Ikke bare stiger termometeret om sommeren, men også stemningsbarometeret for mange dypt forelskede par som har planlagt bryllupet i denne fantastiske sesongen. Egentlig er hver sesong like bra for å si ja til din kjære. Om sommeren er hvert bryllup enda mer romantisk, og derfor er det fortsatt den mest foretrukne tiden for bryllupsfeiringer og den medfølgende bryllupsreisen. Ja, akkurat, bryllupsreisen! Fordi hvert godt organisert bryllup også inkluderer en uforglemmelig bryllupsreise. I dag ønsker vi å spare alle fremtidige par stresset rundt bryllupet og i det minste hjelpe dem med å velge et førsteklasses reisemål for kjærlighetsferien. Vi vil foreslå noen eksotiske og ekstravagante bryllupsreise reisemål som garanterer deg 100% uforglemmelige opplevelser og sikkert vil vekke litt misunnelse i vennekretsen din.

Oppdag ditt helt eget “sommerparadis for to” og dra dit på bryllupsreisen!

bryllupsreise om sommeren, velg Maldivene

De nygifte er alltid under stort stress – bryllupsseremonien, bryllupsfeiringen, den første dansen, bryllupskaken…. I en slik situasjon glemmer du ofte noe eller noe viktig som tar baksetet. Ikke la forberedelsene og den følelsesladede feiringen forvirre deg og tenke på tiden etterpå på et tidlig tidspunkt.

Helligdager med ren lykke er dagens rekkefølge! Reisebyråene tilbyr alt for elskere – fra rimelige verdensturer til en koselig helg i ditt område. Det er alltid noe for enhver smak, stil og budsjett. Bla gjennom forskjellige reisebrosjyrer og velg et romantisk sted for din uforglemmelige bryllupsreise med et sikkert instinkt. Vi har også forberedt noe for deg her!

Mauritius er vårt første valg

Hvis du tar sikte på et drømmebryllup om sommeren, velger du en tur til Mauritius! Den paradisiske øystaten ligger i Det indiske hav, omtrent 1800 km øst for Afrikas kyst. Milene med korallrev beskytter øya mot havets kraft. På avstand ser øya fantastisk ut. På stedet vil du også bli fortryllet av de hvite strendene og det fascinerende fjellandskapet. Logisk sett er vannsport veldig viktig her. Dykking og surfing, svømming og bading er de mest populære fritidsaktivitetene. Mange eksotiske steder venter bare på å bli oppdaget av ferierende.

Snorklere og dykkere elsker å fly til Mauritius på bryllupsreisen

bryllupsreise ideer for sommeren mauritius

Førsteklasses bryllupsreise -hoteller på Mauritius har helt spesielle tilbud til nygifte. En middag med levende lys med en flaske husets vin, et blomsterbad i spa- og velværeområdet på hotellet, en gratis massasje per person og mange andre overraskelser som vil gjøre bryllupsreisen din til en uforglemmelig opplevelse.

Tilbring bryllupsreisen på snøhvite strender i strålende solskinn

bryllupsreiseideer for sommerbesøk på Mauritius

Maldivene er et drømmemål for en perfekt bryllupsreise

Hvis du vil ha mer eksotisme, er Maldivene stedet for deg! Det er også en øynasjon i Det indiske hav, men det er enda lenger unna Europa enn Mauritius. Maldivene består av rundt 2000 øyer og atoller, som ligger sørvest for India og Sri Lanka midt i havet. Her er paradiset på jorden! Nygifte par er nedsenket i en drømmeaktig atmosfære når de lander. Overalt kan du se turkisblått vann, sølvfargede skinnende bølger, hvite strender og grønne palmer…. Selvfølgelig er det også rikelig med sol og førsteklasses service. Snorklere, dykkere og surfere får pengene sine her! Faktisk er hver ferierende bortskjemt på Maldivene – mens du bader på stranden kan du nyte den velfortjente ledigheten på bryllupsreisen, i løpet av dagen kan du smake på Fjernøsten og på kvelden tilbys eksotiske cocktailer. Her kan du forvente mye fred, frihet og gleden av å bare være som et par!

Du vil finne alt hjertet ditt ønsker på Maldivene

Organiser en bryllupsreise om sommeren på Maldivene

Slapp av på stranden og nyt den unge familiens lykke

tilbringe en bryllupsreise på Maldivene

Europa har også mye å tilby nye par

Imidlertid ønsker mange nygifte ikke nødvendigvis å fly til feriedestinasjonen i timevis, og foretrekker derfor å tilbringe bryllupsreisen i Europa. Det gamle kontinentet har også mye å tilby. Hvis du vil fylle kjærlighetsferien med et flott kulturprogram, kan du bestille en kort tur til Amsterdam, Praha, Wien eller Paris. I Italia, Spania, Hellas og Kroatia kan du også finne fantastiske reisemål og feriested akkurat for bryllupsreisen. Kanskje du vil bli i tysktalende land og fortsatt oppleve noe nytt og tidligere ukjent? Mange hoteller i Østerrike og Sveits tilbyr spesielle programmer for bryllupsreiser og vil gjerne gjøre bryllupsreisen til en uforglemmelig opplevelse. Vil du vandre i Alpene eller foretrekker du dynamikken i en europeisk by? Men en ting er definitivt sant: du kan skilpadde hvor som helst, på kysten og i skogen, på landet eller i byen. Bare din personlige lykke teller her i denne pausen for to!

Vi ønsker deg en begivenhetsrik bryllupsreise og lykke til i familielivet!

Unngå stresset ved langdistansereiser og bli i Europa på bryllupsreisen

bryllupsreise om sommeren, besøk Østerrike

Kanskje du velger Kroatia?

bryllupsreise i Europa velg kroatia

Eller kanskje du foretrekker Italia?

Tilbring bryllupsreisen i Italia og nyt mye romantikk

Besøk severdighetene i Østerrike

Tilbring bryllupsreisen i Østerrike og besøk fantastiske severdigheter

Hellas har også mye å tilby

tilbring bryllupsreisen i Hellas og nyt sommeren

Besøk eksotiske steder

tilbringe en bryllupsreise i Europa og besøke eksotiske steder

Nyt romantikken for to

bryllupsreise tilbringe fantastiske dager på Maldivene