Knapt noen andre plagg ser like feminine ut som kjolen. Det er ikke for ingenting at kvinner rundt om i verden har elsket å bruke kvinnekjoler og stadig gjenoppdager og tolker dem på nytt. For hvis du står foran garderoben tidlig på morgenen eller kort tid før neste fest og spør deg selv igjen: "Hva skal jeg ha på meg igjen nå??", den beste måten å gjøre dette på er å bruke en elegant kjole. Damekjoler er rett og slett ekte allroundere når det gjelder mote og livsstil og kan ikke bare gjøre en kvinnes hverdag behagelig og hyggelig, men også gjøre det mulig for henne å få det perfekte utseendet ved en spesiell anledning.

Desto lykkeligere var vi i redaksjonen da vi gikk opp de stilige kjolene fra Four Flavor oppdaget på internett. Berlin-trendmerket av høy kvalitet har eksistert siden 2008 og har allerede etablert seg blant sine mange kunder som en trendy blanding av perfekt brukskomfort, presis passform og fullblods, feminin eleganse. Modeller og snitt er designet og fine stoffer er valgt med stor følsomhet og oppmerksomhet på detaljer. Her føler hver motebevisste kvinne at hun er i en ekte skattekiste som tilbyr sine dyrebare smykker i forskjellige farger og fasonger.

rød kveldskjole silke med fire smaker

Den fantastiske verdenen for kvinnekjoler

Det er ingen annen måte å beskrive Four Flavor -samlingen på. For her har vi rett og slett funnet alt vi leter etter i dameklær. Fra klassikere som "den lille svarte fyren" fra elegante cocktail- og kveldskjoler som imponerer med luksus og glamour, til ekstravagante skiftkjoler som sikrer et sofistikert, trendy utseende. Komfortable dagskjoler, vakre blonderkjoler, originale wrap -kjoler og maxikjoler for milde sommerkvelder – alt er rett og slett en del av serien. Selv fremtidige bruder og deres brudepiker kan finne det de leter etter på Four Flavor. For i tillegg til god kvalitet og rimelige priser, overbeviser brudekjolene her med sin enkle eleganse og perfekte snitt.

kveldskjole gullskimmer lang firesmak

Mange av de utvalgte stoffene er silkeaktige og veldig edle. Spesielt cocktail- og kveldskjolene er laget av dette. Andre har en tendens til å være rynkefrie og har en høy prosentandel elastan-perfekt for dynamiske, selvsikre kvinner som stadig er på farten og liker å reise..

mørkeblå knelange damer kjole fire smaker

I tillegg til klassisk hvitt og svart, finner du nesten hver eneste kjole på Four Flavor i en frisk, trendy farge, for eksempel oransje-rød, asurblå, mørk lagune og marineblå eller en behagelig grønn nyanse.

Vår helt spesielle favoritt:

Den feminine dagskjolen LEONI – en drømmekjole for dag og natt med et moderne laserskjær på ermene og skjørtfelling. En ekte allsidig for hver dag og enhver anledning.

Vis godbitene dine ved hjelp av en figurrådgiver!

Vi oppdaget det online, igjen på Four Flavor. Figurene for kvinner er delt inn i fire grupper og navngitt kjærlig – pin, fingerbøl, perle og sløyfe. Interessert? Ta en titt! På nettstedet finner du også mange stylingtips og et helt spesielt høydepunkt – “Kjoler – Petite” for små kvinner.

Så ikke vent lenger! Finn de riktige klærne som understreker eiendelene dine, og med riktig tilbehør blir du et ubestridt blikkfang uansett hvor du er.

fire smaker fiturtyp fem trinn

Den høyeste kvaliteten og den umiskjennelige stilen går hånd i hånd her. Denne sterke kombinasjonen ser og føler "Fru" i hver eneste kjole, selv når du først ser den og tar den på. Hvis du har lyst til å nyte de trendy kvinnekjolene fra Four Flavor, kan du gå gjennom de fem raske trinnene til online figurrådgiveren og finne den perfekte kjolen din for hver sesong og enhver anledning..

Redaksjonen ønsker deg masse moro og lykke til!

Kathrin Schulte og Denise Kramer – grunnleggere og eiere av Four Flavor

FourFlavor kathrin -trente denise kramer   lang svart blonderkjole med fire smaker