Vet du hva annet som imponerer moderne kvinner ved første øyekast? Selvfølgelig den vakre, friske og velstelte huden. For å få strålende ansiktshud prøver motebevisste kvinner alltid på nyere kosmetiske produkter. Imidlertid har de fleste moderat suksess med det. Når det er sagt, betaler pengene og innsatsen som er brukt sjelden. Hvorfor skjer dette til tross for sterk reklame og høye priser på kosmetiske produkter? Vi har svaret! Huden er kjent for å være det største menneskelige organet og må stelles godt. Ideelt sett med produkter som kommer rett fra naturen. Ja, dette handler ikke om superdyr moderne kremer, peeling osv., Men om riktig sunn ernæring. Det er en rekke sunne matvarer som bokstavelig talt får ansiktshuden til å lyse. Finn ut nedenfor hvilke matvarer som gir deg den ultimate glansen. Du må absolutt inkludere disse i ernæringsplanen din hvis du vil forskjønne hudfargen din.

 Hvis du vil ha en glødende ansiktshud og se vakker, frisk og sunn ut, følg våre tips nedenfor.

strålende ansikt hud sunn mat ung kvinne frisk sunt utseende

Hvilke matvarer hjelper oss til naturlig å ta vare på strålende ansiktshud??

Riktig ernæring har vært kjent som en mirakelkur for glødende ansiktshud siden antikken. I dag har vitenskap vist at det påvirker vårt generelle velvære og til og med gjør oss i godt humør.

Du har sikkert hørt om de såkalte hudmatene, ikke sant? Dette er akkurat maten som motvirker grov, sprukket og tørkende ansiktshud. De sikrer en jevn hudfarge som får ansiktet til å lyse. De kan også konsumeres daglig fordi de er sunne og deilige. Nedenfor viser vi de viktigste matvarene for strålende ansiktshud.

De som er avhengige av sunn mat vil ha en strålende hudfarge om noen uker.

strålende ansiktshud sunn mat ung kvinne ser vakker og frisk ut på bare noen få uker

 Spis mørk sjokolade og nyt glødende ansiktshud.

glødende ansiktshud sunn mat mørk sjokolade spiser 70 prosent kakao

Mørk sjokolade

Sjokolade er ikke bare bra for sjelen, men også for huden! Men det er bedre å velge mørk sjokolade, som har et høyt kakaoinnhold. For eksempel 70 prosent og høyere. Regelmessig inntak av mørk sjokolade er ikke bare en godbit for alle som har en søt tann. Dette er også viktig for hver vakker hudfarge. Den mørke sjokoladen inneholder antioksidant ingredienser som forhindrer skadelige effekter av UV -stråling. Det gjør også huden fastere og mindre følsom for rødhet. I tillegg motvirker den mørke sjokoladen dannelsen av rynker og alle aldringsprosesser.

Spis laks minst tre ganger i uken hvis du vil ha glødende ansiktshud.

glødende ansiktshud sunn mat laks spiser sunt omega-3 fett

Laks og sjømat

For vakker og strålende ansiktshud, bør du også stole på mirakelvåpenet laks. Det er velkjent at den inneholder super sunne omega-3 fettsyrer. Disse styrker både vårt kardiovaskulære system og immunsystemet. I tillegg er laksen en god proteinkilde og kan forhindre hudinfeksjoner. Derfor bør laks være på menyen et par ganger i uken. På denne måten motvirker du betennelse og unngår rødhet i huden. Å spise sunt kan til og med kurere kroniske hudsykdommer som eksem.

 Sjømat smaker godt og får huden din til å se strålende ut. Du kan også bruke den til å gå ned noen kilo.

glødende ansiktshud sunn mat sjømat smaker god sunn mat

Tofu, også kalt soyakvark, inneholder mye proteiner og er bra for veganere og vegetarianere.

strålende hud sunn mat tofu soyakvark med mye protein bra for veganere og vegetarianere

Tofu er sunt og er en av de moderne hudmatene

Soyakvark tofu er også en av supermatene som hjelper oss med å oppnå strålende ansiktshud. Denne maten er laget av soyamelk og har sine sunne egenskaper. Du kan utvilsomt forbedre hudfargen din ved å spise tofu regelmessig. Det sikrer ikke bare strålende ansiktshud, men også sunt, skinnende hår. Tofu inneholder kalsium og jern, er rik på proteiner, men lite kalorier og helt fri for kolesterol. Når det er sagt, er tofu også bra for veganere og vegetarianere. Som andre soyaprodukter er den imidlertid ganske smakløs. Derfor anbefales det å kombinere tofu med krydder etter eget valg.

