Hvis Halloween er din favoritt høstfestival, har vi flere gode ideer for deg. De spenner fra kulinariske tilbud, inkluderer mange dekorasjoner, og takket være denne artikkelen – super spennende Halloween -filmer. Spesielt hvis du er en fan av skrekk og science fiction, ville dette være en god anledning for deg å se noen flotte filmer på fritiden. Vi har valgt 20 flotte titler fra Netfix for deg. Du finner de ti første ideene i vår første artikkel om emnet. Her er våre ti andre flotte filmtilbud!

Van Helsing – en av de gode skrekkfilmene med historisk bakgrunn

halloween -filmer av helsing

Halloween -filmer med et mystisk tema – Van Helsing – 2004

Hvis du liker å se Halloween -filmer som er krydret med litt mystikk, ville Van Helsing være ideell for deg. Stephen Summers er regissør for denne allerede klassiske produksjonen. Mye historie og refleksjoner rundt dette er også inkludert.

Fordi plottet overfører oss fra Vatikanet til til landet Draculas. Absolutt en flott film for seere som liker å bli intellektuelt utfordret.

Skrik er liksom alltid på listen over de beste Halloween -filmene!

halloween -filmer er craven

Skrik – 1996

Den neste filmtittelen i vår Halloween -filmliste er også allerede veldig kjent og en slags klassiker. Det handler om Scream av den berømte regissøren Wes Craven. Det er flere episoder av denne filmen, og de er ganske forskjellige. Men de har alle en ting til felles – ikke bare er de skremmende, men de stiller også veldig dype spørsmål om det amerikanske samfunnet.

Har du allerede sett denne skrekkfilmen? Hvis ikke, kan denne høsten være riktig tidspunkt for å gjøre det!

halloween filmer sist sommer ide

Jeg vet hva du gjorde i fjor sommer – 1997

Jeg vet hva du gjorde i fjor sommer ble inspirert av Scream. Denne filmen er fra 1997 og er regissert av Jim Gillespie. På kvelden da de ble uteksaminert, forårsaker tenåringer en ulykke der en person blir drept. Forferdet gjemmer de kroppen. Men er offeret virkelig dødt og hvordan vil denne historien forandre livet ditt fra nå av?

Romantikk kan også være tilstede i skrekkfilmer!

halloween filmer landsby tema

Landsbyen – 2004

Denne gode skrekkfilmen er regissert av M. Night Shyamalan. Han laget også filmen “The Sixth sense”, som vi også vil introdusere i de neste linjene. Det handler om en landsby som ved første øyekast ser ut til å leve et veldig avslappet og enkelt liv. Men det ser annerledes ut når du finner ut at det er så forferdelige vesener i skogene rundt dem som du ikke engang tør å snakke om. Imidlertid krysser en modig kvinne skogen for å redde livet til kjæresten sin. Skrekk og romantikk i ett? Ville det være en god kombinasjon for Halloween -filmkvelden din eller ikke?

Myrdet Lizzie Borden foreldrene hennes? Finn ut i denne gode skrekkfilmen!

halloween filmer god idé ricchi

Lizzie Borden tok på Ax – 2004

Den neste av Halloween -filmene er fra 2004. Dette er en utmerket filmproduksjon for de som liker å se biografiske skrekkfilmer fremfor de som utelukkende er basert på fiksjon og fantasi. Lizzie Borden er en historisk skikkelse som er assosiert med et av de mest berømte dobbeltmordene i amerikansk historie. Det sies at hun har drept sin far og stemor. Lizzie ble først mistenkt og deretter frikjent. Men var det virkelig den riktige avgjørelsen fra myndighetenes side? Se hvordan dette spørsmålet blir besvart i regissør Nick Gomez film!

En skikkelig blodig skrekkfilm, men den har også noen morsomme øyeblikk

halloween filmer

Ikke drep det – 2017

Direktøren for selskapet er Mike Mendez og dette er en av de gode skrekkfilmene fra 2017. Her flettes komedie og skrekk sammen mange steder – en idé som ikke bare gir deg skrekk, men også oppmuntring i tide til Helloween. Men scenariet er skummelt – en vandrende demon gjør en liten landsby til et blodbad – ikke alle kan se det.

Det er noen gode skrekkfilmer med levende dukker. Her er en!

temaskole halloween -filmer

Gutten – 2016

The Boy er en av de nyere amerikanske filmproduksjonene som vi vil anbefale deg gjennom vår Halloween -filmliste. Regissøren av filmen er William Brent Bell. En familie som har mistet sønnen, prøver å erstatte ham med en dukke. De leier til og med en barnevakt for dette. Over tid viser det seg imidlertid at denne dukken – Gutten, lever. Og hun begår drap …

Å snakke om etterlivet kan være skummelt, som noen gode skrekkfilmer viser

willis produksjon halloween filmer

The Sixth Sense – “The Sixth Sense”

Den sjette sansen er mer en skrekkfilm for de som synes livshistorier i Jeseits er skumle. Egentlig er poenget her å vurdere i hvilken grad man kan stole på sine egne rasjonelle forestillinger og ideer. Berømt psykolog behandler en gutt som tror han kan snakke med de døde. Til slutt viser det seg at gutten faktisk snakker sant. Psykologen omkom nylig, og det er “pasientens” jobb å minne ham om og lære ham hvordan han skal håndtere det.

Skal du til dødsriket for å stoppe en demon? Det skjer i denne filmen!

the fighteners helloween skrekkfilmer idé

Skrekkene – Åndenes Herre 1996

På en eller annen måte ble det for alvorlig og for skummelt på samme tid i vår liste over skrekkfilmer … Så vi vil liste opp noe her som ender litt mer optimistisk. Filmen The Frighteners handler om å bevisst og bevisst krysse grensene mellom denne og den andre verden. Den handler om en person som har utviklet dette talentet og ønsker å bruke det til å redde menneskeliv som er truet av en ond ånd.

Hva kan skje i et biologisk forgiftet område?

halloween filmer nåværende ideer

Tilintetgjørelse – 2018

Til slutt har vi en veldig aktuell idé om at du faktisk kan komme deg ut av hjemmet for Helloween og ta deg med på kino! Så vi går litt vekk fra Netfix -emnet! Det er filmen Annihiliation fra det året. Den er basert på den første boken i den tredelte romanen av Jeff Van der Meer, og den er romanen med samme navn av science fiction-forfatteren Alex Garland. For å forstå hva som skjedde med mannen hennes, besøkte hun det som er kjent som område X. Hun er den eneste overlevende, og som sådan må hun svare på hva som faktisk skjedde der.

Vi ønsker deg en flott Helloween og mange fantastiske filmkvelder!