Den berømte Met Gala finner sted i mai hvert år. Det er både et veldedighetsarrangement og et av de største motearrangementene i verden. De fleste av de berømte Hollywood -stjernene vises der i fabelaktige moderne antrekk. Det skjer sjelden, som tilfellet var i 2019, at en stjerne stjal showet, og den gangen var det Cara Develingne.

Kombinasjonen av farger går flott og stilig i form av striper

flott oputfit met galla

Met Gala – 2019 – spennende informasjon

I år fant Met Gala sted på Metropolitan Museum of Art. Temaet for årets arrangement ble inspirert av Susan Sontags sang ‘Notes on Camp’ fra 1964. Temaet ‘Camp’ var spesielt godt representert i kostymene til stjernene i år.

Man kan tolke dette begrepet så mangfoldig som man skulle ønske – det kan snakkes om både politikk og natur. I år var Lady Gaga, Harry Styles, Serena Williams og Alessandro Michelle vertene og dermed ledende personligheter ved arrangementet. Designeren av arrangementet, som var ansvarlig for belysningen, var belgieren Jan Versweyveld. Som du kan se fra videoen nedenfor, var han virkelig i stand til å presentere temaet og stjernespillene på en spektakulær og super moderne måte. Han gjorde Met Gala til en slags kunstutstilling ved blant annet å stille ut 175 kunstverk. Det er også gjort forsøk på å gi mer plass til moderne designere på de fremtredende stedene i scenene.

Provokasjon og eleganse går hånd i hånd på Cara Develingnes

Cara Develingnes stripete utseende

Utseendet til Cara Develingne

Fans og kritikere er enige om at Cara Develingnes opptreden var et helt spesielt høydepunkt ved årets arrangement. Hun viste et veldig moderne stripet utseende. Det elegante vertikale arrangementet gjør at de mange forskjellige nyansene fremstår som spesielt eksklusive. Det gjennomsiktige stoffet fungerer som en slags provokasjon og er takket være det nøytrale preget veldig stilig. En utrolig inspirasjon for alle som ønsker å bruke mange moderne farger samtidig i 2019.

Lady Gaga var et annet høydepunkt under Meta Gala 2019

2019 Met Gala Celebrating Camp: Notater om mote - Ankomster

Et antrekk med stor effekt!

2019 Met Gala Celebrating Camp: Notater om mote - Ankomster

Cara Develingnes møtte galla 2017