 Havreflager med frisk frukt – en ekte næringsbombe om morgenen!

strålende ansiktshud sunn mat havregryn med frisk frukt riktig næringsbombe om morgenen

Havregryn er en del av en sunn frokost

Hva liker du å spise til frokost? Tilhører havregryn og frukt det også? Det er velkjent at havregryn inneholder mye sink, kalium, jern, magnesium og biotin. Derfor bør en bolle havregryn stå på frokostbordet ditt om morgenen. Med en så kraftig frokost forsyner du ikke bare huden din, men også håret og neglene med de nødvendige næringsstoffene. Og start dagen fullpakket!

For en sunn start på dagen!

strålende ansiktshud sunn mat müsli med bær den perfekte frokosten sunn og velsmakende

Sunn mat – enkel, men effektiv måte å ha glødende ansiktshud på.

strålende ansiktshud sunn mat pannekaker med spinat sunt og velsmakende

Spis mye frisk frukt og grønnsaker for vakker, glødende ansiktshud

Du trenger mye for en glødende glød grønne bladgrønnsaker Inkluder i måltidsplanen. For eksempel spinat, mangold, grønnkål, spirulina, etc. Disse inneholder mange sporstoffer og mineraler, inkludert sink, kalium, kalsium, magnesium, mangan og fosfor. For veganere er grønne grønnsaker en god jernkilde.

Vitamin C i spinat støtter immunfunksjonen og sikrer sunn og strålende hud.

strålende ansiktshud sunn mat spinat vitamin C støtter immunfunksjonen

Gulrøtter er rike på vitamin A …

glødende ansiktshud sunn mat gulrøtter rik på vitamin A.

… mens tomater er fullpakket med vitaminer og antioksidanter.

glødende ansiktshud sunn mat røde tomater inneholder mange vitaminer og antioksidanter

For en vakker hudfarge er også forbruket av Gulrøtter å anbefale. Den populære rotgrønnsaken er rik på vitamin A og fungerer derfor som en hudbeskyttelse mot skadelig solstråling. De har også antioksidantegenskaper tomater. De skiller seg ut for sin blodrøde farge, men er også fullpakket med mange vitaminer. Begge typer grønnsaker virker mot hårtap og gjør hudens ansikt en tjeneste. Du lar dem skinne!

 Alle frukter er sunne, spesielt appelsinene!

glødende ansiktshud sunn mat appelsiner bra for helsen spiser mye vitamin c

Listen over sunne supermatvarer som er gode for glødende ansiktshud er veldig lang. Det er derfor det er vanskelig å nevne bare en bestemt frukttype som en ekte skjønnhetsfrukt. For eksempel er appelsiner fulle av vitamin C, som styrker immunsystemet vårt. Bær er også veldig sunne fordi de virker mot frie radikaler og stopper for tidlig aldring av huden. Kombiner dette med myslien om morgenen, og du vil gjøre noe godt for huden din individuelt og for helsen din som helhet.

Du kan drikke appelsinjuice hver dag.

glødende ansiktshud sunn mat drikke appelsinjuice sunn og velsmakende

 Mange sunne ingredienser, vitamin A og betakaroten finnes også i ferskpresset gulrotjuice.

glødende ansiktshud sunn mat gulrotjuice drikke vitamin A betakaroten

Hvilke drinker hjelper oss med å ha en vakker hudfarge??

Når det gjelder drinker for strålende ansiktshud, kan du ikke krangle. Det er ingen tvil om at mineralvann kommer først. Den anbefalte mengden er 1,5 liter per dag, slik at du sikrer en balansert elektrolyttbalanse i kroppen. De som drikker nok vann støtter også hudens vitalitet. Vannet gir huden mer oksygen, det ser friskt ut og lyser bokstavelig talt. I tillegg til mineralvann, anbefaler vi bruk av svart og grønn te, som har antioksidanteffekter. Det er imidlertid viktig at du drikker nok væske og er godt hydrert. På denne måten bidrar du mye til din sunne, friske og strålende hudfarge!

 Hvor mye vann drikker du hver dag?

glødende ansiktshud sunn mat drikke mineralvann 1,5 liter per dag bli godt hydrert

 Hvordan liker du grønn te med sitron??

glødende ansiktshud sunn mat grønn te med sitron smaker godt er sunt