Spar meglerkostnader når du kjøper eller selger eiendom? Det kan ende opp med å bli mye dyrere. Dette gjelder for hvert bestemt bosted i Forbundsrepublikken, selv om vårt fokus i dag er på Elbe -byen Magdeburg. Vi ser bevisst nærmere på hvordan bolig- og eiendomssituasjonen der ser ut nå. Deretter vil vi klargjøre mer detaljert fordelene med å jobbe med eiendomsmeglere og hvordan du kan gjenkjenne ekte fagfolk.

magdeburg panorama

Slik leves det i Magdeburg

Magdeburg, delstatshovedstaden i Sachsen-Anhalt, har definitivt endret seg en stund. Det utvikler seg mer og mer som et foretrukket bosted som gir mange fordeler, ikke bare når det gjelder arbeid, men også når det gjelder vitenskap, kulturliv og fritid. Byen ved Elben er en av de grønneste byene i Tyskland. De mange parkene, fremfor alt Rotenhorn bypark, som ligger på øya Elbe, er populære utfluktsmål, steder å slappe av og hendelsesscene på samme tid. Du tilbringer mye tid i frisk luft i naturen, driver med sport eller deltar i mange kulturelle arrangementer. De mange universitetene så vel som Otto von Guericke -universitetet tiltrekker seg tusenvis av studenter hvert år og gir byen en yngre og mer åpen atmosfære. Magdeburg har også en velutviklet infrastruktur og raske og praktiske forbindelser til lokal og langdistanse transport.

Panorama fra byen Magdeburg

Etter hvert som befolkningen øker, øker også etterspørselen etter eiendom av alle slag.Og Magdeburg har mye å tilby her. Alle som leter etter en passende eiendom i byen, vil garantert finne den takket være det mangfoldige tilbudet. Selvfølgelig er du i gode hender hos en profesjonell eiendomsmegler. Fordi både når du kjøper og selger en eiendom i Magdeburg Fagfolk, for eksempel de fra CITY eiendomsmeglernettverk, kjenner hverandre best.

Uansett om du leter etter en gammel bygning i Wilhelminian -stil, en ny bygning med en moderne stil eller et familiehus på landet, vil du definitivt finne den riktige eiendommen i Magdeburg. De mest populære distriktene inkluderer generelt bankene og distriktene i nærheten av Elbe, Cracau, Buckau, Werder, Alte Neustadt, Brückfeld og Stadtfeld Ost. Forstaden Hopfengarten på den sørvestlige kanten av byen har også blitt populær en stund, spesielt blant barnefamilier.

eiendom kjøp selg magdeburg

Fordeler med å jobbe med en profesjonell eiendomsmegler

Erfarne spesialister er der for å håndtere en bestemt prosess så raskt og feilfritt som mulig. Dette gjelder også profesjonelle eiendomsmeglere. Så hvis du er i ferd med å selge eiendommen din eller få en ny, ville det være fornuftig å bruke tjenestene til en profesjonell. De mange fordelene er åpenbare.

Fordeler ved salg av eiendom

 • en objektiv, profesjonell vurdering av eiendommen din;
 • en profesjonell oversikt;
 • Bred reklame for eiendommen din, både i trykte medier og online;
 • løsemiddelkjøpere;
 • Unngå økonomiske feller;
 • godt planlagte visninger og fordelaktige forhandlinger med kjøpere;
 • beste salgspris.

Fordeler med å kjøpe eiendom

 • en sann oversikt over eiendommen;
 • god kjennskap til det lokale markedet fra eiendomsmeglerens side;
 • et målrettet tilbud av egnede eiendommer;
 • detaljert informasjon om ethvert behov for modernisering og energiforbruk;
 • profesjonell støtte i prisforhandlinger med selgeren;
 • nødvendig råd om eiendomsfinansiering.

I begge tilfeller sikrer eiendomsmegleren en stressfri salgs- eller kjøpsprosess for eiendommen. Du sparer mye verdifull tid og nerver og mottar målrettet og individuell rådgivning når som helst. Megleren overtar også hele anskaffelsesinnsatsen for nødvendige dokumenter fra myndighetene og sjekker kjøpekontrakten, som ikke bør undervurderes. Dette sikrer bedre rettssikkerhet og får deg til å føle deg mye mer avslappet.

kjøpe eiendomsmegler

Dette er det viktige når du skal velge eiendomsmegler

Og hvordan kjenner du igjen en god eiendomsmegler? Fordi det dessverre er sorte sauer på hver avdeling. En god megler handler trygt og transparent i markedsføringen. Han eller hun har utmerket markedskunnskap og lokal kunnskap og planlegger hele salgsprosessen på forhånd. Kommunikasjon med kunder bør alltid være åpen, spesielt når det gjelder meglerprovisjonen. Ekte fagfolk har en passende profesjonell opplæring, gode referanser og evalueringer og har også medlemskap i profesjonelle foreninger. Det høye kompetansenivået kan også ses i kvaliteten på utstillingene og annonsene, samt i omfattende råd om alle detaljer knyttet til eiendommen. Sist men ikke minst, når du velger en eiendomsmegler, bør du definitivt se etter eiendomsskadeforsikring, som skal tjene som den ultimate beskyttelsen i tilfelle de verste.

Vær tålmodig og forsiktig når du ser etter eiendomsmegleren du stoler på og drar nytte av best mulig erfaring og profesjonalitet. Fordi følgende gjelder: Når det gjelder din verdifulle eiendom eller ditt nye hjem, bør du ikke inngå kompromisser.

 kjøpe hus selge eiendom magdeburg