Cannes handler om gode filmer, men også om mote. Ved å vises på den røde løperen sier stjernene sitt ord om de mest populære motetrendene. Om de konverterer disse eller kaster dem er avgjørende for det bredere publikummet i de kommende sesongene.

Elle Flemmings lange kjoler var noen av de mest imponerende

elle flammende lys grønn

Mote trender i klær: veldig lang eller veldig kort!

Kvinnelighet vektlegges sterkt i de nåværende motetrendene. Kjendisene velger mellom veldig lange eller veldig korte kjoler. Det er knapt noen mellomliggende variant. De lange slørene dominerer veldig sterkt. Gjennomsiktige stoffer, dype utringninger, stroppeløse eller ermeløse modeller forårsaker provokasjoner.

Kendall Genners kjole (Giambattista Valli) viser kontraster: kort med et langt slør; strålende hvit med subtile mønstre

kendall-genner-gianbattista-valli

Klassiske farger som ser helt annerledes ut

Rød, grønn, blå, hvit og svart – alle klassiske farger. Men hvordan kan disse vanlige nyansene fremstå så moderne og så forskjellige i hver kjole? Å presentere kjente ting på en helt annen måte, slik at de fremstår som moderne og i et nytt lys – det er en av spesialitetene i motesesongen 2017.

Aishwarya Rais -utseende viser farger som symboliserer motesesongens karakter

Aishwarya-Rai

De moderne fargene er livlige, men subtile på samme tid.

Den nøytrale hvite ser alt annet enn iøynefallende ut i år. Å velge skinnende tekstiler skaper en veldig sterk tilstedeværelse. I tillegg er hvit fargen på tilbehør 2017 – både for smykker og for ornamenter som er vevd inn i klærne.

Jessica Chastains lever av kontrastene og mønstrene

Jessica Chastain ideelle håndteringsmønstre

Iøynefallende blomster og stiliserte mønstre

Det rene utseendet råder. Bare perfekt utførte og kunstneriske prøver er tillatt på scenen. De utgjorde den største risikoen på det uoffisielle moteshowet Cannes. Sannsynligvis er det derfor det vellykkede utseendet på Elle Fanning en slik fascinasjon fremkalte. Det hele er hvitt og langt, skinnende gjennom stoffet og veldig dristig i halsen. Du trenger en veldig selvsikker karakter for å ha en kjole som denne. Men så er det også de stiliserte mønstrene på sløret! Kombinasjonen av alle disse elementene gjør modellen virkelig makeløst vågal. Og at det ser vakkert ut, er også takket være utseendet og karakteren til personen som bruker det.

Sara Sampaio: Provokasjon og besluttsomhet i utseende og sminke

sara sampaio

Makeup-trender og frisyrer

Gode ​​sminketips og frisyrer er selvfølgelig også en del av et selvsikkert utseende. De korte hårklippene feirer en triumf. Mange velger lengder som spenner fra det ungdommelige utseendet til sideklippet. Fine mini fletter og uformelle bølger legges til.

Når det gjelder sminken: Den er klassisk, men mye mer iøynefallende enn i tidligere sesonger. Eyeliner og blank øyenskygge er vanlig. Leppene er nøytrale, men forskjellige metoder for visuell forstørrelse ved bruk av naturlige midler brukes. Ombre -effekter med naturlige farger er veldig sterke. Det delikate utseendet danner en stor kontrast til den iøynefallende øyesminken.

Så hvis vi skulle velge ett nøkkelord for atmosfæren i Cannes 2017, ville det sannsynligvis være: besluttsomhet. Du viser mot i farger, lengder, stoffer og snitt. Mange klassiske elementer er representert. Så du tør å sette dem på og vise passende nivå. Originaliteten oppnås hovedsakelig gjennom individuell håndtering av detaljene, og moderniteten understrekes av de fasjonable nyansene i de klassiske fargene.

Dette er en av sesongens mest trendy grønne farger

nåværende grønn farge

Bella Hadids helt aktuelle sminkestil

bella hadid

Chanel Iman i veldig trendy blått

chanel iman

Denne looken av Ella Flemming har fått størst anerkjennelse

ella flamming er sannsynligvis det beste utseendet

Eva Longoria, Nicole Kidman, Andie Macdowell

eva longoria nicole kidman andie macdowell svart -hvite kontraster

Bildet viser: Elle Fanning, Nicole Kidman, Sofia Coppola, Collin Farrell, Angourie Rice, Addison Riecke

Rihanna

rihanna

sara sampaio ella flemming og mer

noen av de beste utseende

Uma Thurmans Make Up

uma thurman