Kan du ikke vente til våren kommer nå? Når du ser skotrender, blir du enda mer utålmodig. Her er de siste trendene.

Bruk moderne sko og hold deg oppdatert på trender

moderne sko kattungehæl

Lakk og bunt

Lakkerte sandaler med lange bunter som kan bindes rundt anklene på en individuell måte: dette vil sikkert forfriske deg utrolig i den kommende sesongen.

Moderne sko er en del av et ekstravagant antrekk

moderne sko attico hælbunt

La oss bli litt lenger med buntene … Disse er ofte spesielt kreative. Her er inspirasjon lånt fra annet tilbehør som vesker eller belter.

Trendy plattformsko

moderne sko derek lam design

Spiss, med plattform eller hæl

Både hæler og plattformer kan sees i år. De fleste modellene er imidlertid spisse.

Elegante damesko med hæler

moderne sko jason wu damesko

Stilig og fargerikt

moderne sko rodarte hæl

Må begge skoene i paret være nøyaktig like? Hvorfor det?

I år viser designere oss at et par sko kan se harmoniske ut, selv om begge skoene ikke er helt like. For eksempel kan plattformene lages i forskjellige nyanser. En svart og hvit duo fungerer fantastisk.

De flate plattformene

Vi nevnte nettopp sko på høye plattformer. La oss imidlertid se nærmere på disse. Det finnes en rekke modeller som er utrolig flate og som er typiske for den kommende vårsesongen.

Plattformsko i rødt

moderne sko salvatore ferragamo rød

Spesielt merkbar er bruk av meget edle, ofte skinnende materialer, for eksempel mykt skinn. En kontrast er også utstyrt med teksturer som ikke er så elegante. Men dette understreker det edle tilbehøret på skoene spesielt godt.

Blomstermønstre og dyreprint

Blomstermønstrene har vært på moten i et par år, men det varer ikke lenger. De vises spesielt ofte på plattformer fordi det er plass til at de kan utfolde seg. Når plattformene ikke lenger er trendy, vil utskriftene selvfølgelig også mislykkes.

Blomster- og dyreprint i én modell

moderne sko jord flat plattformer

Veldig iøynefallende sko

moderne sko kvinner fendi støvler

Naturmaterialer og plast

“Effektive materialer” – det er en av de viktigste ordkombinasjonene i skodesign. Det betydde mange forskjellige ting – det er høye plattformer laget av tre og lyse sandaler av farget plast.

Trendy sommersko

moderne sko prada sko plast sandaler

Kattungehælsko

Kattungehælsko er en annen spesielt aktuell trend innen sko. Kombinert med de elegante materialene og de kreative buntene, er de ganske effektive.

Kattungehælsko fra Dior

moderne sko dior strikkede hæler

Sporty, elegante støvler

Sporty og likevel veldig forførende – det er drømmesynet til mange kvinner. Designere av moderne sko ser ut til å ha gjenkjent dette veldig godt. Vi kan se mange sportslige inspirerte knelange støvler på motepallene. De er en annen het trend for våren.

Elegant og uvanlig

moderne sko givenchy svart

Ganske imponerende og så trendy

moderne sko kvinner trender marcjacobs

Strikkede sko

Elegante sokker på en høy hæl? Hvor sexy kan det se ut? Det ser også spesielt behagelig og varmt ut. På våren er det fortsatt nok kalde dager … Velg bare modeller av høy kvalitet som gir stabilitet til anklene. Ellers kan det oppstå forskjellige traumer.

“Strikkede” sko kan også sees på forskjellige plattformer.

Uvanlige former

Asymmetri er en stor del av vårmoten. Dette kommer også til sin rett med de forskjellige skomodellene. Uvanlige former, både i hælene og på plattformene, dominerer motepodiene.

Uvanlig design

moderne sko damesko loewe kattunge sko

De moderne høstskoene gjenspeiler tydelig sesongens karakter. Dette er tiden for de hardtarbeidende, som må løpe mye hver dag og må gjøre mye og samtidig ikke vil la sitt attraktive utseende falle av veien. Dette er fullt mulig med modellene som vises. En annen egenskap er vårskoens universelle karakter. Ett eller to strategisk utvalgte par kan dekke våre daglige behov.

Smart casual

moderne sko prada skinn svart plattform