Futurisme og teknologi gjør livet vårt mer praktisk. Imidlertid er de samtidig en stor fascinasjon og inspirasjon, og det alene gjør dem veldig populære. De er i harmoni med vår nåværende holdning til livet og vår holdning til naturen. Moderne mennesker med en sunn holdning til teknologi har det beste fra begge verdener – de har et moderne, komfortabelt liv, men har ikke mistet kontakten med naturen og enkelheten. Det er nettopp denne holdningen som vil forme motetrendene i 2020 om sommeren, hvis vi antar det vi vil oppdage i resort -kolleksjonen av Camilla og Marc.

Blå – fargen på natur og vitenskap på samme tid

bred blå kjole dame kjoler

Enkelhet fra naturen

De enkle linjene i samlingen frigjør dem ikke fra originaliteten. Dette skyldes den futuristiske teftet. De feminine brettene er erstattet av originale kutt, som også er veldig feminine, men ekstremt oppdaterte. De originale fargene finnes i nyanser som fremkaller en tilknytning til romfart og rom.

På samme tid, av moderne industri og naturlandskapet, som er preget av klare linjer og nøytrale farger. Så opplevelsen av naturen møter visjoner om fremtiden og teknologi.

Fremtidige mønstermotetrender vil sannsynligvis se slik ut

fargerike trykk - flotte damekjoler

Blomsterutskrifter 2020

Sommer uten blomster eller andre vegetarmønstre? Det er sannsynligvis utenkelig selv i den bredeste framtidsvisjonen. Hvis du kombinerer disse utskriftene med et moderne snitt, ser de plutselig veldig oppdaterte og supermoderne ut. Det samme gjelder halsen på ryggen. Tydelig geometri og moderne tekstiler understreker modellens femininitet og modernitet samtidig.

Lagdelt utseende med lyse farger vil forme de kommende motetrendene

Damekjoler - flott kombinasjon av gul og hvit

Det moderne lagdelte utseendet

Hvis vi har intuisjonen for nye motetrender fra Camila og Marc tillit for 2020, så vil vi oppleve et lagdelt utseende i de nye resort -samlingene. Grunnlaget er lyse farger, som garanterer et lett utseende til tross for de mange forskjellige klesplaggene. Store lommer legger til et nytt lag. Smykker er avstått til fordel for et sømløst generelt utseende. Høye hæler er populære for å understreke de langstrakte linjene i kjolene. Helst også uhøflige.

Fremtidsrettede retro -modeller – slik ville de sett ut

Damekjoler - herlig dress

Retro og moderne teft på samme tid

Kan du kombinere retro og futuristisk stil? Gjerne fordi det er nettopp det du opplever i modellen over og under denne teksten. Dette resultatet oppnås gjennom de klare linjene og den ekstreme reduksjonen i tilbehør. Så du får flotte antrekk, både til hverdag på et eksklusivt kursted, så vel som til en forretningsreise, der du vil vise et høyt nivå og en misunnelsesverdig stil.

Klassiske og provoserende modeller preget av rette linjer og geometriske snitt

Damekjoler med naken kjole

Hva mer forteller denne samlingen oss om fremtiden?

Med noen få unntak dominerer de monokrome fargene og mønstrene stiliseres på en moderat måte. Kombinasjonene av nyanser, former og linjer har sine forbilder i naturen. Imidlertid har de blitt valgt slik at de ser feminine og futuristiske ut samtidig. Derfor virker det hele litt kaotisk, men det ser ut til å harmonere med vår holdning til liv og miljø. Det hele høres veldig teoretisk ut, men i sannhet kan du se alle disse arbeidsmodellene fantastisk på de forskjellige plaggene. Det som også er merkbart er de overdimensjonerte toppene og synet på klærne som en slags konstruksjon eller skulptur. Den er fremtidsrettet, men understreker samtidig fantastisk den kvinnelige silhuetten. Siden dette er en sommerkolleksjon, er fraværet av stropper og stroppeløse modeller spesielt merkbart. For dette er forlengelsen av kroppen en høy prioritet i samlingen. Det ville være interessant å se hvilke av disse elementene som vil forme fremtidens motetrender i 2020 og hva som vil etablere seg som en moderne klassiker etterpå.

Mange av kombinasjonene av farger og linjer er funnet i naturen

Damekjoler bredt skjørt

Vår favoritt fra samlingen

Modellen ovenfor er favoritten fra denne samlingen, og den kombinerer også veldig godt egenskapene som vi nettopp har listet opp. Her finner vi en overdimensjonert skinntopp med voluminøse ermer. Knappene er redusert til et minimum, men samtidig skiller de seg ut på grunn av deres subtile utseende. Skjørtet er også preget av klare linjer og viser fargen på en flott soloppgang. Dette er veldig nært natur og fremtidsrettet på samme tid. Denne samlingen følger også de vanlige linjene fra merket Camilla og Marc. Vi opplever en versjon av klassikeren, som samtidig viser et uttalt skulpturelt utseende.

Vi kan til og med se slike modeller i den fjerne fremtiden

Damekjoler i beige antrekk

Motetrendene 2020 vil trolig også bringe slike kontraster med seg

Damekjoler i to flotte farger

Virkelig kvinnelige modeller og rene kvinnekjoler vil nok heller ikke mangle

Damekjoler lang rosa - flott idé

Kvinner kler røde klær

Kvinner kler flotte klær

Klassisk damekjole i en moderne tolkning

Kvinner kler flott svart idé

Gult antrekk - flotte damekjoler

lys rite -idé for kvinnekjoler

Mange av kvinnens kjolemodeller er ganske stengt

rød isolasjon for dameklærne

rene kvinnekjoler - inspirasjon

gode ideer til kvinnekjoler

Nok en futuristisk versjon av en kvinnedrakt

flotte dresser for kvinner

Vintage kjoler til kvinner

hvite topp damer kjoler

Kjoler med mønster har ofte hentet inspirasjon fra naturlige landskap

fantastiske mønsterideer kvinners kjoler

hvite antrekk kjoler til kvinner

flotte antrekk dame kjoler