“Hva er moderne i år” er selvfølgelig alltid et aktuelt spørsmål. Men det er også en annen som mange kvinner står overfor, og som det er mye vanskeligere å få svar på. Det handler om spørsmålet om hva du skal ha på deg eller ikke i den spesifikke sesongen. Fra dette perspektivet vil vi vurdere temaet “nåværende motetrender” for 2020 i denne artikkelen. Her er tendensene som pågår og de andre som blir erstattet av dem. Det betyr ikke at de gamle trendene er en no go. Imidlertid kan du ofte bruke de gamle klærne dine, men de oppnår ikke det mest aktuelle utseendet. De nåværende trendene som vil bli diskutert, gjelder først og fremst våren / sommeren 2020.

Vi forlater skjell som halskjeder i 2019!

Perlemote kvinners trender

Nåværende motetrender: nyheter i halskjeder

La oss starte med noen sommernyheter. La oss gå over til den tiden da vi bruker åpne klær igjen og understreker skuldre og nakke med vakre halskjeder. I fjor ble de veldig inspirert av det, og mange naturlige elementer som blåskjell var alle raseri.

I år kan du selvfølgelig også ha dem i mellom. De vil sikkert passe godt til strandantrekket ditt eller med sommerklærne. Men vi anbefaler at du får perler som halskjede i år og legger en aksent på dem når du bruker dem. Fordi det er mye mer i tråd med dagens motetrender.

Velg perlekjeder som smykker til nakken din

Mote ideer motetrender oppdatert

Hva slags lue bør du kjøpe??

La oss bli litt lenger med temaet “sommer”! Solbeskyttelse er avgjørende, og den riktige hatten i løpet av de vakre solfylte dagene er helt klart en av dem. Det beskytter huden og håret vårt og bevarer dermed vårt ungdommelige utseende. Sommeren 2019 var det trendy å bruke halmhatter oftere. Det var et typisk comeback til de klassiske trendene innen mote. I år viser du en tilhørighet til enkel stil. Trendene i sommerkjoler kan kalles klassiske, men i en litt annen forstand. Sporty modeller med en like uforgjengelig karakter er spesielt aktuelle. En denimhatt, for eksempel, ville være den ideelle løsningen for både kvinner og menn.

Stråhatten skal heller bli i skapet

Hatt mote ideer tendenser

Håndvesker

Nåværende motetrender og vesker – selvfølgelig kan vi ikke skille disse to temaene i det hele tatt. Her ser det ut som de to foregående tilbehøret. De klassiske halmveskene var veldig fasjonable i fjor sommer. Det endrer seg i inneværende sesong. I 2020 er det små modeller som dukker opp med naturlige smykker, spesielt perler. De spesielt små håndvesker er generelt trendy i de påfølgende sesongene.

En denimhatt ville være ideell

Trend mote jeans lue idé ny

Sommerskoene

La oss gå videre til sommersko! Blant de elegante modellene var de med åpne hæler veldig trendy i fjor. Blant annet var de ganske praktiske fordi de gjorde det mulig å bruke samme par ved forskjellige anledninger. De ville være ideelle for både en date og et offisielt arrangement eller forretningsmøte på kontoret. Hvis du vil være spesielt oppdatert i 2020, bør du også kjøpe et par andre sandaler. Disse skal være firkantede foran, som ser feminine og elegante ut samtidig. Det er ganske sannsynlig at de fleste damer allerede har noe slikt i garderoben.

Nåværende motetrender: Små vesker, spesielt de med perlesmykker

Dametasker trender - klær 2019

Flotte farger i stedet for striper

Overdimensjonerte bluser var en viktig del av fritidsklærne sommeren 2019. De klassiske modellene i nøytrale farger med en liten asymmetrisk detalj eller uvanlig brukstil var spesielt trendy. Vi hadde mange striper under mønstrene. Det er ikke det at vi ikke vil finne dem flotte igjen i 2020. Men i år er fargede modeller med kunstnerisk distribuerte nyanser mye mer aktuelle. Vi opplever dette i forskjellige former. Du kan velge forskjellige nyanser som jevnt smelter inn i hverandre. Alternativt kan du bare bære en t-skjorte med et kunstverk på.

