Langhåret pelsjakke på trend for januar og februar 2017

Pelsjakkene er en av de klassiske klesplaggene på vintermote. Likevel gikk de litt tilbake forrige sesong. Men hvis du har en pels i garderoben din, så kan du ta den ut igjen. Pelsjakker er tilbake på moten for januar og februar. Vi vil fortsette å lære deg hvordan du bruker pelsjakker for å holde deg banebrytende!

Det etiske aspektet

damer pelsjakke jeans bukser

Pelsjakkene blir slitt mindre fordi alt i det moderne samfunn i stor grad virker uetisk. Vegansk mote kommer stadig mer frem og mange flere forbrukere har absolutt ingen forståelse for ødeleggelse av dyr på grunn av mote.

Det siste er ikke nødvendig i det hele tatt.

Motebransjen tilbyr stadig mer en erstatning for naturlig pels. De er alltid mer varierte og av høy kvalitet. Så du kan også fortsette å lese artikkelen vår i denne saken.

Monokrome modeller i nåværende farger

damer pelsjakke gul vintermote

En enkel måte å få det moderne utseendet på er å velge en farge som er aktuell for sesongen. Dette er ikke så vanskelig når du skal kjøpe en ny, da det er pelsfrakker i de forskjellige nyansene på markedet. Det finnes forskjellige løsninger for eldre modeller. I noen tilfeller kan du farge pelsen på nytt. Men dette er ofte for tidkrevende, eller du kan ikke ødelegge plagget.

I stedet kan du kombinere et monokrom plagg med tilbehør i moderne farger. I sistnevnte tilfelle er det spesielt viktig at den valgte nyansen faktisk er ekstremt aktuell.

Skjerf, hatter og smykker er ikke det eneste tilbehøret. Ermene har for eksempel også karakter av tilbehør.

Du trenger ikke annet tilbehør hvis kappen din er preget av ekstravagante ermer 

damer pelskåpe ny mote

Uansett må ikke den negative stemningen og kjedsomheten dominere. Du bør heller gå litt mer ekstravagant. Har du en pels i nøytrale eller mørke nyanser? I dette spesifikke tilfellet bør du i det minste ha tilgang til tilbehør i lyse, moderne farger. Men hvis du foretrekker det, bør du til og med bruke en kjole, bluse eller en annen topp i denne nyansen.

Det motsatte er også sant – hvis du har mange svarte og mørke kjoler i garderoben, kan du unne deg selv en fargerik pels denne sesongen. Slik varmer du opp kropp og sjel i den kalde årstiden.

Pelskåpe kvinner – daglig utfordring

damer pelsjakke hver dag

Hvis du allerede har en pels og bruker den om vinteren, har du sikkert allerede opplevd at den ser veldig offisiell ut. Derfor er det vanskelig å ha på seg i hverdagen. Men det er ikke umulig heller. Hvis du gjør alt riktig, kan du til og med se spesielt individuell og original ut i pelsen.

Kombiner med klassiske fritidsklær til dette formålet. Dette kan for eksempel være jeans eller et langt svart skjørt.

Pelsjakkene har evnen til å få overkroppen til å se bredere ut. Husk denne spesielle funksjonen når du kombinerer den med andre klær. Det er nok varme klær på markedet som ellers er veldig tynne. De ville være et godt alternativ som et tillegg til et antrekk.

Pelskåpe kvinner – lag et ekstravagant antrekk

damer pels ekstravagant

Pelsjakken kan også brukes i hverdagen uten å se for offisiell ut

pelsjakke damer høst vinter

Pelskåpe kvinner – med en moderne kombinasjon med jeans kan du skape et trendy utseende

damer pelsjakke ikke offisielt

Pelsen forblir alltid i

damer pelsjakke mote vinter

Pelskåpe kvinner – kombinere dristig farger og former

damer pelsjakke street style

Ved hjelp av våre råd forblir damene alltid moderne

damer pels trendy antrekk

Pelskåpe kvinner – bare gå gjennom byen og se fantastisk ut

damer pelsjakke forskjellige typer

Mange forskjellige modeller venter på deg!

damer pelsjakke vintermote

Svart og hvitt – en klassisk kombinasjon av farger

pelsjakke kvinner

Pelskåpe kvinner – det må være et snev av ekstravaganse!

pels ekstravagante dameklær