Mat for vakker hud – hvilken diett gjør huden vakrere?

En stor del av hudproblemene kan spores tilbake til feil diett. Vekten i de følgende hudpleietipsene er derfor lagt på akkurat dette. Her kommer den gode nyheten: Vi skriver mindre av det vi burde være foruten. Det er uvesentlig. Det avhenger mer av hvilke ingredienser vi bør konsumere oftere. De følgende tipsene fører til avgiftning av hele kroppen og dermed til et mye bedre hudutseende.

Mat for vakker hud – Tips til hudpleie for å få huden til å se bedre ut om våren

hudpleie tips vakker hud nyte mat

Mat for vakker hud – hvilken frukt er sunn for huden?

hudpleie tips å spise epler hjerte

Sitroner

Sitroner kan presses i et glass varmt vann. Hvis du drikker en slik drink tidlig om morgenen, vil du snart merke en fantastisk positiv effekt på huden din. Det lar deg også bekjempe ekstra kilo. Sitronvann har evnen til å undertrykke sult. Det har også gunstige effekter på mage -tarmsystemet og hjelper giftstoffene til å løpe ut av kroppen.

Sitronvann er sunt for huden

mat til vakker hud drikke sitronvann

ingefær

Ingefær er en kraftig antioksidant som forbedrer metabolisme og metabolisme. Med dette kan du lykkes med å bekjempe alle slags problemer i dette området. Du kan lage en te av den eller bare bruke en bit av den til å krydre rettene dine. I begge tilfeller kan du stole på en god effekt.

Drikk ingefærte og nyt vakker hud

Mat for vakker hud Forbered ingefærte

Ingefær er en perfekt ingrediens til flere retter

hudpleie tips ingefær ingrediens

hvitløk

Hvitløk er en av de beste tingene å gjøre for å rense kroppen. Med den kan du utføre tungmetaller og normalisere metabolismen. Hvitløk motvirker også ulike typer betennelser. Den har naturlige antibiotiske egenskaper.

Fordelene hvitløk har for huden

mat for vakker hud riktig ernæring hvitløk

Hvitløk – en sunn mat

mat for vakker hud spise hvitløk sunn vakker hud

Epler

Hvis du vil ha vakker hud om våren, bør du også spise flere epler. Dette vil kvitte kroppen din med giftstoffene som har samlet seg rundt blodårene. Regelmessig inntak har en gunstig effekt på leveren og fremmer din peristaltikk. Den positive effekten på huden kan ikke nektes, fordi eplene fremmer regenereringen.

Spis flere epler for vakker hud

hudpleie tips epler vakker hud vår

Grønn te

Drikk mye grønn te. Dette vil rense kroppen din innvendig og utvendig. Drikken fører direkte til at du blir kvitt ubehagelige hudproblemer som akne og lignende.

Grønn te er viktig for vakker hud

hudpleietips grønn te fordeler vakker hud

Sunn hud og sunt kosthold

mat for vakker hudtips sunt kosthold

Liker du ingefærte? 

mat for vakker hud ingefær te sunt

Ingefær har en positiv effekt på huden

mat for vakker hud ingefær sunn ernæring

Sitronvann med ingefær – dobbelt så sunt!

mat for vakker hud sitronvann sunt