På et tidspunkt kommer tiden når du bestemmer deg for å ha din egen leilighet. Hvis dette er tilfellet med deg også, så kan vi hjelpe deg med våre tips og informasjon i de følgende linjene …

Så du er sikkert klar til å bygge et “rede” for familien din. Dette er flott, men først må du tenke nøye og ta noen viktige beslutninger. Kanskje du har en ide om hvordan drømmehuset ditt skal se ut. Men har den nok kontaktpunkter med virkeligheten? Hva er de viktigste kriteriene for deg? Er du klar over hva du ikke kan gå på kompromiss med, og hva du faktisk kan klare deg uten? Nå har du sannsynligvis et realistisk bilde av hvordan ditt fremtidige hjem skal se ut.

Kjøp hus med to familier

Kjøp et tofamiliehus Grunner Fordeler Ulemper Tomannsbolig hage hagebasseng

To familier under ett tak – det ville være noe for deg?

Kjøp et tomannsbolig Fordeler Ulemper Tomannsbolig

Har du noen gang fått ideen om at du kan investere i et tofamiliehus og dele det med slektninger eller venner? Eller et annet alternativ ville være å leie dette ut for å betale ned på boliglånet ditt. Så a Bygg et to-familiehus Å kjøpe eller kjøpe kan være en smart idé, men først bør du vurdere alle aspekter. Nedenfor finner du 6 synspunkter som vi synes er viktige. Vennligst ta en titt!

Hva er fordelene med en bygård?

Kjøp et to-familiehus fordeler ulemper moderne hus

  • plassering

Valget av potensielle boligområder kan være betydelig begrenset, ettersom en bygård er veldig forskjellig fra ethvert enebolig. Derfor er flerfamiliehus ikke tillatt i alle boligområder. Disse ligger vanligvis i urbane områder, mens eneboliger stort sett ligger i forstedene. Du må også vurdere om stedet du velger er populært blant potensielle leietakere. For eksempel, hvis du kjøper et hus i et boligområde langt fra sentrum, kan det være vanskeligere å finne pålitelige leietakere.

  • finansiering

Når du finansierer et to-familiehus, kan du møte forskjellige utfordringer. Inntil du kan dra nytte av den potensielle leieinntekten, trenger du fortsatt et godt lån, et lavt Pressmiddel og et stort innskudd – vanligvis rundt 25% av den totale prisen. Banker vet at leietakere kan gå i tide, og du må kanskje betale hele boliglånet selv til du finner en annen leietaker.

Moderne tomannsboliger er veldig populære i det siste

Kjøp et to-familiehus Fordeler Ulemper Dobbelthus moderne bærekraftig

  • Eiendomskostnader

To-eneboliger koster vanligvis mer enn eneboliger. Så ikke bare må du komme med en større prosentandel av forskuddsbetalingen, men selve forskuddsbetalingen vil også være høyere fordi den er basert på en dyrere eiendom.

  • personvern

Hvis du bygger et tofamiliehus, leier det ut og bor der selv, kan leietakerne komme når som helst hvis de har spørsmål eller problemer. Og som utleier er du ansvarlig for at alt i huset er i orden. Som et resultat har du mindre personvern i forhold til å bo i et enebolig med bare familien din.

 To familiehus med felles hage

To-familiehus kjøpe fordeler ulemper

  • Ledighetskostnader

Hvis leietakerne dine forlater og eiendommen er ledig, kalles det ledig plass. I hovedsak må du dekke kostnadene for dette til du leier eiendommen igjen. Reparasjonskostnader kan oppstå fordi eiendommen ofte må pusses opp for neste leietaker. Du må kanskje også betale for annonsering for å finne en ny leietaker.

  • Selger eiendommen

Det er ikke så mange som leter etter bygårder som det er eneboliger. På grunn av dette kan det være vanskeligere for deg å selge et tofamiliehus. Derimot er det lettere å selge en enebolig til en privatperson eller en investor.

Nyt et romslig hjem!

Kjøp et to-familiehus årsaker fordeler ulemper

Å kjøpe et to-familiehus kan være en god idé, men du må være klar til å ta utfordringene som er skissert ovenfor, og muligens flere flere. Sørg for at en bygård passer godt til din livsstil og nyt ditt nye hjem!

Tomannsbolig i et rolig nabolag

Kjøp et tofamiliehus Fordeler Ulemper Prefabrikkertei Tomannsbolig