å ha på, er det ikke spesielt egnet når det regner på grunn av utilstrekkelig vanngjennomtrengelighet.

Hva er trendene for 2017

Selvfølgelig vil vi på dette tidspunktet også si noen ord om de siste trendene innen joggesko. Jenter, pass på! Du kan trekke pusten dypt: rosa er tilbake! I sommer er kule joggesko som ‘Gazelle’ fra Adidas i babyrosa veldig populære. Disse passer godt sammen med uformelle sommerantrekk og er rett og slett drømmen for hver motebevisste kvinne som liker komfortable fritidssko. Generelt er velour og skinn samt skinnende teksturer på vei og foretrekkes av mange kvinner, men også menn.

rosa-joggesko-semsket skinn-adidas-gazelle-casual-mote

Selvfølgelig forblir enkle hvite modeller også i. Disse kan kombineres med nesten alt og brukes derfor ofte av mange joggesko -fans. Designere som Michael Kors eller Jil Sander z. B. tilbyr på sin side sin helt spesifikke tolkning av joggesko og pryder dem med tyll, perler eller rhinestones, mens motemerker fra det høyere prissegmentet imponerer med enda mer overdådighet og sofistikerte elementer og design. Det er også en klar trend generelt – mange verdensledere innen joggesko presenterer allerede sine begrensede utgaver på markedet, som omfortolker klassiske joggesko -modeller. Kort sagt: det blir spennende igjen, og fremfor alt veldig behagelig og helt elegant i sommer!

rose-gull-air-max-nike-joggesko-sport-sko-trend

Så, for en gangs skyld, ikke prøv "i hverandres mokkasiner" men finn heller de perfekte joggeskoene … online eller i en spesialbutikk i nærheten av deg og nyt optimal brukskomfort og trendy design i ett. Høy kvalitet joggeskoblogger, som f.eks Prince-Sporty hjelpe deg med viktig informasjon og tips om trender og de beste tilbudene fra eksklusive merker når det gjelder joggesko, joggesko samt sport og streetwear.

Redaksjonen ønsker deg masse morsomt surfing og en herlig, avslappet sommer!

joggesko-adidas-gazelle-sport-sko-trender-2017