Forbered julegavene og god stemning

Julen vekker forskjellige følelser hos alle. Noen kan nesten ikke vente med å drikke sin første gløgg, mens andre egentlig ikke kan gjøre noe med julen. Hva med deg? Er du den ultimate julefanaten eller mer av en Grinch??

Når de første juleartiklene dukker opp i butikkhyller og utstillingsvinduer i september, vil du umiddelbart falle i julen eufori. Mest av alt gleder du deg til å sosialisere og tilbringe tid med familie og venner. Du elsker alt med jul og er flink hele året. Alt om jul er perfekt organisert med deg lenge i forveien. Du fikk også julegavene tidlig, slik at ingen blir glemt. Leiligheten din lukter informasjonskapsler, julestollen og pepperkaker. Spesielt i løpet av denne tiden kan ingenting og ingen stresse deg. For i juletider er du fantastisk balansert.

Bare gode barn får julegaver

juleideer-julegaver-ideer-gave-ideer

Gjør alle fornøyde med julegaven

gaveideer-jul-julegaver-ideer

Eller er du en av de som er totalt irritert over julens mas og mas og allerede får skrekken ved tanken på julemiddag med hele familien? Hvert år unngår du å bake informasjonskapsler med familien din, og du unngår julemarkeder. Du vil gjerne tilbringe julaften der det er varmt. For eksempel med en cocktail på en hvit sandstrand.

SurveyBee.de laget en test for å hjelpe deg med å finne ut hvilken type du er og hvor flink du var. Bare svar på de følgende 7 spørsmålene.

Så flink du var!

Ønskene går i oppfyllelse i julen

gaveideer-tinker-julegaver-ideer

Store og små gleder seg til gaveutdelingen

gaveideer-jul-jul-gave-ideer-tinker-ideer

julegaver-ideer-håndverk-ideer-jul