Ektemannen til den 37 år gamle skjønnheten Priyanka Chopra, 26 år gamle Nick Jonas hadde et show med bandet sitt sist fredag. Priyanka Chopra var selvfølgelig der. Selvfølgelig var dette også en veldig god anledning til å bære et moderne, fabelaktig antrekk. Arrangementet fant sted i New York City, kl Tribeca -distriktet fant sted, og her er noen interessante detaljer om det. Fremfor alt vil vi understreke utseendet til Priyanka. Fordi denim -looken generelt er veldig populær på slutten av sommeren og begynnelsen av høsten og vintersesongen.

Priyanka kombinerte en kort kjole med en jakke med lange ermer

Priyanka Chopra opptreden på Prpmi News

Mer om Priyanka Chopras fabelaktige antrekk

Priyanka Chopras denimantrekk inkluderte to stykker. Det var en kort denimkjole og en jakke med lange ermer. Kontrasten mellom det sexy snittet på kjolen og den lukkede toppen var spesielt imponerende. Alt ble gjort i en ensartet farge, noe som gir hele antrekket en viss retro stil.

Aksenten var den lyse gule fargen på skoene. Dette er sannsynligvis de perfekte sandalene med sin noe blomstrete karakter! De var stengt nok for slutten av sesongen og likevel så åpne at du kunne se den vakre fargen på neglene til Priyanka Chopra.

Som alltid gikk antrekkene til Nick og Priyanka godt sammen

Nick og Priyanka Celebrity News

Tilbehøret

På grunn av dette nøytrale antrekket skilte tilbehør fra Priyanka Chopra seg veldig godt til tross for deres nøytrale karakter. Hun hadde en brun pose med kurvform, og denne ble valgt i en subtil brun farge. Parets lille hund fremsto også som et søtt tilbehør. Utseendet til Priyanka Chopra ble fullført med en nøytral sminke, der bare fargen på leppene var litt mer merkbar. Mesteparten av tiden brukte hun solbriller, og hun hadde en uformell frisyre med lysbølger.

Du kan også se slik ut både i hverdagen og på ulike arrangementer den kommende høsten! Finn ut mer om motetrendene for den kommende sesongen fra følgende artikkel!

Priyanka Chopra hadde på seg nøytral sminke og solbriller

priyanka chopra med moderne solbriller

Nick Jonas var absolutt glad for at Priyanka var der på presentasjonen

Nick Jonas - flott antrekk

Priyanka pleide å bruke denim

denimlook priyanka chopra

Denim -antrekk er tilbake høsten 2019

denimkjole priyanka chopra