I likhet med mange andre produkter for husholdningen, er det også et stort utvalg fans. Imidlertid hjelper de forskjellige modellene bare de som er i stand til å sette sine egne prioriteringer på riktig måte. Dette krever en oversikt over de forskjellige fordelene ved moderne vifter og passende kriterier for deres valg. Les dette før du lager mulige lister med de beste fansen roter igjennom. Den optimale viften er ikke den dyreste, i hvert fall ikke alltid. Våre valgkriterier hjelper deg med å velge de funksjonene og tilleggene som er av stor betydning for din husstand. Du kan spare på de andre! På denne måten oppnår du den høyeste livskvaliteten til minimale kostnader.

stående fan - flott idé

Egnet sted for installasjon av viften

Det første kriteriet for riktig valg av vifte er at du bestemmer riktig sted for den. Hvor har du plass til en? Kanskje du kan plassere den i et hjørne? I dette tilfellet brukes tårn-, bord- eller sokkelvifter. I mindre leiligheter kan du ha takvifter. Dette sparer plass og etterlater løpeflaten.

vifte moderne design

Passende vifter når det gjelder størrelse

Et annet kriterium av avgjørende betydning er området du vil kjøle ned. Hvis det bare er et lite område, vil gulv- eller takvifter for eksempel ikke være en så god idé. De er bare en passende løsning hvis du vil kjøle ned hele rommet. Hvis du for eksempel vil friske opp arbeidsområdet ditt, kan du velge et tårn, en sokkel eller en bordvifte.

fantastisk stor vifte - design for hjemmet

Er du følsom for støy?

Supermoderne fans kunne avkjøle rommet med nesten ingen støy. Selvfølgelig er dette også en ekstra som du må betale ekstra. Det finnes også rimelige modeller av tårnvifter som ikke er så høye. Grunnen til dette er at de er designet uten rotor. Selvfølgelig er dette til skade for deres effektivitet. Men hvis du ikke kan konsentrere deg om arbeidet ditt på grunn av en høy vifte eller hvis du generelt føler deg stresset av støy, bør du velge ett av følgende alternativer: Enten invester i en veldig moderne, stille modell eller kjøp en rotorløs. I dette tilfellet må du imidlertid regne med at det på veldig varme dager muligens kan være mangel på kjøling.

Design for vifter i taket

Hvor ofte og hvor mange personer brukes viften??

Vifter med forskjellige luftstyrker, hastigheter og bruk av tidtakere er ideelle for rom som brukes av flere personer. Ulike brukere har sine egne preferanser. Alternativene nevnt er ideelle hvis du vil glede alle, for å si det sånn. Hvis bare noen få mennesker, f.eks. Bare en eller to, bruker rommet, kan du velge et av de billigere alternativene. Dessverre er dette vanskelig hvis det er flere personer i rommet. En større investering er definitivt verdt i dette tilfellet.

rund vifte - med tre

Estetiske krav

Tross alt kommer det an på hvor viktig det estetiske aspektet er for deg. I forretningslokaler, der man ønsker å oppnå et eksklusivt image gjennom den gode atmosfæren, er designet avgjørende. Det samme gjelder elegant innredede rom i leiligheter, restauranter og butikker. Et moderne, sømløst utseende som skriver seg inn i en edel atmosfære, koster vanligvis mer. Men i visse situasjoner er det også verdt det!

Vifte til bordet - borddesign

Andre tillegg

Kriteriene som er nevnt, spiller en stor rolle i valg av fans. Listen over andre statister er veldig lang. De gir både estetisk og funksjonell merverdi til disse produktene. Ikke overse dem fordi noen av dem kan være veldig nyttige! Det er et alternativ for ekstra belysning. Med noen modeller kan du bestemme rotasjonsretningen, intelligente tidtakere er også inkludert. Med de riktige valgkriteriene kan du spare på prisen og unne deg en av disse ekstra eiendommene. Kanskje dette bare er tingen for deg!

Vifte design i blått og hvitt Justerbar vifte for tak