I 2019 er herremote i utgangspunktet et comeback av klassisk eleganse. Alle de store motemessene, som i London, Milano og Paris, har illustrert dette. Samtidig var det en preferanse for kombinasjoner av forskjellige jakker og bukser, hver med et klassisk utseende, samt tilbehør som passer til herredresser. Det er også variasjon i stoffene og snittene. I tillegg blir en trend som begynte i 2018 mer og mer utbredt, nemlig herredresser som kan brukes i kombinasjon med fritidsklær. Så du har mange gode grunner til å kjøpe en god herredrakt. Her er også våre tips om hvordan du implementerer en.

menns dresser lyse nøytrale

Matchende herredresser for forskjellige anledninger

Det individuelle valget av menns drakter begynner med en analyse av din personlige livsstil. Til hvilke anledninger vil du bruke denne typen klær? Har du ofte forretningsavtaler, må du reise med dem eller vil du heller ha på deg dressene ved forskjellige festlige anledninger? Det kan også være lurt å bruke dresser i kombinasjon med gensere eller t-skjorter? Avhengig av saken du trenger en eller flere gode herredresser i passende farger og stiler.

herre dresser lyseblå dress

Herredresser i forskjellige stiler

Ulike farger for herredresser er fasjonable, men du bør fortsatt være forsiktig på offisielle arrangementer som forretningsmøter. I dette tilfellet bør du velge de klassiske mørke nyansene. Sørg også for at du velger riktig tilbehør og at de matcher hverandre når det gjelder farge. Ved høytidelige hendelser som jubileer og bryllup, bør du ta hensyn til kleskode. Noen ganger må du velge det strenge utseendet her også, men i andre tilfeller kan du tillate deg litt mer frihet. For eksempel kan du gå for noe tilbehør eller en lysere farge på herredressen din. Med det uformelle utseendet kan du til og med kombinere jakker og bukser fra forskjellige herredresser og bruke dem med en elegant genser eller T-skjorte.

mørkegrå bukser herre dresser

Et snitt som passer deg best personlig

Det perfekte snittet for en herredrakt er fremfor alt en som passer deg personlig. Det kan ikke være for lite eller for stort hvis du virkelig vil se fasjonabel ut. I tillegg bør drakten understreke dine personlige fordeler og skjule ulempene. Avhengig av kroppstype kan en av følgende varianter passe deg bedre eller verre – Regular and Slim, Extra Slim Fit, Modern, Comfort.

herredresser striper i svart og rødt

Velg elegante dresser fra matchende stoffer

Ull, og gjerne ledningsull, er det aller beste materialet til herredresser. Den kombinerer det optimale ytre utseendet og den behagelige følelsen for brukeren. Dette stoffet bidrar til naturlig regulering av kroppstemperatur, og du vil være veldig takknemlig for det når du er i et anspent forretningsmøte. Uansett er ull mer av det riktige stoffet for vintersesongen. Til sommeren vil vi heller anbefale bomull.

herredresser forskjellige deler

Gjør et langvarig, lettstelt valg

Ull og bomull er de beste stoffene til herredresser, men det er andre moderne alternativer nå. Uansett bør du sørge for at den valgte herredrakten er lett å ta vare på og vil tjene deg lenge uten å miste sin gode form. Å velge en dress fra et godt merke hjelper også i denne forbindelse. Uansett bør det ikke inngås kompromisser med herredressene – de er der for å støtte ditt perfekte utseende.

grå og hvite herredresser

moderne grønne bukser herre dresser