Hvem sa at en hvit diamant er viktig for å bli forlovet? Hvis en kvinne Elsker farger, det er ingen grunn til ikke å justere et smykke som skal gjøre deg lykkelig hele livet i henhold til denne preferansen. En annen fordel med å ha en forlovelsesring fargede edelstener er at den fanger øyet på grunn av sin særegenhet. Men med så mange forskjellige alternativer, hvordan finner du den ene forlovelsesringen som? passer en spesiell dame? Det er det denne artikkelen handler om. 

Ringer med fargede edelstener gir engasjementet at visse ting Forlovelsesring 1 Ringer med fargede edelstener gir engasjementet at visse ting Forlovelsesring 2

Det kongelige valget 

Eksperter fra KLENOTA Smykkeratelier gir råd: “Når du velger en forlovelsesring, bør du alltid velge den personlighet, så godt som det Utseende Tenk på fremtiden din – hver edelsten er unik og bør selvfølgelig matche brukeren. ” Når det gjelder prisen, er Safirer og rubiner blant de bokstavelig talt “kongelige” edelstenene. Førstnevnte står som et symbol på visdom og oppfinnsomhet og er derfor laget for intellektuelle kvinner. Han passer spesielt godt Kvinner med blå øyne, uansett om du er blond eller brunette. Catherine, hertuginnen av Cambridge, har på seg en av disse safirforlovelsesringene. Den brennende rubin blir imidlertid spesiell livlige kvinner med mørkt hår glede. 

Ringer med fargede edelstener gir engasjementet at visse ting Forlovelsesring 3

Kjærlighet i rosa

Rosa edelstener forener deres på en spesiell måte delikat eleganse og de kommer til sin rett på forlovelsesringer, spesielt i kombinasjon med hvitt gull. Morganitt og turmalin er de to hovedsteinene i denne kategorien. De er spesielt egnet for romantiske sjeler og damer med skråning Pastell nyanser.

Ringer med fargede edelstener gir engasjementet at visse ting Forlovelsesring 4

Naturens farger

I tillegg til de mørkere safirene er det Forlovelsesringer med edelstener også edelstener som minner om det unike blå i det mirakuløse elementet vann. Damer med en “kjøligere” disposisjon faller ofte for det lyseblå Akvamarin, noe sterkere topas eller blå-lilla Tanzanitt fortrylle. Vann har ofte en beroligende effekt på oss, men vi kjenner alle havets umåtelige kraft under storm. Så disse steinene er perfekte for damer som Utstråle ro, men samtidig utrolig er sterke

Hva med en ny variant av en klassiker?

Når kvinnen i drømmene dine er tradisjonell, men du mistenker at hun kan være det unik forlovelsesring ønsker da er Ringer med fargede diamanter kanskje det ideelle valget. Fordi de har samme kvalitet og levetid som sine fargeløse kolleger, men gir smykket et snev spesiell gnist

Imidlertid er naturlige diamanter fargerike ekstremt sjelden og veldig dyr. “Behandlede” diamanter er langt rimeligere og derfor mer utbredt blant gullsmeder. De er bleke i fargen før behandling, men hennes er Skjønnhet kommer virkelig til sin rett når fargen styrkes. Det er en rekke nyanser å velge mellom, men har hatt det spesielt godt en stund champagnefarget diamanter økende popularitet, fordi denne tidløse nyansen kan kombineres fantastisk. 

Ringer med fargede edelstener gir engasjementet at visse ting Forlovelsesring 5

Når du velger den perfekte forlovelsesringen edelstenen, er det en rekke fargegraderinger å velge mellom. Har du allerede funnet din perfekte stein??