I forrige uke imponerte prins Harry nok en gang sine fans og kongefamilien med et sosialt og intellektuelt bidrag. Han var sammen med Meghan Markle på en ti dagers tur til Afrika med deres barn på 4 måneder. Dokumentasjonen av den i form av bilder ble publisert av National Geographic. I tillegg har prins Harry utarbeidet et veldig spennende materiale til denne utgaven. Gjennom sitt initiativ ønsker han å øke vår bevissthet om den viktige rollen trær spiller for planeten vår. I bidraget prøver han å vise skjønnheten til forskjellige afrikanske arter og inspirere til lagring av dem.

Med dette bildet spredte Nat Geo nyhetene om prins Harrys bidrag

Tree Instagram -bilde Prince Harry

Prins Harrys inspirasjon for naturen

Faktisk ble hans arbeid for naturen inspirert av dronning Elizabeth II selv. Prosjektet det er snakk om her er et av flere initiativer som det generelle navnet er Queens Commonwealth kalesje ha på. Totalt 15 slike har allerede blitt realisert av prins Harry over hele verden.

I dette spesielle tilfellet dedikerte han reisen gjennom dette vakre kontinentet til emnet “trær”. Blant annet er det fabelaktige bilder av trær i Liwonde nasjonalpark i Malawi. Det var en av de viktigste stoppene på kongefamiliens reise i Afrika. Prins Harry deltok også i et treplantingsinitiativ i Botswana.

Prins Harry i et fantastisk naturlandskap

Hertug og hertuginne av Sussex Royal Tour of South Africa, Dirico, Angola - 27. september 2019

Jobber med media til prins Harry og Meghan Markle

Både prins Harry og Meghan Markle viser gode ferdigheter i å jobbe med anerkjente medier. Meghan hadde jobbet med den siste britiske utgaven av Vogue i september. Prins Harrys innlegg dukket også opp på sosiale medier i National Geographic. Der ble det vakre bildet av et boabab -tre fra nasjonalparken i Malawi vist på Instagram. Det kunstneriske navnet på verket var “Ser opp”.

I følge bladet er prinsens lidenskap for natur og trær nøkkelen til en stor positiv endring i tilstanden til naturen vår.

Harry møtte også militære tjenestemenn mens han besøkte Afrika 

Kongelig besøk i Afrika - dag åtte

Natur og landskap i Afrika – en lidenskap for prinsen

Prins Harry i naturen

Harry deltok i utdanningsprosjekter i Afrika 

godt eksempel på prins Harrys sosiale prosjekter

Nok et flott bilde fra turen i Afrika

flott prins Harry

bilde med prins Harry igjen fra Afrika

flott bilde av prins Harry