Kunstens oppgave, inkludert mote, er å svare tilstrekkelig på alle viktige hendelser i den nåværende perioden. Dette betyr at motedesignere og kunstnere behandler og uttrykker et problem veldig følsomt. Verden har vært fanget av korona -krisen i et helt år. Og hva skjer i kunsten? Forståelig nok lider hun også, men det er nettopp i denne lidelsen nye og vakre ideer genereres og fødes. I dag vil vi undersøke en liten del av kunsten og ta en titt på motetrendene i 2021. På begynnelsen av våren vil du være så positiv og i godt humør som mulig. Du kan alltid finne grunner til å se på den lykkelige siden av livet. Motetrendene 2021 puster definitivt inn mye festlig stemning og estetikk, som vi spesielt kan bruke i år. Selv om livet vårt er mer enn begrenset akkurat nå, bør vi fortsette å være vakre, sterke og selvsikre.

Motetrendene i 2021 gjenspeiler virkeligheten vi lever i 

motetrender 2021 vårfarger og stiler

Mote trender 2021 – fine stoffer og selvtillit er etterspurt

Siden begynnelsen av det nye året har mange av oss sittet hjemme og ventet på at den irriterende pandemien skulle ta slutt. Den lange pausen har lenge vært nok, og det er ikke lenger morsomt å bruke komfortable fritidsklær. Mye skjer hjemmefra i disse dager.

Vi jobber og hviler, lærer og koser oss bare hjemme. Noen modige artister tilbyr kulturarrangementer gjennom online plattformer. Ideen er flott, og du kan ikke sammenligne et live -arrangement med en konsert på Zoom i det hele tatt. Det er viktig at kulturen lever videre og at vi publikum kan bruke en passende garderobe til enhver anledning. Hva er motetrendene for 2021 og hva skal vi ha på oss om våren??

Tydelig lidenskap og en streben etter det praktiske, men glamorøse – det er dette som skal danne motetrendene i 2021

motetrender 2021 skinn

Paljetter og glitter – hver dag kan være en grunn til å feire

Vi vet fremdeles noen ting fra vinteren, som paljetter og glitter. Mange av tendensene opprettholdes, men blir mer gjennomsiktige og skifter farge. Stemningen hos alle er veldig tydelig – små, glamorøse aksenter utfyller de enkle hverdagsklærne. Det formidler bare en ting – du kan se frem til hver eneste lille ting og i mange øyeblikk finne en grunn til å feire livet.

Paljetter, glitter og høye standarder – pandemien er en utfordrende måte

motetrender 2021

Skinn er tidløst, trendy, sexy, praktisk og til og med bærekraftig 

motetrender 2021 metalikskinn

Fløyel – haptisk og visuelt – en fest for sansene

Det edle materialet fløyel finnes i kjoler og skjørt om våren. Man observerer en kontrasterende kombinasjon mellom komfortable fritidsklær og festlige fløyelsdetaljer. Pastellfargene er som hver vår – et velkomment høydepunkt. Det avhenger av dosering og kombinasjon! En fløyelsblazer kan brukes og kombineres hvor som helst våren 2021. Hvis du ikke foretrekker fløyel som et plagg, er det verdt å vurdere å kjøpe fløyelstilbehør.

Man smelter i edel luksus når man ser på og berører fløyelen

motetrender 2021 inkludert kostymer

Skinn – en eviggrønn med mange ansikter

“Elsk det eller forlat det”. Det er ting du enten elsker for livet, eller lar det være fra bunnen av. Skinn er bare et slikt materiale. Enten du velger ekte skinn, øko-skinn eller bare skinnutseendet, kan du være sikker på at kjærlighetsflammen for skinn allerede er tent i hjertet ditt. Enten du velger det elegante, men samtidig opprørske bikerlooket, eller kjøper en skinnskjorte, vil du kunne se frem til en ekte eviggrønn i garderoben din i årene som kommer. Kjærligheten til lær kjenner mange uttrykksmåter. Sko og tilbehør som belter eller vesker er en indikasjon på hva lidenskapen for lær avslører. Vårens skinn harmoniserer perfekt med gull og glitter og sikrer spenning og variasjon i garderoben til enhver motebevisst person.

Mye gjennomsiktighet og heklet struktur med en elegant silhuett 

motetrender 2021 åpenhet

Skinnbukser og skinndrakter fullfører motetrendene for 2021 

motetrender vårmiks 2021

Sko og tilbehør – med motetrendene 2021, flettes ekstravaganse og tidløshet sammen

Skoene i 2021 dekker behovene til mennesker som lever i korona -krisen. De foretrukne skoene er fortsatt joggesko, men lær- eller denimsko er også på vei opp igjen. Alt-i-ett-jeans-looken tar baksetet. Men våren og sommeren 2021 vil du bruke lette støvler laget av denim. Det er en klar trend i briller – jo flere kanter og hjørner, jo mer trendy er brillene. Pluss størrelser er etterspurt både sommerglass og damevesker i 2021. Jo større jo kjøligere. Hodeplagg kan også vises igjen. I tillegg til den kongelige tiaraen i gull og sølv foretrekkes fargede skjerf, det samme er svarte eller sequined ansiktsmasker.

Paljetter i alle størrelser og fasonger, skinnende og slående – slik er livet i 2021

motetrender 2021 vårsommerglitter

Når det gjelder sminke, bør du blinke og glitre 

motetrender 2021 glitter

XXL -vesker, vester og tanker – mote er mer livlig enn noensinne 

motetrender 2021 store vesker

Hodeplagg, hodeplagg – ansiktsmasker kan inspirere og utdanne estetisk 

motetrender 2021 tørkle

Det monokrome utseendet – en populær klassiker for mange motedesignere

motetrender 2021 monokrom

Grove kanter – som best beskriver de trendy solbrillene 2021 

motetrender 2021 solbriller

Silhuetten er streng og elegant. I kontrast er stoffene kantlinje og gjennomsiktige 

motetrender 2021 åpenhet mørk

Trendfargene vår og sommer er … rett og slett deilig og saftig 

motetrender 2021 farger

70- og 80 -tallet blinker til oss i år 

motetrender 2021 fløyel

Som du kan se, venter oss en variert motesesong, som svinger mellom en fritidshumør og en sterk lengsel etter glamour. I det hele tatt møtes begge i midten, der komfort, god smak og bærekraftig tenkning har sitt hjem.

Mot og besluttsomhet viser noen av motetrendene for 2021

motetrender 2021 vesker

Balansen mellom casual casual wear og eleganse resulterer i motetrendene for 2021

motetrender vårmiks 2021

Kongelige og edle hodeplagg og tilbehør viser sin beste side 

motetrender 2021 gull

Praktisk, komfortabelt og fremdeles fasjonabelt og matchende – en overraskelse for alle skoelskere 

motetrender 2021 skokomfort

motetrender 2021 skinndrakter kvinne

motetrender 2021 ny kom

motetrender 2021 paljettskjørt

motetrender 2021 vest

motetrender 2021 paljetter

motetrender 2021 støvler