Fjellklatrere pass på – hvilken trekkingryggsekk vil du foretrekke? 

Alle som allerede har oppdaget lidenskapen for fjellklatring, vet nøyaktig hvor (vitalt) viktig det er å ha passende utstyr. Kjærligheten til fjellene blir raskt hovedyrket som tar hvert minutt av fritiden.

Hvis du har tenkt å delta i en spennende fjelltur i nær fremtid, bør du ha litt kunnskap “under beltet” og kle deg varmt i den sanne, men også i overført betydning av ordet.

Med den riktige turryggsekken kan du reise på en reise rundt i verden 

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 0

Fritidsaktiviteter i fjellet kan være uendelig morsomme hvis du er godt forberedt på dem. Men hvordan kan du vite hva godt utendørs utstyr egentlig er? Du kan teste dem selv eller stole på anmeldelser. En ting er sikkert – hvis du tror du kan spare i denne enden, tar du allerede feil.

For dagens artikkel har vi bestemt oss for å ta opp det spennende temaet utendørs utstyr. Og fordi emnet er komplekst nok og ikke kan presenteres kort og konsist, bruker vi en serie artikler på emnet og har nå utelukkende å gjøre med et enkelt søkeord, kalt en trekking -ryggsekk.

Du bør ikke spare på en god trekking -ryggsekk 

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 2

Trekking -ryggsekker er de største ryggsekkene innen utendørs utstyr og er designet for lange og seriøse turer. En trekking -ryggsekk skal oppfylle mange profesjonelle kriterier og rapporter sier at det er mange merker som er gode, noe som egentlig ikke gjør vår beslutning lettere. Derfor har vi basert oss på de praktiske testene som den store overlevelsesprofessoren Kai Sackmann utfører for oss alle på sin YouTube -kanal.

I tillegg så vi etter modeller som ikke bare appellerer til en fjellklatrer, men som også er egnet for fotografen forbundet med en skikkelig fjelltur. Forutsatt de vanskeligste værforholdene og varigheten av en ekspedisjon, anbefaler Mr. Sackmann blant annet trekking -ryggsekken Mount 100+ 20 der, Tashev -merke bare kjent i profesjonell sektor. I den vedlagte videoen kan du se at ikke bare kvaliteten, størrelsen og vekten på en ryggsekk er viktig, men også riktig posisjon på ryggen og sist, men ikke minst, riktig plassering av bagasjen.

Du bør være godt utstyrt for lange fjellturer 

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 3

Tashev’s Focus 30 produserer profesjonelle ryggsekker for naturfotografer

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 5

Hva Mr. Kai Sackmann synes om utendørs utstyr..

Vi holder oss til det nevnte profesjonelle merket og navngir Focus 30 -modellen, noe som er en lettelse for alle fjellfotografer. Alle som liker å ha med seg kameraet sitt, vil gjerne ha en profesjonell fotoryggsekk høyt på fjellet. Det er ingenting bedre enn å utforske verden og forevige de vakreste øyeblikkene.

I en av de neste artiklene vil vi tilby deg en trekking -ryggsekk -test og finne ut forskjellen mellom trekking -ryggsekker for kvinner og menn.

Frem til da, alt godt og følg med!

Hvordan vekten fordeles på kroppen din spiller en viktig rolle

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 10

Vanntett og værbestandig

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 6

Slik at fjellklatring kan være skikkelig morsomt

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 7

og de vakreste øyeblikkene kan bli udødeliggjort

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 9

Hvordan du klassifiserer bagasjen din er veldig relevant i fjellet

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 8

Test flere ryggsekker på forhånd

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 11

Sørg for at utstyret ditt er trygt plassert 

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 12

La oss gi deg råd om hvilken modell som passer best for deg

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 13

Skill mellom ryggsekker for kvinner og menn

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 15

Vellykket fjellklatring!

trekking ryggsekk test utendørs utstyr 3