Folk, spesielt kvinner, er sjelden fornøyd med sitt nåværende utseende. Dette er spesielt tydelig om sommeren når temaet for den perfekte strandfiguren sirkulerer rundt oss rundt på sosiale medier og i samtaler. Hvis du har en festlig begivenhet foran deg, men du ennå ikke har nådd din ideelle figur, trenger du ikke å fortvile eller til og med unngå å delta på den. Alt du trenger er riktig kjole og tilbehør. I dagens artikkel skal vi vise deg smarte triks om hvordan du ser slankere ut ved hjelp av enkle optiske illusjoner. I vårt galleri finner du også mange slankende festkjoler som får deg til å se elegant ut og tiltrekke alles oppmerksomhet ved enhver anledning.

Slankende festkjoler for enhver anledning og enhver kroppsform

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg til slanke, lubne kvinnekjoler

Ben i problemområdet? Med en maxi sommerkjole blir du raskt kvitt dette problemet

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slank svart og hvit slank figur

Vertikale striper er dine beste venner

Det er velkjent at horisontale striper får kroppen til å virke bredere, mens vertikale striper får den til å virke lengre og slankere. Det er en av de mest populære optiske illusjonene når det gjelder mote.

Øyet følger linjene på en veldig naturlig måte. Så, så å si, tvinger vertikale striper oss til å se på en kjole fra topp til bunn i stedet for fra siden. Dette skaper da illusjonen om en lengre og slankere kropp.

Den ideelle kjolen skal ha flatterende tykke striper. Men du kan alltid velge varianter av denne modellen og kombinere forskjellige båndtykkelser. Slankende festkjoler med et tofarget X-stripemønster rundt livet eller med blomstermønstre er også fantastiske valg.

Imidlertid gir vertikale striper ikke uendelig frihet. Når du skal velge kjole, er det viktig å huske at stripene må passe perfekt. For tettsittende klær fører til at stripene følger kroppens linjer og på denne måten avslører mange problemområder.

Føl deg full av energi og selvtillit igjen

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere lyseblå kjolestripe

Vertikale og horisontale striper kan også kombineres fantastisk

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere

Slankende festkjoler i mørke farger

Et annet bevist triks for å oppnå et slank utseende er å velge en kjole i en mørk eller nøytral fargepalett. Hold deg unna lyse nyanser som beige, taupe eller pastellfarger. Mørke og nøytrale farger lurer øyet og skaper en ubrutt linje. Dette får deg til å se slankere og mer elegant ut.

Hvis du bare tenker på svart nå, tar du feil! Selv om svart aldri går av moten, er det mange andre mørke fargetoner å velge mellom. Disse inkluderer marineblå, okseblod eller burgunderrød, smaragdgrønn, antrasitt og mange andre.

Den hvite delen av denne maxikjolen er knapt synlig

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slank

Du kan aldri gå galt med svart

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slanke svarte kjoler moderne

Fremhev dine beste kroppsområder

Vi har alle våre egne problemområder som vi alltid vil ignorere og håndtere. Likevel, når du velger den perfekte kjolen, bør du ikke fokusere på å skjule disse sonene. På den annen side, gjør det til en prioritet å markere det beste.

For eksempel, hvis du vil dekke over en bred midje, velger du en kjole med iøynefallende mønstre eller blonderelementer rundt halsen, skuldrene og armene. På den måten vil du avlede oppmerksomheten fra den problematiske mellomdelen.

Stripes spiller også en viktig rolle her

Å blande vertikale, horisontale og diagonale strimler med forskjellige tykkelser kan også være en god strategi. Velg vertikale linjer for problemområdene dine og legg vekt på det beste med horisontale eller diagonale striper.

Optiske illusjoner får deg til å se slank og elegant ut

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere Timeglass -kropp Elegant korsett -illusjon

Definer midjen

Å få midjen til å virke smalere skaper en illusjon av et elegant timeglass eller X-form. Dette er spesielt nyttig for kvinner med en pære kroppsform. Tidligere hadde kvinner på seg korsetter for å oppnå det ettertraktede utseendet. I dag er alt du trenger en kjole med en aksentert midje og et smalt belte. En maxikjole med spagettistropper ville være perfekt for deg i denne forbindelse. Velg en lengde under ankelen og ha høye hæler under.

V-hals eller stroppeløs

Kjoler med V-hals og skulder utenfor skulder får overkroppen til å skille seg ut. De trekker øyeblikkelig oppmerksomheten til ansiktet, halsen og kragebeina. Magen og hoftene, som ofte regnes som problemområder for mange kvinner, er nesten helt ute av syne.

Off -shoulder kjoler trekker all oppmerksomhet til overkroppen

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere stroppeløs kjole vakkert elegant

Velge riktig tilbehør

Tilbehør kan gjøre utseendet ditt til en suksess eller fiasko. De spiller en viktig rolle som ikke bør undervurderes. For eksempel, for å visuelt forlenge en kortere hals, velger du en kjole med V-hals og bærer et iøynefallende, langt halskjede. Hvis du vil ha alles øyne på armene, håndleddene og hendene dine, bruk en skinnende klokke, brede armbånd og vakre cocktailringer. Manikyren din skal selvfølgelig tas vare på.

Når du velger sko, velg spisse pumps, for de vil visuelt forlenge bena. Om du velger høye hæler eller sko med flate såler er opp til deg. Vær imidlertid oppmerksom på at høye hæler vanligvis foretrekkes ved festlige anledninger.

Avrund til slutt utseendet ditt med en elegant lue. Dette siste tilbehøret gir ikke bare antrekket ditt den perfekte finishen, det kan også snu blikket oppover og hjelpe deg med å se høyere og slankere ut.

Juvelfarger i mørke toner er dine beste venner

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere

Slankende festkjoler lar deg føle deg trygg når som helst og ved enhver anledning. Som du allerede har lært av artikkelen vår, er en strandfigur ikke alltid et must.

En lang rad med knapper kan tjene en rolle som ligner på strimler

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere blå kjole lys elegant

Med et tynt belte kan du pent fremheve midjen din

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan få deg til å se slankere slankere ut med kjole

Wrap kjoler er også veldig populære i år

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere blomstermotiver klesideer

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere hudfarge med svarte striper

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slank kardashian timeglass

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere timeglass kroppsform vakker x

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slanke svart -hvite kjoleideer

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere

Slankende festkjoler - Hvordan optiske illusjoner kan slanke deg med en loddrett stripekjole

Slankende festkjoler - hvordan optiske illusjoner kan gjøre deg slankere x danne timeglasseffekt