Jeans -fans, pass på! Lurer du på hva slags jeans jeg skal kjøpe neste gang??" Vel, det er faktisk ikke noe som heter et par jeans, fordi dette kultplagget er så behagelig, trendy og allsidig at vi bare vil ha så mange av dem som mulig. Flere tiår har gått siden oppfinnelsen av blå jeans eller denim mange jeans trender dukket opp etter hverandre. I dag vil vi fortelle deg hvilke som er de nyeste og som allerede er på vei oppover.

Denim eller blå jeans?

Det amerikanske ordet denim kommer faktisk fra franskmennene "Serge de Nîmes" – som betyr noe som stoff fra den sørfranske byen Nîmes. Det er i utgangspunktet det robuste stoffet av jeans, vevd av hamp og bomull og har den spesifikke blå fargen som vi kjenner som en klassiker den dag i dag. Patentert som "Piggbukser" På slutten av 1800 -tallet i USA har de mest slitte buksene i verden kommet en lang, dramatisk vei fram til i dag. Til slutt klarte jeansene å gå fra enkle arbeidsklær til et opprørssymbol til tidenes mest populære og hippeste plagg, og gjorde det på den internasjonale catwalks av high-end mote.

high hills sandaler sommerantrekk rippet jeans

Jeanstrender for den kommende høst / vintersesongen

Ubestridte must-haves når det kommer til jeans er definitivt de klassiske modellene, som deretter foretrekkes i mørkeblå for høst og vinter og lyseblå for vår og sommer. Avhengig av din egen smak og spesifikke kroppstype, er jeanstrender som kjærestejeans og de lenge feirede og fremdeles trendy skinny jeans noen av de mest populære. Disse kan kombineres med nesten alle antrekk og kan brukes ved forskjellige anledninger med riktig topp og tilbehør. Det viktigste er alltid den perfekte passformen og selvfølgelig optimal brukskomfort. Disse to kriteriene er alt og enden når du velger det riktige jeanset. Du bør derfor velge så mye stretch som mulig i stoffet, spesielt for jeans som er nær kroppen.

skinny jeans sommer denim ødelagt utseende

Alt avhenger av lengden!

Den nye trenden som har gjort seg gjeldende i alle jeansmodeller i år er 7/8 lengden. Overalt kan du se kalvlengde og ankellengde, som passer perfekt til elegante pumps, ballerinaer eller til og med sportssko. Ofte er hemmen dekorert eller flosset. Rett og slett kult!

elegant antrekk svart jeans revet

Det nye denim -mottoet par excellence: det viktigste er ødelagt!

Jeans med brukt utseende har vært veldig populær lenge. Denne trenden vil definitivt fortsette inn i det neste året. For en stund nå har det såkalte ødelagte utseendet også blitt stadig mer populært og kan sees i nesten alle jeansbutikker og overalt på gatene og på kafeer. Det spiller nesten ingen rolle om det er mager, kjæreste eller blussede jeans. Med store hull, slitte og frynsete, ser hver denim flott ut! Slike jeans ser spesielt elegante og trendy ut når de bæres med strømpebukser med hullmønster under. Sørg for at du prøver det ut!

strømpebukser med dongeribukser i ødelagt utseende

Og sakte tar en ny eller heller glemt jeanstrend grep: de tynne jeansene med et rett snitt. Disse jeansmodellene som er kjent fra 80 -tallet vil definitivt se sitt comeback i neste sesong, sammen med de litt bredere snittbuksene, noe som forårsaket en stor sprøytenarkoman tidlig på 90 -tallet.

kvinner jeans trender høst vinter 2017

Ikke bare de asymmetriske multekjolene var veldig trendy denne sommeren og ble ofte brukt av mange kvinner. Denne trenden har også tydelig etablert seg i jeans. Front kort bak lang! Den asymmetriske falden feirer definitivt vekkelsen.

Konklusjon:

Med disse mange, kule jeanstrendene er det ikke rart at vi ønsker å ha mange av dem samtidig – nye jeans til enhver anledning! Jeans er så allsidige og tidløse at du aldri kan få nok av dem. Så ta en titt på alle de nye trendene og gjenoppdag disse verdensberømte og mest populære buksene igjen og igjen!

Ha det gøy, så finner du det du leter etter!

 ødelagt moderne jeans denim    ripped skinny jeans trends 2017 white jeans