For to dager siden; Bambi Awards -seremonien fant sted 25. november. Som hvert år vant arrangementet en stjernemengde. Thomas Gottschalk ga et spesielt høydepunkt. Programlederen som har vært showet i mange år “Sats på det ..?” ledet, ble ledsaget av sin nye kjæreste. Forholdet mellom ham og Karina Mross var mye omtalt nyheter de siste ukene. Siden vi ser dem her sammen, er det allerede klart at ting blir mer og mer alvorlige mellom de to. Du poserte også lenge, og derfor dukket det opp mange bilder på nettet etterpå.

Thomas Gottschalk og Karina Mross trakk mange nysgjerrige blikk

thomas gottschalk karina mross tyske kjendiser

Et annet fremtredende par ble også lagt merke til

Thomas Gottschalk og Karina Mross var ikke det eneste fremtredende paret på Bambi Awards 2019. Sarah Connor var også der med ektemannen Florian Fischer. I motsetning til Thomas og Karina forsvant de imidlertid raskt fra resepsjonsområdet eller kameraene og gikk inn i gangen.

For mange flere bilder poserte Sarah senere alene med Bambi -figuren.

Thomas Gottschalk mottok prisen med stor glede

bambi tildeling av tyske kjendiser thomas gottschalk

Andre kjendiser i tillegg til Thomas Gottschalk med priser

Her er de andre kjendisene i tillegg til Thomas Gottschalk, som ble tildelt Bambi 2019. Blant dem var Frank Elstner med en pris for hele karrieren. Prisen gikk til Naomi Watts, som mottok statuen virkelig strålende. Melissa, som er en kandidat for Love Island 2019 ble kjent, hadde sitt første profesjonelle utseende. Hun gjorde det første løpet på den røde løperen fantastisk. På bildene nedenfor kan du se noen flere kjendisansikter med Bambi 2019.

Frank Elstner mottok Bambi i 2019 for sitt livsverk 

frank elstner 2019 bambi

Lena Maya Landrut var også på Bambi Awards 

lena maya landrut bambi award

Det var Melissas første opptreden på den røde løperen

melissa tyske kjendiser kjendisnyheter

Naomi Watts skapte Hollywood -teft

naomi watts bambi 2019 - prisutdelingen

Shirin David mottok også Bambi -prisen!

shirin david bambi prisutdeling bambi 2019