Forrige uke var Sarah Ferguson hjemme hos en forretningsmann under et arrangement Ernie Boch Junior og der var hun en veldig populær kontakt. Det er hun vanligvis uansett, men i dette tilfellet var mange nysgjerrige på å vite om datteren deres – prinsesse Eugenie er gravid eller ikke. Det viser seg at dette bare er et rykte og ikke sannheten. I oktober i fjor giftet hun seg med forretningsmannen Jacques Brooksbank i Saint George’s Chapel i Windsor. Så en helt ny fase har begynt i livet hennes.

Dette bildet er årsaken til luktene

eugenie med ytterligere to damer

En flott video med Sarah Ferguson

En video med Sarah Ferguson i hovedrollen ble spesielt populær på Internett. Dette ble gjort av Kelly Lynch, sjefredaktør for Dailybreak.com, som også var gjest på arrangementet sammen med forretningsmannen Ernie Boch Jr. I videoen ser vi den tidligere hertuginnen av York i en fantastisk grønn kjole med volang detaljer i toppen.

  I dette snakker hun om prinsesse Eugenie og hennes suksesser med å overvinne skoliose. På grunn av denne sykdommen skal hun ha operert i barndommen. I den samtalen nevnte hun også at graviditetsryktene om 29 år gamle Eugenie ikke var sanne.

Brooksbank og Eugenie med Sarah Ferguson

Ytterligere uttalelser av Sarah Ferguson om dette emnet

Tydeligvis visste Sarah Ferguson at dette temaet diskuteres veldig bredt. Derfor har hun forsøkt å holde journalistene til stede på arrangementet godt informert om det. Mange av fansen var allerede sikre på at Eugenie og Jack, inspirert av hendelsene i bryllupet i fjor, ville få en baby snart. Årsaken til ryktene var et bilde hun viste med søskenbarnet Zara Tindall og hertuginnen av Cambridge Kate Middleton på Royal Ascot. Zara gir Eugenie et kyss som om det var noe spesielt å feire. Mange fans har tatt dette som et tegn på at gode nyheter har blitt delt. Slik begynte spekulasjonene om graviditet.

Men for øyeblikket ser det bare ut som om de to er et lykkelig par og ønsker å nyte tiden sammen og uten barn litt lenger. Kanskje prinsesse Eugenie også vil stabilisere helsen litt etter skoliosen.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank giftet seg i oktober i fjorbroocksban eugenie - flott bryllup

Paret er fortsatt veldig fornøyd

sarah fergusen eugenie - en flott ring

Sarah Fergusen kom med en uttalelse om ryktene om graviditet 

sarah fergusen eugenie og jack broocksbank

Det er nå klart: Eugenie er ikke gravid!

sarah fergusen sammen med eugenie