Koster skjønnhet mye? Mange kosmetiske selskaper sprer dette budskapet. Å investere i pleieprodukter av høy kvalitet er definitivt verdt det. Men dette er ikke nødvendig så ofte som det blir formidlet til oss. I tillegg hjelper det i svært begrenset grad hvis du ikke kjenner de riktige reglene for daglig omsorg. Lange øyenvipper er et veldig godt eksempel for å illustrere dette. Det finnes en rekke naturlige og enkle pleietips som gir øyevippene naturlig skjønnhet. Og det er det rette grunnlaget for stylingideer med sminkeprodukter av høy kvalitet! Behovet for dyre pleieprodukter og kosmetikk er redusert til et minimum.

Kam og masser øyevippene regelmessig!

Kam og masser lange øyevipper

Gre gjennom og masser de lange øyevippene

Har du noen gang lurt på hvorfor det er små kammer for øyevipper i utgangspunktet? Nei, å ta vare på disse er ikke en overdrevet ting! Dette er en vane i noen minutter, og akkurat som alt annet hår vil det få vippene til å vokse raskere, tykkere og jevnere.

Gjenta denne pleievanen daglig i noen uker, og du vil sikkert merke en stor forskjell til slutt. Øyevippene kan ikke bare grees gjennom, men også masseres. I tillegg til stor avslapning for øynene, vil det også stimulere hårsekkene. På denne måten vil øyevippene vokse bedre og selvfølgelig se mye finere ut.

Det finnes forskjellige sminketips for lange øyevipper

brune øyne lange vipper ideer

Ulike pleieprodukter som masker for lange øyevipper

Olivenolje og vaselin er bare to av mange forskjellige eksempler på egnede produkter for øyevipper. Kokosolje, dette universelle skjønnhetspleieproduktet, er en annen god idé. Det er forresten øyenvippespiraler på markedet med forskjellige naturlige pleieprodukter – såkalte øyenvippeserum. Hvis disse er lettere for deg å ta vare på, kan du få tak i dem! Du kan bruke en eller to dråper av disse eller andre pleieoljer og massere dem inn i øyevippene dine. Med vaselin trenger du litt mer, men ikke mye heller. Ideelt sett bør du bruke pleieoljene før du legger deg. Vaselin kan også brukes i løpet av dagen, og det vil understreke øyevippene. Du trenger ikke sminke for vipper i hverdagen. På denne måten beskytter du din naturlige skjønnhet, og du kan bare bruke dyre og alltid noe skadelige kosmetikk ved spesielle anledninger.

Øyevippene er en av de viktigste detaljene i sminke

lange øyevipper gråblå øyne

Spise sunt

Sunt kosthold har alltid vært et populært og veldig universelt middel for skjønnhetspleie. Hvis du vil ha vakrere, lengre øyevipper, er det visse produkter og ingredienser du bør ta mer hensyn til. Du trenger absolutt mye vitamin E, og proteiner er også viktige. Vitamin E kan tas som kosttilskudd eller påføres direkte på øyevippene. Proteinene bør selvfølgelig hentes fra de riktige matkildene. Videre er biotin svært viktig for god vekst av hår og øyevipper. Denne ingrediensen er også kjent som vitamin H eller koenzym R2. Andre ernæringsmessige tips inkluderer å få tilstrekkelige aminosyrer og antioksidanter. Sunn kostholdsartikler lærer deg hvordan du får nok av dem, men du kan allerede huske følgende liste over ting: sitrusfrukter, avokado og bladgrønnsaker.

Foretrekker du å fremheve øynene eller leppene? Dette fungerer bra med naturpleieprodukter!

eyeliner og lange øyevipper

Trender innen styling av øyenvipper

De velpleide lange øyevippene kan også være fantastisk stylet. For at du ikke skal ødelegge øyevippene, må du absolutt skaffe deg en fin børste som er skånsom mot øyevippene. Det er viktig at du kjenner formen på øyevippene godt. Ulike børster passer, avhengig av om du har rette eller sprø øyenvipper. Grunnleggende tips om dette emnet finnes i mange artikler, inkludert denne med Brigitte.

Som med alle typer sminke, er det visse trender innen styling av vipper. I år er det på moten å understreke de øvre vippene mye mer enn de nedre. En spesielt høy tetthet bør oppnås. Til slutt vil du oppnå et sjarmerende retroutseende som det på bildet nedenfor!

Slike øyevipper er alle raseri akkurat nå!

øyenvippe trender

Vær forsiktig med sminke

grå øyne lange øyevipper

Makeup-tipsene for øyevipper er ofte avhengige av kontraster

klart utseende lange øyenvipper

Stol på naturlig omsorg og bare da på kunstige midler!

lange øyenvipper hos kosmetologen

Nok et eksempel på vakre naturlige øyenvipper takket være god pleie og sminketips

lange øyevipper blå øyne

De kunstige løsningene for lange øyevipper bør være et supplement til naturlig pleie

lange øyevipper interessant symmetri

lange øyevipper ideer med høy kontrast

lange øyevipper kunstig sminke

Ta alltid vare på øyevippene når du følger noen skjønnhetstips

lange øyevipper med tangen

lange øyevipper med sminke

lange øyevipper flott mascara

Finn den mest passende børsten for øyevippene dine!

rosa børste for lange øyevipper

vakre øyevippeskygger og lange øyevipper