Været ute blir varmere og varmere, begynnelsen av våren er rett rundt hjørnet. Selv i disse dager, til tross for Corona -krisen, ønsker vi å være i frisk luft oftere og føle og nyte naturen som omgir oss på nært hold. Forhåpentligvis er de vanskelige tider snart over og vår vanlige daglige rytme kommer tilbake. Men nå er det riktig tidspunkt å tenke på innredningen til uteområdet. Det er også viktig hvordan du forbereder, designer og dekorerer utearealet ditt for sommersesongen 2020. Vet du allerede hva som blir hipt og trendy i hagen og bakgården i år? Hvis du ikke allerede har gjort det, kan vi hjelpe deg med noen smarte tips om hvordan du gjør dette. I denne artikkelen viser vi tre aktuelle friluftstrender for 2020. Vi rapporterer kort om hva som vil forbli aktuelt i år og hva som vil forsvinne. Finn ut mer, og gjør deretter uteområdet ditt koselig og trendy!

Utendørstrender 2020 – hva som forblir, hva som fungerer?

Utendørstrender 2020 elegant uteservering moderne sittegrupper for personvern

 I det fri kan du organisere måltider sammen med venner og familie.

Utendørstrender 2020 feirer utenfor organisere måltider sammen pent dekket murveggvegg som personvernskjerm

  • Utendørstrender 2020: å leve i det fri

Denne trenden er faktisk ikke noe nytt innen utvendig design. I mange år har enhver moderne sinn tenkt å organisere fritiden slik at de kan være utendørs så lenge som mulig. Du vil jobbe i hagen i løpet av dagen, lese en bok i skyggen og nyte ettermiddagskaffen i solen. Du vil tilbringe de varme kveldene i det fri, chatte i nære familiekretser og drikke et glass vin. Derfor har trenden de siste årene etablert seg for å flytte boarealet utenfor. Det viste seg å være en kul idé som heller ikke er vanskelig å gjennomføre. Sommeren 2020 vil arbeidet fortsette å foretrekke å bli utendørs. En annen koselig stue kan settes opp på verandaen eller direkte i hagen. Alt du trenger er komfortable utemøbler og noen få hjemmetilbehør. Eller foretrekker du å gjenbruke noen gamle stykker?

Omgiv deg med grøntområder og tilbring tiden din ute på den måten du liker.

Utendørs - trender 2020 Mange grønne planter lever ute og spiser og drikker komfortabelt utendørs

Utendørstrender 2020: Du kan glemme tiden i denne koselige utestuen ….

Utendørs trender 2020 koselig stue utendørs steinvegg som personvernskjerm komfortable kurvmøbler

 

Tendensen til å tilbringe lange perioder ute i de varme månedene påvirker ikke bare stua. Du kan også sette opp en spisestue hvor du kan organisere måltider med venner og familie. Du kan også ha en åpen peis ute hvor du kan tilbringe sommernettene romantisk.

 Passende utendørsbelysning og vakre grønne omgivelser er de beste betingelsene for å nyte de lange, varme sommernettene ute fullt ut.

Utendørstrender 2020 matchende utendørs belysning vakre grønne omgivelser spise og drikke utendørs

Men det tømmer på ingen måte ideene om å bo i hagen. Hvis du har nok plass og passende forhold for det, kan du til og med sette opp badet ditt ute eller i det minste designe en hagedusj. I varmen er det en stor glede å friske seg opp i kjølevannet. Så oppholdet utendørs kan være spesielt hyggelig. Vi har allerede rapportert om disse utendørs trender i flere artikler. Vi vil understreke en ting igjen her: Uansett om du designer en stue eller spisestue i hagen, setter opp et lese- eller kaffekrok der, eller har et bad eller dusj utendørs, må du style dem i harmoni med din interiørdesign. På denne måten kan du dyktig sløre grensene mellom innsiden og utsiden. Og det tilsvarer nøyaktig 2020 utendørs trender.

 De som ikke har råd til et utendørs kjøkken, vil sikkert ha en utendørs drinkbar.

Utendørs - Trender 2020 Drikkebar en god idé å spise og drikke ute

 Her kan du spise frokost med dine nærmeste om morgenen.

