Hver kvinne som verdsetter utseendet sitt, er klar over at velpleide hender spiller en ikke ubetydelig rolle i det generelle utseendet. Våre hender er ikke bare der for å bare gripe og holde ting, men tjener også til å understreke vår verbale kommunikasjon. Med andre ord gestikulerer vi for å legge mer vekt på våre bekymringer.

Hvis førsteinntrykket er riktig, men vi blir møtt med tørre og grove hender, er det ikke bare ubehagelig, men ødelegger også det første inntrykket. Det blir bare verre når neglene også er sprukket eller bare neglisjert. Ømme hender, velformede og malte eller velstelte negler sier mye om personen vi holder hånden om! Der det er en vilje, er det en måte! Likevel er månedlige spikerstudiobesøk ikke nødvendigvis et must! Vakre negler kan også lages hjemme. Det tar litt tid og vilje å prøve mye og selvfølgelig de riktige produktene! Så ikke bli skuffet hvis de første forsøkene ikke er perfekte …. Alt blir bedre neste gang du prøver det – øvelse gjør mester –

nail designs bilder vakre negler

Lagre i et album

Det viktigste for delikate hender er og vil selvfølgelig forbli håndhygiene og omsorg: Vær oppmerksom på vaskemidler og oppvaskmidler du bruker. Fremfor alt, sørg for at de ikke angriper huden din og bruk en fuktighetsgivende håndkrem regelmessig. Beskytt hendene med hansker når du rengjør. Hvis du følger disse første og enkle tipsene, forblir hendene fine og ømme. Vakre negler kan arkiveres i forskjellige former: oval, mandelformet eller for eksempel firkantet. Det er ingen grenser for din smak og fantasi (korte, ovale negler er populære i år).

En vakker spiker inkluderer også omsorg for neglebåndet. Etter et håndbad, eller enda lettere, etter den daglige dusjen, skyver du neglebåndene tilbake med en spesiell trepinne, og hvis det ikke er noen annen måte, kutt av overflødig neglebånd. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker en neglebåndsfjerner for dette. Påfør deretter en ekstra dråpe nærende spikerolje. Det vil ikke gjøre noen skade, tvert imot, det vil gjøre neglene dine veldig bra.

spiker design røde negler vakre negler

Perfekt negledesign hjemmefra

En trendy neglelakkfarge og et flott design får hendene til å se enda mer uimotståelige ut. Bare velg fargen i henhold til de siste trendene og dine personlige preferanser.

For å få de beste resultatene og en langvarig neglelakk, bruker du først et grunnlag, deretter påføres den valgte neglelakkfargen i to lag (for en fyldig og jevn farge) og på slutten følger det transparente toppstrøket. Dette forsegler neglelakken og holder den frisk lenger, samtidig som den gir den en elegant – ekstra glans.

Veldig viktig: Hvis du vil lage gel negler hjemme, må du absolutt avfette neglene. Dette kan gjøres enten med en vanlig neglelakkfjerner eller et spesialmiddel som inneholder aceton.

Få vakre hender og negler med våre tips. Invester litt tid i deg selv og vær “damen med vakre hender”.

gel negler vakre negler negldesign

  spiker design vakre negler bilder

neglelakk farge vakre negler