Har du middelaldersk klær i garderoben din? Dette spørsmålet kan virke rart for noen. For andre vil det nok høres ganske naturlig ut, for middelaldermarkeder, ridderfestivaler og forskjellige karnevalsarrangementer har vært en sterk trend de siste årene. Folk liker å identifisere seg med tidligere tider og personligheter. Slik oppdager du andre aspekter av din egen personlighet og viser dem til andre. Vi synes det er veldig interessant. Derfor ønsker vi å hjelpe alle interesserte parter med følgende artikkel å velge et passende middelaldersk antrekk.

middelaldersk klær rød topp

Strategi 1: Fullfør ditt vanlige antrekk med en middelaldersk topp

Er du invitert til en karnevalsfest midt på sommeren? Folk liker å gjøre bursdager og andre anledninger mer interessante med slike spennende og originale temaer. Men da trenger du ikke nødvendigvis å kjøpe kostyme med en gang. Fordi ikke alle føler seg komfortable i det, og det kan være ganske ubehagelig for noen anledninger.

Tross alt er det slett ikke lett å gå lenge i et tungt skjørt fra middelalderen og enn si å danse med det. Her kommer et alternativ: selgere av middelalderklær som nettstedet tapte sagn har så flotte bodices eller bluser på tilbud. De kan brukes i kombinasjon med moderne bukser eller skjørt. Bare match dem med hverandre når det gjelder farge og stoff! Og velg riktig tilbehør. Med liten innsats kunne du bli lagt merke til på en hvilken som helst fest og stjele showet med en gang!

middelaldersk klær flott bluse

Strategi 2: Hele kostymer

For mange er ikke middelalderen bare et hett tema, men en slags mani! Flere ridderfestivaler og andre historiske hendelser arrangeres over hele Europa. De skildrer hverdagslige eller heroiske scener og kjente hendelser fra historien. Suksessen til slike hendelser avhenger av hver enkelt deltaker. Velg en rolle som passer deg og oppfyll den på best mulig måte med et flott kostyme. I dette tilfellet må alt være helt ned i minste detalj – fra klærne til tilbehøret til måten du bruker sminken din på!

kvinne rustning, middelaldersk klær

Finn et antrekk du kan bruke enkelt og med glede …

Ta kontakt med selgere og konsulenter som kan anbefale et helt middelaldersk antrekk. Når du velger komplette historiske kostymer, er det veldig viktig at de representerer din egen holdning til historien og matcher karakteren din på best mulig måte. La meg gjenta igjen: Noen middelalderskjoler er vanskelige å ha på. I typiske stoffer er det ofte for varmt for mange, eller du kan snuble i et langt og tungt skjørt. Hvis du måtte være forkledd i et antrekk som dette lenge, bør du sjekke om du virkelig vil ha det bra i det. Hvis dette ikke er tilfelle, så velg en “enklere” personlighet! For til slutt må du også glede deg over arrangementet. Det er ganske vanskelig å ha på seg en tunika, som blir ganske tung med tilbehøret som følger med. Det er mye lettere å vises i et “bondeutseende” bestående av bukser og en flott skjorte.

menn kostyme middelalderklær

Tilbehøret

Mange av middelalderens tilbehør kan kombineres fantastisk med moderne klær. Ved å ta på deg en lue, et belte eller sko i historisk stil, kan du oppnå det riktige antrekket for en middelaldersk fashingfest uten egentlig å måtte kjøpe for mange nye ting til garderoben din! I dette tilfellet har du et veldig stort utvalg, både når det gjelder farger og tekstiler. Vårt tips: Vær spesielt oppmerksom på tilbehør og hodeplagg i etnisk stil! De er spesielt sjarmerende, originale og universelle! Som konklusjon kan vi si at antrekkene fra middelalderen kan være veldig varierte, individuelle og under visse omstendigheter – tilpassbare til den moderne stilen. Ta deg god tid og bruk våre tips og kreativitet til å finne noe som virkelig beriker deg som person. Hvordan vet du sikkert at du har funnet det beste kostymet for deg selv? Her er et svar: Du er fristet til å bruke disse på daglig basis …

middelaldersk klær drikke tilbehør

belte idé middelaldersk klær

middelalderske klær støvler flott