Hva blir de moderne brudekjolene for 2019, spør alle damene som står foran den viktigste dagen i livet. Kjente designere innen brudeklær som Naeem Kahn, Oscar de la Renta og Vera Wang viser oss hvert år sine nye kolleksjoner og gir alltid moteoverraskelser. I dag viser vi deg også moderne brudekjoler og noen brudekjoledetaljer som ble vist på Bridal Fashion Week fra 4. til 7. oktober 2018 i New York.

Fantastiske brudekjoler fra Bridal Fashion Week 2018

reaam acra brudekjoler moderne brudekjoler

Moderne brudekjoler i nakenfarge og metallisk glans

Hvitt er fargen på uskyld og renhet, og derfor er det ofte synonymt med bryllup. Imidlertid presenterte designerne Vera Wang og Reem Acra brudekjoler i hudfargede nyanser for brudene som ønsker å skape sin egen tradisjon. Nakenfargene er for det meste utstyrt med metalliske detaljer.

For eksempel viste Kahn sin nye kolleksjon med mange gylne paljetter og glitrende, små ødelagte speilglass. Med noen få ord: metallskimmer på brudekjoler er helt inne i 2019!

Subtile eller store buer

moderne brudekjoler trendy brudekjoler

Lekne buer som en trend

Store eller små, på stropper, midje eller rygg, kunne sløyfene ses på alle designer brudekjoler. Etter vår mening gir disse en kul touch og gir en viss romantikk. Vicor&Rolf prydet noen av deres så å si “enkle” stykker med små og subtile buer. Berta og Carolina Herrera valgte delikate og gjennomsiktige skulderbuer i hvitt. De store buene som er tilbake på modeller av Vikor&Rolf, Oscar de la Renta og Carolina Herrera sørger for et strålende Hollywood -utseende.

Oscar de la Renta bruker også store sløyfer

ocar de la renta samling av moderne brudekjoler

Pops og fargerike blomstermotiver

trendy brudekjoler moderne brudekjoler

3D blomstermotiver

I den siste bryllupssesongen har vi sett subtile hint av blomsterdetaljer som aksenter på brudekjolene. Også i år var bruken av blomstermotiver i fokus på catwalken, og de dominerte de nøye utformede brudekjolene. Designeren Monique Lhuillier laget til og med en kjole med lyse og fargerike blomster. 3D blomstermotivene ser bare nydelige ut.

En flott kombinasjon mellom en krage og 3D -blomster

brudekjoler modeller moderne brudekjoler

Korsetter vil også være veldig trendy i 2019

gracy accad brudekjoler moderne brudekjoler

Krage med høy hals og dype utringninger

Den dype V-halsen vil fortsette som en trend neste år. Det dype blikket inn i spaltningen ble også vist i andre varianter på catwalken. Men mottrenden til dette er den høyhalsede kragen, som også vil være veldig trendy. Dette gir brudekjolen eleganse. Viktor viste et så godt eksempel&Rolf med minikjole, komplementert med broderte 3D -blomster. Gracy Accad presenterte en mer romantisk modell med blonderkrage og korte ermer over et korsett.

Andre trender fra Bridal Fashion Week 2018 er de overdådige prinsessekjolene som gjør sitt comeback, de lagdelte tyllskjørtene (symmetriske eller ikke) og slående og dramatisk lange ermer. Så det er noe for enhver smak! Kombinert med riktig tilbehør blir du den vakreste og mest fortryllende bruden!

Vi ønsker deg en fantastisk bryllupsdag og uendelig familielykke!

Moderne brudekjoler 2019: en dyp utringning av Romona Keveza

romona keveza brudekjoler 2019 moderne brudekjoler

Tiered brudekjole av Monique Lhuillier

monique lhuillier brudekjoler moderne brudekjoler

Carolina Herrera er avhengig av fargede bånd

carolina herrera brude mote moderne brudekjoler

moderne brudekjoler carolina herrera brude mote

Moderne brudekjoler 2019: prinsessekjole av Romona Keveza

romona keveza brudekjole 2019 moderne brudekjoler

Bryllupsdrakt av Francesca Miranda

bryllupsdrakt francesca miranda moderne brudekjoler

 Brudekjolene med blonder ser aldri ut til å gå av moten

moderne brudekjoler brudekjoler modeller

Uvanlig modell av Viktor&Rolf

victor u rolf moderne brudekjoler brudekjoler 2019

Galina Lahav brudekjole modell

galia lahav brudekjoler moderne brudekjoler