Resirkulering av jeans og fremtiden for bærekraft 

Noen merker og produsenter i moteverdenen trenger ikke å bli introdusert, fordi navnet alene sier nok om kvaliteten på klærne og moralen til selskapet.

Spesielt når vi får temaet "bærekraftige klær" adresse, finner vi alltid nok økologisk trimmede designere som skaper eller ønsker å skape bærekraftig mote. Temaet resirkulering av jeans er spesielt populært og det snakkes ikke bare om, men gjør også mye i denne forbindelse.

jeans resirkulering bærekraftig mote bærekraftig klær 7 jeans resirkulering bærekraftig mote bærekraftige klær 6

Den bærekraftige livsstilen dukket først opp som en trend mot en nyere og bedre bevissthet og blir i økende grad en utbredt selvfølge og en livsfilosofi. De som ikke ser sammenhengen mellom mote og bærekraft, bør bli fortalt at et liv i overflod aldri kan være bra for resten av verden og for naturen. Det er heller ikke feil å tenke mer og mer intensivt på hvor mange klær du eier som er billige og hvor ofte og hvor du kaster de gamle klærne. Produksjonsforholdene ville også være viktige hvis du ville ha på deg de nye klærne med god samvittighet.

jeans resirkulering bærekraftig mote bærekraftige klær 2

I denne sammenhengen vil vi informere deg om bærekraftig mote og klær fra jeansmerket H.I.S. og trekke oppmerksomheten til gjenvinningsprosessen for jeans. Begrepet jeansgjenvinning brukes til å definere behandling av gamle materialer som nye tekstiler er laget av.  HANS. Jeans er delvis laget av PCW -tekstil som regnes som et godt alternativ til bomull.

jeans resirkulering bærekraftig mote bærekraftige klær 4

PCW er forkortelsen for Post Consumer Waste og gjenspeiler nøyaktig prosessen med å kaste, resirkulere og produsere nye tekstilfibre. På denne måten skapes mange nye alternative stoffer og produksjonen deres skader ikke planeten.

Det er like viktig om du tenker på planeten eller på forholdene våre klær er laget på, hvis du alltid streber etter å etterlate en bedre og vakrere verden for fremtidige generasjoner.

Ikke la bortkastede tanker være, og prøv alltid å finne nye bruksområder for dine gamle ting. Det globale nettverket tilbyr utallige ideer om hvordan du kan gjenbruke gamle ting på en smart måte. Hvis ikke en eneste idé har møtt din smak, kan du alltid levere inn dine gamle klær i butikken du ønsker for en kupong.

Tenk på i dag hvor mye du og din familie trenger for et normalt liv, og juster forbruket etter de faktiske behovene! Så du gjør planeten en god tjeneste, og du kan legge deg om kvelden med god samvittighet. Du kan også bli et godt forbilde for dine barn, venner og naboer, for bare sammen kan vi gjøre denne verden til et bedre sted.

jeans resirkulering bærekraftig mote bærekraftige klær 1 jeans resirkulering bærekraftig mote bærekraftige klær 3 jeans-resirkulering-bærekraftig-mote-bærekraftig-klær-5