“Uttrykk din frie ånd!” – slagordet til det avantgarde motemerket PENDARI kunne knapt vært bedre. Ultramoderne, nesten futuristisk motedesign, inspirert av sporene etter gammel tradisjon og eiendommelighet. Hvert eneste klesplagg er laget av materialer av høy kvalitet som merinoull, bomull og lær. De edle stoffene kommer fra Leathertex – en av de mest kjente italienske produsentene på dette området. Det er her materialene til de store navnene i mote produseres – Armani, Gianni Versace, Max Mara, Roberto Cavalli, Replay.

Utelukkende i svart -hvitt, skapt med stor oppmerksomhet på detaljer, imponerer de ukonvensjonelle motekreasjonene med sin enkle eleganse, klare linjer og geometriske, ofte asymmetriske snitt. Hvert stykke utstråler individualisme og frihet på samme tid. Fokuset er ikke så mye på selve kroppen, men heller på personligheten.

Ukonvensjonell eleganse med et spesielt preg

diva rock syntetisk skinn svart ekstravagant motedesign

PENDARI-motelinjen har til og med en litt kjønnsnøytral tone og er ikke bare egnet for spesielle anledninger, men også som hverdagsmote av en spesiell art. Mesterlig kombinert fantasi og kreativitet fremmer sunn selvtillit og sikrer optimal velvære og perfekt bruk komfort.

Futuristiske elementer møter tradisjonelle røtter

lederhose herremote strikkjake ny ull svart

Den autentiske stilen hyller den frie ånden – redusert og spennende på samme tid. Tekstur og snitt kombineres perfekt i en harmonisk kontrast og uttrykkes på en unik måte. Uansett om det er i trange skinnbukser eller et elegant steampunkskjørt, i en håndmalt, futuristisk T-skjorte eller i en kul cardigan laget av ny ull-kan PENDARI-klærnes særegenhet sees og føles umiddelbart.

Vår helt spesielle favoritt – Diva Dress av fint syntetisk skinn. En asymmetrisk kjole i svart som er veldig egnet for ekstravagante kvinner. Med et gotisk preg er denne kjolen det perfekte antrekket for hippe fester og spesielle anledninger. Kombinert med Marico -skjørtet og Dain -skjerfet ser det hele enda mer eksklusivt og ekstravagant ut og forvandler brukeren til en ekte femme fatale. 

Et ubestridt blikkfang for den ekstravagante kvinnen

divakjole i kunstlær svart med skjerf og solbriller

Hver eneste herreantrekk fra PENDARI ser ikke mindre elegant og unik ut – for eksempel i en svart kimono i bomull kombinert med stramme bukser i skinn – rett og slett fantastisk!

i Pendari Fashion EtsyShop du finner hele sortimentet av kleslinjen med sin umiskjennelige motedesign. Bare bla gjennom og oppdag dine egne favoritter.

Ha det gøy og vær unik!

mote design pendari kimono svart stramme bukser menn sko

sexy t skjorte kvinner bomull italiensk

håndmalte t -skjorter for menn, svarte bukser