Og plutselig … nyttårsaften er rett rundt hjørnet! Ganske uventet for noen … ikke sant? Ikke få panikk! Selv om du er en av de veldig spontane og spontane menneskene, kan alt fortsatt ordnes ganske pent. Her har vi noen tips for nyttårsaften i siste liten for “natten mellom årene”. Årsskiftet blir alltid symbolsk oppfattet av de fleste av oss som en ny begynnelse, og det er derfor man ofte bestemmer seg for å tilbringe nyttårsaften så hyggelig og interessant som mulig. Noen går til de høyeste og mest eksklusive festene, andre bestiller en eksotisk tur måneder i forveien, og andre organiserer fine arrangementer i sitt eget samfunn eller bare med familie og venner. Uansett hvordan du bestemmer deg, er en ting sikker: du vil føle deg bra og være glad. I prinsippet hjelper holdningen – vær rolig, hold deg avslappet og ikke ha for store forventninger! La deg gå og nyt øyeblikket selv! Det høres kanskje litt “Zen” ut, men i prinsippet er det alltid sant.

vandrelyst!

Og plutselig får du lyst til å reise. Rett og slett på den måten. Og akkurat nå like før tolv? Vel, nyttårsreiser har uansett lenge vært trenden. Det er ikke helt nødvendig å bruke mye penger på dette. Selvfølgelig ville det være fantastisk å føle den varme solen på huden din ved nyttår et eller annet sted på Maldivene eller på Kanariøyene og beundre det asurblå vannet, de beste og billigste tilbudene for disse ettertraktede reisemålene har lenge blitt bestilt. Det er best å forlate dette eksotiske for et senere tidspunkt og konsentrere seg om siste minutt -tilbudene i dette landet.

nyttårsaften i siste øyeblikk berlin 2017

Hva med et nyttårsfest i Berlin, for eksempel? Byen trenger deg mer enn vanlig. Denne unike metropolen har mye å tilby alle. Opplev et spektakulært festarrangement på et av de mest kjente arrangementstedene i Berlin, for eksempel Alte Münze am Alex, “Kosmos” i Friedrichshain eller Academie Lounge på Potsdamer Platz.

Du kan selvfølgelig også beundre det praktfulle fyrverkeriet ved midnatt direkte ved Brandenburger Tor, eller hvis du vil slippe unna maset, kan du besøke de roligere landsbyene i og i nærheten av hovedstaden. Köpenick, Frohnau og selvfølgelig Potsdam er våre ultimate favoritter.

Dansekveld eller temafest hjemme

Hvis du ikke vil reise denne gangen og ikke har lyst til å ha store fester, men fortsatt vil feire pent, så hold en temafest i siste liten selv. Hvorfor ikke? Ta en titt rundt hvem av vennene dine og bekjente som fortsatt er ledig på nyttårsaften, og organiser et morsomt, hyggelig hjemmearrangement. Et tema som alltid er foretrukket for en romantisk, nostalgisk temafest er “The Great Gatsby”. Alt ser veldig festlig og eksklusivt ut, og det passer perfekt til nyttårsaften.

siste minutt nyttårsaften flotte gatsby -ideer

Feir nyttår på en leken måte

En morsom kveld med spill med venner er selvfølgelig også en av våre favoritter. Dette kan organiseres på gammeldags måte med de populære brettspillene – Monopoli, Tabu og Co. Det er mye latter og smil. Alle er tilstede og alle koser seg. En deilig fonduemiddag og tradisjonell helling av bly er også en del av den.

siste minutt nyttårsaften ideer middagsselskap fondue

 Etter mottoet: “Nytt år, nytt flaks”!

Nyttårsaften

Ja det er. Og det er offisielt organisert i mange byer og kommuner. Men du kan også gå på en nyttårsaften privat. Som et romantisk par eller i en større gruppe, kort før midnatt med en fakkel i hånden og champagne i lommen, kan du for eksempel klatre i et kupert område i nærheten, hvor du kan nyte den beste utsikten over fyrverkeriet. Avhengig av beliggenhet og region, er stranden og innsjøen, så vel som skogen selvfølgelig også egnet for din nyttårs turopplevelse.

siste minutt nyttårsaften ideer snøski

Siste minutt nyttårsaften – informasjonskilder

En siste titt på bybladene, begivenhetskalendere og også på Internett kort tid før nyttårsaften er definitivt verdt det, fordi mange lokalsamfunn tilbyr flotte nyttårsstier med fyrverkeri, konserter og dansekurs. Dette betyr at selv de som bestemmer på kort varsel har en stor sjanse for en stemningsfull og spennende nyttårsaften.

Så, ingen nyttårsaften! Hold deg rolig og nyt festen. Til slutt er det bare en av de mange nettene i livet ditt og ikke den eneste. Du kan feire nyttårsaften i en storby eller en landsby, i en idyllisk fjellhytte eller på stranden, i Alpene eller på Kanariøyene. Men det viktigste er menneskene. Hvis du omgir deg med dine nærmeste, reiser med gode venner eller er sammen med din livspartner på nyttårsaften, så er det halve kampen.

Med dette i bakhodet: God jul og godt nytt år!

 siste minutt nyttårsaften fest ideer venner musserende vin