Hvordan overvinner du tristheten over at den vakre sommeren allerede er over? Det er lett å gjøre ved å glede seg til de vakre høst- og vinterstundene som kommer, ikke sant? Halloween er absolutt en slik anledning for mange mennesker. Og igjen, det er en god unnskyldning for å se fine filmer om kvelden som passer godt til temaet. Vi anser derfor en liste over Halloween -filmer på Netflix som en veldig god idé for fritiden. Ta en titt på disse og også kommentarene til dem!

Eventuelle skrekkfilmer basert på ekte historier?

halloween -filmer er basert på ekte historier

Halloween -filmer til ekte historier. Eksempel – Besøket – 2013

The Visitation er en amerikansk skrekkfilm fra 2013. James Wan er regissør og den er basert på dokumenter fra en skrekkhistorie fra det virkelige liv. Filmen hadde også sin oppfølger i 2016 – The Visitation 2. Filmen er ideell for alle som er interessert i og paranormale hendelser eksorsisme interessert.

The Vault kombinerer krim og egenskapene til gode skrekkfilmer!

halloween -filmer kjente skuespillere

Hvelvet – 2007

Dan Bush er regissør for den neste av Halloween -filmene vi vil presentere for deg. Denne filmproduksjonen er helt ny – fra 2017 og tittelen er The Vault. En stor og gjennomtenkt kriminell handling forhindres av en mystisk person i en maske og fører til uforklarlige hendelser som ender sporløst i drap.

halloween -filmer skummelt tema

Curse of Chucky – 2013

Oversatt til tysk, betyr denne filmen “The Curse of Chucky”. Siden 2013 (året den ble opprettet) har den funnet flere og flere nye fans. I fjor hadde vi til og med en oppfølger. Den skumle dukken Chucky blir levert til familien til Nico og Sarah Pierce. Medlemmene i familien blir drept en etter en. Bak alt dette står hevnen til en person hvis sjel har slått seg ned i en dukke …

Speil og parallelle verdener – et populært tema i Halloween -filmer!

halloween filmer barn tema

Coraline – speilets hemmelighet

Denne store skrekkfilmen var basert på romanen av Neil Gaiman. Lille Coraline kjeder seg fordi foreldrene hennes alltid har noe å gjøre. I speilet oppdager hun en alternativ verden der alt først ser helt normalt ut. Alt som virker så vakkert ved første øyekast, viser seg å være ganske farlig til slutt. En alltid oppdatert film fra 2009.

Hvis du liker Halloween -filmer med en god avslutning og humor, er Scooby Doo noe for deg!

halloween -filmer med humor

Scooby Doo

Hvis du vil skrive om klassikerne til skrekkfilmer, må du definitivt nevne Scooby-Doo. Denne filmen har blitt produsert siden 1969 og interessen for den er fortsatt. Joe Rubie og Ken Spears, sammen med en talentfull animasjonsfigurmaler Iwao Takamoto, laget den første produksjonen for Hanna Barbara Productions. Denne filmserien er ideell for alle som liker å se skrekkfilmer med en god avslutning og avslørte mysterier. Og selvfølgelig for alle som liker å se animasjonsfilmer.

Samtale med vampyren – et godt tips for fans av gode skrekkfilmer og psykodrama

halloween -filmer med tom cruise

Intervju med vampyren – intervju med en vampyr -1994

En annen klassiker som passer til vår liste over de beste Halloween -filmene er produksjonen fra 1994 “Interview with a Vampire”. Regissør for denne filmen er Neil Jordan. Historien er basert på romanen til Anne Rice fra 1970 -tallet. En adelsmann blir til en vampyr, og filmen viser eventyrene hans i det nye skumle livet som en død mann. Fra et psykologisk synspunkt handler det om hans forsøk på å forbli et godt vesen i en grusom verden.

Sjeler – slike skrekkfilmer kan beskrive virkelige farer som står foran menneskeheten?

halloween -filmer moore meyers

Souls – 2013

Den originale tittelen på den neste Halloween -filmen er “The Host”. I tillegg til de forferdelige historiene, legges det også vekt på science fiction. Romantiske øyeblikk mangler heller ikke. Utenomjordiske sjeler bosetter seg i menneskekropper. Men noen av dem klarer å forsvare seg mot det og gjøre jorden slik den en gang var.

Stephen Kings historier er alltid et godt grunnlag for flotte skrekkfilmer!

halloween -filmer basert på steven king

Children of Wrath – 1977

Den originale tittelen på denne filmproduksjonen er Children of the Corn. Dette er veldig populært, selv om det ble opprettet på 80 -tallet. Handlingen er basert på en like populær novelle av Stephen King. Produksjonen er regissert av Fritz Kiersch. Etter et religiøst ritual skjer det en revolusjon fra barna og dreper alle voksne. Hvor langt kan denne skrekken fortsette?

Kannibaler i Texas – det høres sikkert lovende ut for fans av de uvanlige Helloween -filmene? 

halloween -filmer ser skremmende ut

Texas Chain Saw Massacre – Texas blodfat

Historien utspiller seg i Texas, og den handler samtidig om kannibaler. En virkelig spennende sammensmeltning av forskjellige skjebner og skrekkscenarier. En veldig god produksjon for alle som liker å lete etter en rent psykologisk mening i de forskjellige skrekkhistoriene. Bare ett offer slipper unna kannibalene, og de blir ødelagt av ham. Hvem kan det være?

Tenker du på tro i form av en skrekkfilm? Hvorfor ikke??

halloween filmer swane idé

Høstingen

Messenger of the Apocalypse er den originale tittelen på den siste av skrekkfilmene fra den første delen av artikkelen vår. Produksjonen er fra 2007 og er av Stephen Hopkins. En tidligere kristen må finne sin tro igjen for å overvinne noe virkelig ille. En virkelig sterkt kritisert filmproduksjon, som er verdt nettopp av denne grunn!

Synes du at våre Halloween -filmideer er spennende og interessante? Les deretter den andre delen av artikkelen vår også!