Vil du være en ganske smart jente på Oktoberfest igjen i år? Vel, da er det virkelig fem til tolv å friske opp Oktoberfest -antrekket eller sette det sammen fra bunnen av. For snart blir det sagt igjen: "O’zapft er!"Flere andre folkefestivaler og til og med bryllup i landlig stil gir deg muligheten til å bære din favoritt dirndl, bodice eller lederhosen med stolthet. I dag vil vi vise deg de siste trendene innen tradisjonell dirndl -mote, som vil gi deg frisk inspirasjon til ditt eget tradisjonelle drakt den nye sesongen 2019 levere.

Leken romantikk med stil

Knapt noen annen kjole fremkaller en så herlig klyving og så feminin eleganse, som også kan virke så uskyldig samtidig. Ja, den tradisjonelle dirndl er en makeløs figurflatterer for hver kvinne, uavhengig av kroppsstørrelse og alder. I år kan det bli enda mer romantisk og leken. Det viktige er å være forførende, men likevel litt reservert. Selvfølgelig er balkong- og hjertehalsring fortsatt veldig populær, både for dirndls og dirndl bluser. De små stand-up krager er ganske populære. Hulbroderi og halvgjennomsiktig blonder legger til en ekstra dose romantikk og avslører subtilt noe hud.

Marjo Farina dirndl lyseblå

Tradisjonell eleganse er alltid tillatt

Paradoksalt nok er klassisk og tradisjonell for tiden en av de siste trendene innen tradisjonell kostymemote, spesielt når det gjelder dirndl -kutt og lengde. Dirndls som er for korte er mer en no-go i år. Selv mini -modellene er ikke så populære som de var nylig. Jo mer den tradisjonelle regelen gjelder desto mer: falden må nå minst til kneet.

De sexy Carmen -blusene, som er helt av skulderen, er egentlig ikke ønsket denne sesongen heller og er blant de vanligste floppene som er forbeholdt turister. Klassiske puff-ermer bluser og bluser som er samlet ved spaltningen, derimot, forblir ekte favoritter lenge. Disse kan brukes med nesten hvilken som helst dirndl -modell etter ønske.

Midi dirndl Serina granbær

Sjarmen til en høyhalset dirndl

Høyhalsede dirndler virker frekke og for kjedelige? Tuller du? Er du seriøs når du sier det! Dette er definitivt en av de mest populære tradisjonelle draktrendene for øyeblikket, og flere og flere Oktoberfest -besøkende liker å bruke dem. Den smale V-halsen ser spesielt elegant ut, og kan se både veldig stilig og veldig rustikk ut, avhengig av stoffet og den dirndlblusen du har på deg. Det er helt opp til dirndl -brukeren. Det er til og med muligheten til å velge en elegant, høyhalset dirndl med ermer.

Ekstra tips: Damene som bærer en høyhalset dirndl kan klare seg uten dirndlblusen, fordi kjolen også ser så elegant og diskret ut.

blonder med høy hals og dirndl

Tradisjonelle bodices gjør rundene

I tillegg til en hel dirndl -kjole, er det selvfølgelig også varianten, en pen Tradisjonell bodice å ha på festivalen. Dette er et utmerket valg spesielt for stilbrytere og kvinner som elsker lederhosen, og tilbyr mye komfort og frihet. Bodices finnes i alle mulige design – med en klassisk hjertehals eller høy hals, med eller uten snøring, med knapper eller rynkete kanter. Det er alltid noe for enhver smak.

Trachtenmider rose

Fløyel er alt raseri

Selv om lin, bomull, jacquard og silke er de tradisjonelle og mest brukte stoffene for en dirndl, er en absolutt nykommer på vei oppover i denne forbindelse – fløyel. I lang tid ble dette edle materialet bevisst unngått og nesten frynset av dirndl -designere. I år har imidlertid kvinner lov til å ha den på Oktoberfest, spesielt på kjøligere Oktoberfest -kvelder. Det eneste du må huske på: en dirndl eller bodice laget av fløyel skal være i rike, dempede farger. Ellers kan det gode stykket virke overbelastet og kitschete i stedet for elegant og trendy.

Trachtenmode 2019 dirndl laget av fløyel

Olivengrønn og bjørnebærlilla

Noe har også endret seg når det gjelder farger i år. I tillegg til det klassiske rødt, blått og grønt, er mange nakenfarger så vel som lyseblå veldig trendy. I mange høykvalitets dirndl-samlinger denne sesongen kan du også se en rekke ikke-tradisjonelle trendfarger som bjørnebær, olivengrønn, rik oransje, lysegul og til og med syrin. Gull og bronse aksenter ser også spesielt elegante og utsøkte ut her og der.

Midi dirndl Dajana_aubergine

Dirndl forkle med ny smak

Og til slutt er det kanskje den mest uvanlige dirndl -trenden 2019 – Bayern møter indisk! Den fargerike, skinnende Saree stoff blir en dirndl. Spesielt Dirndl -forklær er laget av den og knyttet kjærlig rundt livet. Den eksotiske trenden kan til og med kombineres med den andre populære trenden – de reversible forkle. Disse har en annen design på hver side og kan byttes ut praktisk talt etter ønske. Et reversibelt forkle gir dirndl en annen effekt og stil på kort tid.

sari stoff dirndl forkle trend

Med alle disse nåværende tradisjonelle draktrendene, kan ditt dirndl -utseende gjøres friskt og trendy også i år. Kanskje bare forkleet er endret, eller et tradisjonelt bodice må kjøpes. Tiden har sikkert kommet for å unne deg en helt ny dirndl -kjole. Uansett trender, ikke glem å lytte til din egen magefølelse når du velger kostyme, slik at du føler deg veldig komfortabel i det.

Dirndl bluse blonder hvit