Husker du barndommen din og hvordan du reiste med foreldre og søsken? Nesten alle dyrebare barndomsminner er faktisk knyttet til familiereiser. Uansett destinasjon er en familietur alltid et flott eventyr for barn og samtidig en utfordring for foreldre. Men det bør ikke alltid være tilfelle. Hvis du planlegger alle detaljene i god tid, så kan din korte tur med barn eller barn være en positiv opplevelse som gir deg like mye glede som den lille. Rull ned og les våre tips og triks om emnet “Bilturer med barn” …

Hvordan kan du organisere en avslappet kort tur med et barn eller barn?

Kort tur med barn Tips Bilturer med barn Organiser en familietur

Ha det gøy å reise med bil med barn

Kort tur med barn Slik kan du lage en biltur med barn

Ta en kort tur med barnet ditt: tips og triks for å reise med bil

Organisasjon er alt og en ende på en kort tur med et barn

Tro det eller ei, bilturer med barn kan fungere ganske bra. Imidlertid er god organisering av stor betydning her. Planlegg turen ned til minste detalj og gi deg selv nok tid til å kunne stoppe så ofte som nødvendig. Ta for eksempel vanlige toalettpauser og få litt frisk luft under dem. Anslå reisetiden og deretter doble den. Dette bør være nok til at du kan planlegge uventede stopp, viktige pauser, forsinkelser ved avreise, flate dekk, etc. En stresset, stressende reise er ikke behagelig for noen og kan til og med være farlig for alle passasjerer.

Hvis du har bil, kan du stoppe så mange ganger du vil

Organiser korte turer med barn Tips Bilturer med barn

Forberedelse til en kort tur med et barn

Omtrent en uke før familieturen, lager du en liste over alt du ønsker å ta med deg. Gi deg selv nok tid til å pakke kofferten din, og ta om nødvendig en dag fri til å gjøre de siste forberedelsene. Lad telefonen og alle elektroniske enheter og leker rett før du drar, og ikke glem å ta med laderne. Pakk mye vann, sunn mat og ingen søtsaker. Det siste du vil ha er barn i bilen, alle på sukkerfren. Tenk også på grunnleggende sikkerhetsutstyr som et førstehjelpssett, en fakkel eller to, etc..

Lag en lang liste over hva du vil ha med deg

Kort tur med barn Veiturer med barn Gepçk -liste

Hvis du har små barn, er toalettpapir og en bærbar potte, myke leker og en nattlampe til hotellrommet et must. Ideelt sett bør hvert barn ha sin egen pute. Lydbøker kan være en utmerket måte for små barn å holde kjedsomhet unna.

Kjedsomhet i bilen burde ikke være det

Kort tur med barn Tips Bilturer med barn Les en bok

Finn ut på forhånd parker, turistattraksjoner eller lekeplasser på ruten din eller i nærheten, slik at du kan planlegge stopp underveis. Og når barna spør om du skal slutte, har du alltid det riktige svaret.

Det er urealistisk å forvente at små barn kan sitte stille i bilen 2-3 timer om gangen. Gi dem nok muligheter til å ta en pause og komme seg ut av kjøretøyets grenser.

Tiden går fortere i bilen …

Kort tur med barnetips Bilturer med barn Søsken

Å spise og drikke når du reiser med bil med et barn

Hvis du kjører et par timer, trenger du også noe å bite i. Smørbrød, nøtter, sultanas, riskjeks, bananer og granola -barer er typiske pakkede snacks når du er på farten. Noen ganger er godbiter også fine, men det er best å holde sukkerholdige snacks til et minimum. Og ha noen våtservietter tilgjengelig for å rengjøre klebrig hender etterpå.

Forbered sunne snacks for deg og barna dine

Kort tur med barn Tips Bilturer med barn sunne snacks

Små porsjoner for den lille appetitten

Kort tur med barnetips Bilturer med barn spiser og drikker

Underholdningsmuligheter i bilen

Av natur kan ikke barna holde seg rolige, og de trenger alltid å være opptatt. Så hvis du er på en lang biltur med barn, kan du prøve å holde dem underholdende så mye som mulig. Hvis du har en baby eller smårolling, kan du sitte i baksetet sammen med dem en stund og fortelle dem en historie, lese en bok eller overraske dem med et nytt leketøy. Avhengig av barnets alder kan elektroniske spill også være et mulig alternativ, men vær oppmerksom på at de kan være en forutsetning for kvalme. For å unngå dette bør barnet ditt bedre se ut av vinduet og ikke på skjermen.

Dette gjør bilturer morsomme for barn også!

Kort tur med barnetips Bilturer med barn fornøyd barn i bilen

Barn er alltid opptatt med noe

Kort tur med barn Tips Veiturer med barn Barnas lekeøye Malboard

Egnede leker til bilen også for babyer og småbarn

Kort tur med barnetips Bilturer med barn

Nettbrettspill for eldre barn

Kort tur med barn Elektroniske spill Bilturer med barn

Uansett hvor hardt du prøver å holde alle lykkelige, er det sikkert en kamp på et tidspunkt. De yngre barna er, jo mindre vil de dele lekene sine med andre barn. Så sørg for at hvert barn har sine egne leker. Puter kan være en praktisk barriere mellom sære søsken.

På et tidspunkt vil det være argumenter mellom søsken. Det er greit, skjønt

Kort tur med barn Bilturer med barn Tips og triks

Flere tips for en rolig atmosfære i bilen

Det er to triks som kan være nyttige for å holde barna relativt rolige når de reiser med bil. Den første er at den ikke-kjørende voksen skal late som han sover. Dette kan noen ganger gjøre hele bilen mer stille. En annen idé er å plassere en timer slik at barn i baksetet enkelt kan se den. Og når du får det uunngåelige spørsmålet “Er vi der ennå?” Du kan bare peke på timeren. Så hver passasjer vet hvor lang tid det vil ta til neste stopp.

Barnesanger er en god idé når du reiser med bil

Kort tur med barn Tips Bilturer med barn Kinderlieder

Når barna blir slitne, blir det stille i bilen

Kort tur med barnetips Bilturer med barn sovende barn

Konklusjon

Ikke vær redd for å ta en kort tur med barnet ditt. Bare ta deg god tid og planlegg turen ned til minste detalj. God organisering er viktig når det gjelder bilturer med barn. Tenk på barnevennlige underholdningsmuligheter i bilen og stopp regelmessig for å få litt frisk luft og fjerne kjedsomheten. Sørg for å ta med deg velsmakende og sunne snacks, og ikke glem barnas favorittleker. Bevæpnet med disse tipsene, vil du kunne reise med bil ganske bra. Ha det gøy og skape lykkelige familieminner!

En kort tur med barn er et eventyr for store og små

Planlegg en kort tur med barn og planlegg en rolig biltur med barn