Nok en trendy veske med perler

Pearl moteposer ideer

Nåværende motetrender og farger

“Aktuelle motetrender i farger” er et annet tema som alltid diskuteres mye og som fortsatt er spesielt aktuelt. I dette området observerer vi en veldig skånsom transformasjon. I år er alle nøytrale farger fortsatt aktuelle, men nå har de en spesielt jordnær og samtidig livlig karakter. Et eksempel på dette ville være den lyse oransjen, som subtilt minner om sommersolen eller jorden i tropiske land. Nøytral og brennende på samme tid – den ideelle balansen!

Du bør bruke denne typen sko sjeldnere i 2020

Damesko Trendy mote

Trender i bukser

Bukseskjørt var blant må-ha for 2019. Ideelt sett bør de bæres med bretter. I 2019 var lastebuksene for vår og sommer oppdatert. Kort sagt, 3/4 lengden var veldig trendy i forskjellige elegante former. På en måte vil det forbli det samme i 2020. Men man går litt lenger i retning av gatestil, nærmere bestemt med de sportslige buksene, som vi allerede har nevnt. Denimbuksen som er kuttet til omtrent denne lengden er gjeldende i 2020. Videre vil generelt de overdimensjonerte buksene være veldig trendy!

Slike firkantede modeller er ganske fasjonable i år firkantede sko - trender mote

Nåværende dyreavtrykk

Når det gjelder de nåværende trykkene på klær, ble det lagt vekt på Jaguar -mønstre i 2019. I 2020 vil sebramønsteret være mye mer dominerende. Dette er selvfølgelig veldig gode nyheter for alle som ønsker å finne en unnskyldning for å introdusere sorte og hvite striper. Men de samme mønstrene kan også brukes i andre nyanser. Vi ser dem mest på klær og mindre på tilbehør.

Vi utelater også de sorte og hvite stripene!nåværende motetrender damebluse

Nåværende stoffer

Til slutt vil vi gi deg noen ord om de nåværende stoffene. I tråd med de klassiske tendensene var bomulls- og linklær spesielt trendy. Dette er spesielt praktiske tekstiler som absolutt alltid vil brukes med glede. Men de lyse, gjennomsiktige stoffene som organza er virkelig moderne i 2020.

Slike fargerike t-skjorter er aktuelle

levende farger - trender blant kvinner

2020: Mote blir mer og mer praktisk

Når det gjelder dagens motetrender, blir det mer og mer tydelig at overgangen mellom disse blir jevnere for hvert år. De ser mer naturlige ut og er lettere å følge. I tillegg er det mindre og mindre snakk om no-go-tendenser. Reglene for å kombinere og transformere gamle klær gjør det lettere og lettere å bruke gamle klær og fremdeles se moderne ut. For eksempel kan du ganske enkelt kutte den klassiske denimbuksen kortere eller modernisere de gamle blusene med en oppdatert detalj. Du kan beholde resten i skapet for nå, for det virker en permanent trend å være, å ta inn de gamle tingene og fortsatt ha dem på igjen og igjen.

Du kan alltid bruke de klassiske nøytrale fargene, men i 2020 er det noe mer moderne!

Mote trender kvinner ideer for kjoler

Blå og karakteristiske nøytrale er aktuelle i 2020!

Klær trender nåværende motetrender

Elegante lastebukser var et must-have i 2019, men i år er de ikke de siste

Bukser kvinner nåværende motetrender

Men denne typen denimbukser gjør det!

Motetrender ideer sommertrender

Jaguarutskrifter er ikke lenger moderne

Trend mote kjoler for kvinner

Sebramønster – dette er veldig trendy i 2020

sebra kjole trendy

Den lille sorte kjolen er en tidløs klassiker!

Små sorte kjoler trender kvinner

Flotte kjoletrender mote

Jeansideer Moetrends ideer

Klær trender Mote tendenser