Hvis du vil få en oversikt over motetrendene 2020, må du selvfølgelig ikke ignorere gjeldende hårklippstrender. Som på alle andre områder, hersker mottoet “mindre stress og mer frihet” også her. Hvilke frisyrer designere ønsker å oppnå dette blir klart i de neste linjene.

Moderne frisyrer – smellene er spesielt trendy i år

moderne frisyrer livsstilstrender kvinners frisyrer bølgete

Moderne frisyrer – krøllete hår er alt raseri

moderne frisyrer kvinner krøllete hår

Korte hårklipp

Keira Knightley, Emma Watson, Paris Hilton og mange andre kjendiser endret radikalt utseende før starten av året. De er snarveier og er forgjengere av denne stilen som vil råde i 2020.

For de firkantede ansiktene er det her viktig at ørene forblir skjulte. I tillegg bør du satse på forsiktig fallende linjer. Du har mer ledig tid til de runde ansiktene, men kuttet måtte gjøres perfekt. I 2020 vil et sunt utseende og profesjonell omsorg være svært viktig for kort hår. Til gjengjeld tar ekstravagansen baksetet. Geometriske og romantiske korte hårklipp er også veldig fasjonable.

Forlengelse av det runde ansiktet

Det er veldig trendy i 2020 å visuelt forlenge de runde ansiktene. For å gjøre dette har du forskjellige trinnkutt å velge mellom. For mange kvinner kan dette kombineres med et rett snitt for ponnien.

Middels lengde med smell

moderne frisyrer kvinner smeller mellomlangt hår

Det kan ikke være for kort …

De korte hårklippene er trendy, men det skal heller ikke være ekstremt. Det er viktig at du beholder ditt naturlige feminine utseende. Sideskåret til under ørene er det absolutte minimum.

Moderne lange hårklipp

Vil du foretrekke å ha langt hår i 2020? For inspirasjonseksempler, sjekk ut følgende stjerner: Megan Fox, Mila Kunis, Amanda Seyfried. Med disse kjendisene vil du se fantastiske løsninger for romantisk feminint utseende. I tillegg passer de universelt til enhver ansiktsform. For å oppnå samme effekt trenger du imidlertid en hårlengde under skuldrene.

Langt hår ser ganske sjarmerende ut

moderne frisyrer amanda seyfried blond lang straight

Lang med vakre krøller

moderne frisyrer håret til mila kuni

Langt hår ideer

moderne frisyrer megan fox langt hår

Sjarmerende løsninger for høy panne

Ponniene er veldig populære med langt hår i år. Du kan visuelt forkorte ansiktet og gjøre utseendet ekstra sjarmerende. Den gode ponnien er også grunnleggende her. Fønk smellet slik at de får volum. Fest formen ved hjelp av hårlakken.

Bob frisyre med smell

moderne frisyrer damer frisyrer rødlig smell

For de runde ansiktene kan du eksperimentere med forskjellige former for ponnier. Det er veldig interessante løsninger som designerne tilbyr for 2020. Dra nytte av dette mangfoldet! Vi kan praktisk talt ikke gå galt med et rundt ansikt.

Du kan fortsatt få tilgang til uvanlige løsninger for ponnien. De asymmetriske formene er for eksempel egnede.

Sjarmerende krøller

Krøllete hår kan løse mange problemer. De gir et sjarmerende og originalt utseende, og du har alltid volum.

Etterligne naturlige krøller

moderne frisyrer kvinner frisyrer krøllete

I dette tilfellet kan du leke med forskjellige former og størrelser på krøller. Du kan også oppnå interessant utseende med tilbehør til håret.

Krøller kan være så romantiske!

sexy krøller rødt hår trend moderne frisyrer

Trender i farger

Vil du bytte hårfarge? I 2020 vil naturlige nyanser fortsatt være veldig populære. Velg heller det! Eksperimenter med kombinasjoner av disse og bruk dem til å fremheve visse elementer i frisyren. Hvis du vil ha mer drama, kan du stole på de rødlige nyansene.

Har rødt hår

moderne frisyrer kvinner rødt hår

Stol på naturlige farger

moderne frisyrer kvinner rett hår

En ponni får frisyren til å se mer livlig ut

moderne frisyrer livsstil kvinner frisyrer glatt

Sjarmerende bølger og side smell

moderne frisyrer kvinner bølger