Forrige års skjønnhetsmote og sminketrender ble alle sterkt påvirket av corona -pandemien. Frisører, skjønnhetspleie og manikyrere hadde stengt, og kvinner rundt om i verden måtte plutselig lære å klippe og style håret selv, å male små kunstverk på neglene og sminke seg nesten profesjonelt. I tillegg til disse tjenesteleverandørene, må mange av våre favoritt lokale apotekbutikker også stenge. I stedet opplevde imidlertid nettbutikker som f.eks SMINKE, en av de største europeiske forhandlerne av skjønnhetsprodukter, en skikkelig boom.

Samtidig fikk vi knapt lov til å forlate hjemmet, og bortsett fra videochatter klarte vi knapt å imponere noen med vårt nye utseende. I 2021 må vi i det minste bære masker offentlig på grunn av Coronavisrus -årsaker, men disse har nå blitt et pent tilbehør. Ikke bare beskytter de oss mot virus, de får også antrekkene våre til å skille seg ut. I tillegg trekker de all oppmerksomhet til øynene, øyevippene og brynene ved å dekke omtrent halvparten av ansiktet vårt. I de neste linjene kan du finne ut hvordan Covid-19 påvirket resten av makeuptrendene i 2021. Bare les videre!

Naturlig skjønnhet er spesielt populær i 2021

Makeup Trends 2021 - Disse utseende er for tiden helt i ansiktspleie hudminimalisme

Røykfylte øyne gjør sitt comeback

Smokey eyes er blant de eldste kjente sminkestilene i menneskets historie. Selv de gamle egypterne kantet øynene med en blanding av pulverisert kål og animalsk fett. Denne sminken beskyttet deg ikke bare mot øyeinfeksjoner, men også mot den brennende ørkensolen og til og med mot onde øyne. Fargerike røykfylte øyne var viktige statussymboler og ble oppnådd ved sliping av dyre og sjeldne mineralsteiner, for eksempel galena, azuritt og malakitt.

De dramatiske røykfylte øynene var veldig populære igjen på 90 -tallet og deretter på begynnelsen av 2010 -tallet. De var kjennetegnet på grunge-, punk- og goth -subkulturen. Smokey eyes ble sminket av varmblodige og opprørske unge kvinner som ønsket å imponere med en mystisk karisma. I dag opplever dette stilige utseendet endelig en velfortjent renessanse. Du kan alltid velge klassisk svart og grått. Alternativt kan du også eksperimentere med fargede øyenskygger, grafiske øyelinjer og til og med litt glitter. Det er spesielt populært å etterligne fargen på iris.

Med de klassiske smokey -øynene brukes fargene svart, grått og litt bronse godt

Makeup Trends 2021 - Disse utseende er for øyeblikket helt i svart røykfylte øyne

Men de kan også være mer fargerike

Makeup Trends 2021 - Disse utseende er for øyeblikket helt i røykfylte øyne

Tykke øyenbryn erobrer makeuptrendene

I flere år har sminketrender gått tilbake til naturlig tykke og veldefinerte øyenbryn. Disse rammer ansiktet vakkert og sørger for et velpleid utseende. Selv om fulle bryn pleide å bli sett på som litt maskuline og rotete, prøver kvinner i dag alle mulige metoder for å oppnå dem – masker, serum, til og med implantasjon.

Hvis du er en av de kvinnene som ikke bryr deg om tykke øyenbryn, trenger du bare en penn blyant i din naturlige hårfarge og litt pannegel. Bruk gelen til å fjære opp øyenbrynene, og bruk deretter pennen til å fylle ut hullene med naturlige streker. Det utseendet er så enkelt å oppnå!

Tykke øyenbryn er spesielt populære igjen i 2021

Makeup Trends 2021 - Disse utseende er for tiden helt i tykk panne -trend

En liten pannekam vil hjelpe deg med å fjære pannhårene

Makeup Trends 2021 - Disse utseende er for tiden helt i fulle tykke bryn selv

Skinimalisme og delfinhud

2020 var en flott mulighet for oss alle til å ta en pause fra tung sminke på ansiktshuden vår og i stedet fokusere på å beskytte og ta vare på den. En strålende vakker, velstelt, smidig og naturlig hudfarge med minimal sminke bærer nå navnet “Dolphin Skin” eller ofte “Glass Skin”. Dette anses nå å være midtpunktet i ethvert moderne utseende. Mattifiserende sminkeprodukter er uaktuelt her.

Begrepet skinimalisme er nært beslektet med “delfinhuden”. Den har som mål å oppmuntre kvinner til å bruke få, men gode, naturlige hudpleieprodukter i sin skjønnhetsrutine. Dette er den eneste måten å oppnå dette friske glødutseendet på. Samtidig bør akneutbrudd unngås. Hampfrøolje, for eksempel, er nå et naturlig produkt som gir fantastiske resultater i denne forbindelse.

Det uvanlige navnet “Dolphin Skin” ble inspirert av den smidige huden til ekte delfiner

Makeup Trends 2021 - Disse utseende er for tiden helt i delfinhudeksempel, naturlig hudpleie

Naturlig skjønnhet, iøynefallende øyne og syn på fortiden dominerer årets sminketrender. 2021 gir deg den perfekte muligheten til å imponere med nyopplærte sminkeferdigheter til tross for masker.

Makeup Trends 2021 - Disse utseende er for øyeblikket helt i trend med delfinhudglass