Kan du tenke deg høst eller vinter uten flotte tepper? Bare å se på dem får deg til å føle deg varmere og koseligere, ikke sant? Temaet er også akkurat for de kalde dagene i året, så nå. I det følgende har vi mange flotte modeller klare for deg. De ser aktuelle ut, og samtidig er de universelle nok til at du sikkert kan bruke dem i flere sesonger. Samtidig har vi noen tips for å velge dem.

 Tepper har ofte fargene på høst- og vintersesongen

grå tepper med grønne nyanser

Tepper til høsten – det er bedre å ikke være for varm

Høsttepper er ikke like tette og tykke som vinter. Ikke desto mindre bør stoffene være koselige, samtidig som det ikke skal bli for varmt i dem. Det er det samme som med klær: Hvis du tar på deg vinterklærne for tidlig, føler du deg kald når tiden virkelig har kommet.

Generelt bør du foretrekke antiallergiske naturmaterialer. Semsket skinn er også et godt valg. For mer komfort kan du bruke en annen type stoff til villi, for eksempel kashmir.

Chevron mønsterteppe sikrer dynamikk i blant annet dekorasjonen

tepper gul og hvit chevron

Vintertepper – ikke undervurder temperaturen

Mens man gjør feilen med å “tykke kledd” altfor tidlig med høstens kosetepper og dermed gjøre seg sensitiv for vinteren, er det akkurat motsatt med vintermodellene. Ofte undervurderer folk vinterkulden og velger kunstige eller ikke så tykke tepper. Som et resultat føler du deg kald og slår på oppvarming eller klimaanlegg. Det er ganske usunt på mange måter. Det ville være bedre å pakke deg inn med teppet hjemme og holde en målt temperatur i rommet.

Med et teppe som dette skaper du litt nostalgi i rommet

brune og hvite tepper

Matchende tekstiler for koselige tepper høst og vinter

Det mest passende og hudvennlige stoffet til de koselige teppene ville være ull. Det finnes forskjellige typer ull, og de har alle sin egen estetikk og egenskaper. Alpakka og merinoull, som kan kombineres ganske godt med hverandre, er spesielt koselige og hyggelige. Den norske ullen er en annen veldig god variant. I mange modeller kombineres forskjellige typer ull, og det gir flotte resultater. Bouclé -garn er spesielt mykt og ømt, i tillegg til det edle utseendet. Bomull og, som nevnt tidligere, semsket skinn er andre gode alternativer. Villi kan være laget av et annet stoff. Generelt er de samme stoffene egnet for høst og vinter. Det er viktig at de er tykke nok til vinteren og mindre – til begynnelsen av den kalde årstiden.

Hva synes du om et slikt nøytralfarget teppe?

tepper lyse hvite

Vinterteppe og innredning

De koselige teppene er ikke bare en del av klærne våre, men kan også tjene som dekorasjon for en seng, en sofa eller en sofa. Derfor må de velges på en slik måte at de også passer veldig godt inn i interiøret. De nøytrale variantene er vanligvis de mest passende, fordi de passer godt til forskjellige antrekk, dvs. også med forskjellige interiørdesigner. Men kanskje du kan få flere slike tepper. Blant dem kan det være noen fargerike modeller som brukes for endring og avhengig av anledningen. Hent inspirasjon fra ideene våre.

Flotte blomstermønstre – veldig universelle og populære!

gule tepper med flotte mønstre

Det koselige teppet er en del av soveromsdekorasjonen her

koselige tepper som dekker sengen

kosete tepper behagelig rosa

Teppe Wrap Dark Red Shade

Fancy etniske motiver på ditt nye teppe?

tepper i eksotiske lyse farger

kosete tepper lyse oransje og strikket

kosete tepper lys grå farge

Du kan snu teppet med to forskjellige sider avhengig av humøret ditt!

koselige tepper interessante brune mønstre

kosete tepper kosete hvite

kosete tepper røde, brune og svarte

Det gule teppet lyser opp interiøret. Du trenger ikke å skjule dem i skapet ditt!

tepper lyse gule

koselige tepper dyremønster idé

teppe flott illustrasjon

Et slikt koselig teppe kan også skape en moderne aksent i rommet

tepper flott sennep

koselige tepper sikksakk mønster

kosete tepper mellom gult og brunt

Koselig sløyfe er spesielt populært og ofte – det beste valget!

kosete tepper mellom oransje og rødt

kosete tepper mellom oransje og gult

flere tepper i nøytrale farger