Latino -popstjernen Shakiras bursdag i 2020 sammenfaller med Super Bowl. Hun vil ha en flott konsertopptreden ved disse to anledningene samtidig. Det skal være en stor latino -feiring dedikert til bursdagen hennes og Super Bowl -finalen. Denne fantastiske nyheten for fansen deres er allerede kunngjort, slik at det er nok tid til å kjøpe billettene. Det tar absolutt ikke lang tid før de er borte!

JLo og Shakira har hatt mange spektakulære konserter

jennifer lopez og shakira jlo

En hendelse med symbolsk betydning for latinerne

Shakira har bursdag 2. februar. En stor forestilling med Jennifer Lopez er planlagt denne dagen. Begge ser på dette som en mulighet til å understreke viktigheten av latino -kultur og latinoer. Du vil promotere og støtte disse over hele verden.

En slik konsert vil ha en symbolsk betydning. Det er mye som kan feires rundt Latino -kulturen – dette er hva Shakira opprettholder igjen og igjen i intervjuer. Det nesten 43 år gamle musikkikonet Shakira har blandet opprinnelse. Hun ble født i Colombia, men har også libanesiske røtter. Hennes kollega Jennifer Lopez er barn av innvandrere fra Puerto Rico. Begge er ikoner for udødelig latino -skjønnhet. Åpenbart kan dette ikke påvirkes spesielt av årene. Det beviser de også.

De lange frisyrene er typiske for beggejlo jennifer lopez langt hår

Shakiras innsats for å fremme latino -kultur

I følge Shakiras ord måtte hun slite mye med fordommer mot latino -musikk, spesielt på 90 -tallet i forrige århundre. Nå sies det at ting har endret seg, selv om det absolutt har noe å gjøre med deres egen suksess. Ifølge sangeren er det imidlertid fortsatt veldig mange artister i denne sjangeren som ikke har fått tilstrekkelig anerkjennelse. Store konserter og forestillinger som dette som Shakira vil gjøre under Super Bowl -finalen er viktige. De er kritiske for å øke latinos popularitet. Det bidrar til å gi flere sangere en sjanse i denne sjangeren.

Begge Latino -ikonene viser en særegen stil 

jlo black sshakiraShakira og JLo promoterer den latinske kulturen med sin kunst

vakkert ansikt jlo

Både det ene og det andre virker på en eller annen måte egentlig ikke eldre med årene

to flotte ikoner - jennifer lopez jlo