I flere år har Pirelli -kalenderen vært et symbol på den verdige visningen av ekte kvinnelig skjønnhet. Forfatterne har tydeligvis lenge vært utenfor klisjeene og skildrer kvinnene på en veldig individuell måte. Kjente personligheter og deres karisma kommer til syne og ødelegger enhver overfladiskhet. I tillegg er hver Pirelli -kalender en interessant historie i seg selv. Den årlige suksessen er i stor grad basert på dens interessante og grundige konsepter. For eksempel er Pirelli -kalenderen 2020 et ekte mesterverk i sitt slag.

Claire Foy viser perfekt dramaet til Julia forelsket

claire foy pirellli kanelder 2020

Shakespeares arbeid som inspirasjon for Pirelli Calendar 2020

Motiver fra Shakespeare og spesielt fra dramaet hans “Romeo og Julie” kjennetegner Pirelli -kalenderen 2020. Skuespillere av høyeste rang er tilbake. De er alle Julias og tolkningen av henne. Skuespillerportrettene viser forskjellige varianter av den emosjonelle opplevelsen som provoserer forholdet til Romeo.

Kjærlighet og sorg og uoppfylt kjærlighet kan ha så mange forskjellige effekter! Fotografen Paolo Roversi eI følge hans egne ord oppdager han noe veldig uskyldig og naivt i Julias opplevelse. Noe ekte. Portrettene til skuespillerne stemmer sterkt overens med uttalelsen hans.

Mia Goth på bildet i et designerantrekk, som tolker historiske klær på nytt

Pirelli -kalenderen med mia goth

Allsidigheten til følelsesmessig uttrykk

Bildene i Pirelli -kalenderen 2020 er utrolig mangfoldige. Nysgjerrig forventning og besluttsomhet uttrykker noen av bildene. Skuespillerne ble stort sett fremstilt med dramatiske, lidende uttrykk i ansiktet. På grunn av dette virker de mindre historiske, men minner oss heller om måten en sørger på en tapt kjærlighet i en depresjonstid. I andre innspillinger kjenner du knapt sorgen, og det handler mer om frimodigheten til å trosse normene og familien. Imidlertid er det bare representasjoner som fremstår som ekte og autentiske på sin egen måte.

Dette verket med Stella Roversi er et mesterverk innen svart -hvitt portrettfotografering

fotografering pirelli kalender 2020 stella roversi

Pirelli -kalenderen 2020 – En reise gjennom historie og menneskelige følelser

Pirelli -kalenderen for det kommende året er en reise gjennom mange dimensjoner. Man viser holdninger til kjærlighet i forskjellige aldre, forskjellige visjoner om kvinnelig skjønnhet, flere psykologiske portretter. En mulig gave som gir estetisk nytelse, men også motiverer til refleksjon. Det kan være ideelt for både kvinner og menn! Fansen av moderne kunst og fotografering vil selvfølgelig sette spesielt pris på dette arbeidet.

Fra bildene våre kan du finne ut hvem som er der!

Indya Moore i et portrett som viser inspirasjon, kjærlighet og tristhet på samme tid 

kalender av pirelli indya moore

Kristen Stewart bak kulissene på opptaket for Pirelli -kalenderen 2020

kristen stewart 2 kalender 2020 pirelli kalender 2020

I ansiktet til Kristen Stewart kan du se sensualitet og tristhet på samme tid

kristen stewart moderne kunst pirelli kalender 2020

Denne fargeskuddet av Rosalia formidler tristhet og lidenskap

rosalia a pirelli kalender neste år