Brudekjole med ømme motiver får deg til å se vakker ut

2017 gir oss mange nye trender innen brudekjoler, men vi vil gjerne gjøre deg oppmerksom på de spesielt feminine og ømme. De er spesielt tilstede i den kommende sesongen og kan i seg selv være en grunn til å gifte seg (igjen) …

Velge en brudekjole for den vakreste dagen i livet ditt

velg brudekjole trender 2017 lange ermer

Vakre ryggdesigner inspirert av ballettkunsten

Balletttrenden innen kjoledesign blir aldri så gammeldags. Imidlertid er overføringen av disse detaljene til bakdesignet helt nytt i år. Vi ser disse nye trendy elementene, for eksempel på brudekjolene til Inbal Dror og Anne Barge.

Brudekjole Design – Se elegant og elegant ut på ditt eget bryllup

brudekjole anne lekter design livsstil

En vakker rygg får kjolen til å se enda mer sjarmerende ut

brudekjole ideer blomster chiffon

Ermer som utvides under albuene

Ermene til kjolene er spesielt lange i år. De sprer seg ut under albuen og er sydd av blonder dekorert med grønnsaksmotiver. Slike delikate ermer vises blant annet i Alon Livné og Inbal Dror.

Utvidelse av ermer er en aktuell trend

brudekjole design alon livne lange ermer

Kreativt hodeplagg med blomster

Hos Maggie Sottero og andre brudekjolemerker er blomsterhodeplagget mye bredere. Dette er nå mye mer enn bare en enkel blomsterkrans. Blomster brukes mye mer diskret og har ofte også en praktisk funksjon, for eksempel å feste opp frisyren eller sløret.

Sjarmerende updo med blomster

ideer til blomster til frisyrer til bryllup

Sørg for at du har et sexy hodeplagg

brudekjole velg hårsvelg blomster

For et mykt utseende

ideer til bryllupshår tilbehør blomster

Ta en jakke

Trender fra hverdagsmote adopteres til bryllupsmote og omvendt. Her er et eksempel: En av brudekjolene uten skulder er en jakke. Mange moderne kvinner gjenoppdager seg selv i denne spesielt provoserende trenden.

Noe hver dag …

idreen for brudekjolejakke livsstilstrender

Kombiner brudekjolen med en skinnjakke

ideer til brudekjole til brudekjoler

Fantastisk langt slør

På grunn av den enkle utformingen av kjolen, er de lange slørene som oppstår ofte merkbare. Mesteparten av tiden er de ekstremt lette og får sin visuelle tyngdekraft gjennom store, for det meste blomstermønstre. Du kan finne gode eksempler på dette på Muse Bridal Couture.

Subtile blomstermønstre og en enkel bukett

ideer til brudekjole tog

Samspill mellom store og små volanger

Samlinger og pynt er en del av tradisjonell brudekjole design. Men kombinasjonen av forskjellig utformede ser mer moderne ut og utgjør en viktig del av brudeklær 2017.

Rettskåret lang modell kun laget av blomster

Advarsel: Denne stilen med brudekjoler kan være veldig avhengighetsskapende. De kombinerer det komfortable rette snittet av de klassiske, rettskårne brudekjolene med myke tekstiler som er rikt dekorert med blomstermønstre. Du får all oppmerksomheten og føler fortsatt at du flyter.

Uvanlig design med mange blomster

ideer til brudekjole brudekjole berta vårblomster

Forgylte elementer

Forgylte, spesielt delikate elementer på brudekjoler er også en trend for det neste året. De vises oftere i alle nåværende modeller. Noen av de mest praktfulle brudekjolene skylder sin karakter de metalliske tekstilene.

Hvis du vil skille deg tydelig ut …

ideer til bryllupstrender 2017 kelly faetanini

Romantisk, delikat og dramatisk – dette er brudekjolene 2017. Hvis du setter deg selv i scenen i en av disse, kan ingenting og ingen stjele showet fra deg. Det er viktig at de tre viktigste eiendommene som nettopp er nevnt, også former dekorasjonen og hele atmosfæren på festivalen. Så alt fungerer garantert perfekt!

Ryggløs modell

velg brudekjole designer kjoler anne lekter

Kombiner blonder og blomster

brudekjole design kvinnelige blomster

Samle inspirasjon til din egen brudekjole

ideer til bryllup vakre ermer brudekjole design blonder