Utendørs - Trender 2020 Utendørs drinkbar Forbered frokost og spis frokost med familien

  • Utendørs dekorasjonstrender 2020: en drinkbar i stedet for et utendørs kjøkken

De som har et utendørs kjøkken kan selvsagt betrakte seg selv som heldige. Men hvis du ikke har en, er det ikke så ille. Utendørstrendene i 2020 gir deg en utmerket mulighet til å spise frokost i frisk luft eller drikke sunne smoothies der. Prøv å bruke et vindu for å skape en elegant forbindelse mellom kjøkkenet inne og hagen eller verandaen utenfor. På dette tidspunktet kan du sette opp en drinkbar og tilberede forfriskende drinker til dine nærmeste. Du trenger ikke bruke mye penger på denne utendørs trenden. Du kan gi noen gamle stoler og krakker en ny sjanse for dette. Etter at de har blitt renovert, kan du plassere dem ved drikkebaren utenfor.

 Forfriskning på varme sommerdager er ønsket av alle!

Utendørs - Trender 2020 Drikkebar utendørs nyte ferske drikker på varme dager

 Bor du i hagen? Ja, det er definitivt en av 2020 utendørs trender!

Utendørstrender 2020 som bor i hagehagen som er satt opp som et soverom

  • I følge utendørstrendene i 2020 trenger du et hageskur utenfor!

Uansett hva du kaller det nøyaktig – hageskur, hageskur eller hageskur. Dette handler alltid om et lite trehus, som ligger midt i hagen, vanligvis i en viss avstand fra huset. Denne lette konstruksjonen pryder hagen og tjener et praktisk formål samtidig. Mange bruker en slik bod for å lagre hageredskaper og verktøy. Det nye med utendørstrendene i 2020 er at et slikt hageskap nå blir omgjort til en oase av ro. Der kan du sette opp din egen avslapningssone og slappe av i timevis om sommeren. Det er også andre designalternativer for hagehuset. For eksempel kan du gjøre det til ditt private hjemmekontor i frisk luft eller sette det opp som en spisestue. Det er ingen grenser for fantasien og kreativiteten din med 2020 utendørs trender!

 Du kan bygge utemøblene til hageskuret selv fra paller.

Utendørs - Trender 2020 Konvertere et hagehus til en oase av ro Bygg din egen seng av paller

 Liten, men veldig fin for et utendørs hjemmekontor!

Utendørstrender 2020 Hagehus satt opp som en praktisk hjemmekontorbordstol blå lenestol veggspeil

Et sittegruppe for koselige timer for to!

Utendørs - Trender 2020 hageskur innvendige vegger malt i rosa, koselig sittegruppe for to

  • Den grønne veggen – en gammel utendørs trend vil fortsette i 2020

Om Grønn vegg i interiøret og eksteriøret og deres fordeler og ulemper, har vi allerede rapportert i forskjellige artikler. Veggedesign med grønne planter i esker, potter eller andre egnede beholdere har vært spesielt populær i årevis. Den vil fortsette å eksistere som en utendørs trend i 2020. Deres store, rent estetiske funksjon er at plantens frodige grønne forsterker og forfrisker utendørs og innendørs områder. Imidlertid er en grønn vegg en dyr konstruksjon, og vanskelig å installere og vedlikeholde. Derfor foreslår vi at du gjør det enklere. Bygg dine egne blomsterkasser og legg dem i et iøynefallende arrangement på en vegg eller vegg utenfor. Plant esker og potter om våren, så får du en minivegg med mye grønt på to måneder. Du kan bruke hengende grønne planter, plante urter og / eller velge typiske hageplanter og kulinariske urter for din region.

 Den grønne veggen er definitivt en av 2020 utendørs trender.

Utendørs - Trender 2020 Grønn vegg flott arrangement utenfor mange esker med grønne planter et skikkelig blikkfang

Mye estetikk og praktisk i ett.

Utendørs - Trender 2020 Grønn vegg, trevegg, trekasser plantet med forskjellige grønne planter, vakkert syn

Med en grønn vegg i uteområdet, setter du en frisk aksent ute på den ene siden. På den annen side omgir du deg selv med frodig grønt, som beroliger øynene og sjelen hver dag og sikkert kommer til å føle deg bra. For det tredje har du også et praktisk plusspunkt fra det. Hvis du planter aromatiske kulinariske urter, vil du ha ferske krydder tilgjengelig når du lager mat fra mai / juni. I tillegg sprer de sin unike duft rundt deg og får deg til å føle deg midt i naturen! Flott rett?

Sukkulenter vokser veldig godt på den grønne veggen.

Utendørs - Trender 2020 Grønne veggbokser med sukkulenter og andre hengende grønne planter

Fra slutten av våren blir det grønt overalt!

Utendørs - Trender 2020 Grønn vegg utenfor potter på treveggkassene med grønne planter